24 ώρες EXPRESS προβλέψεις – Δευτέρα 06/03

24 ώρες  EXPRESS προβλέψεις – Δευτέρα  06/03

Προβλέψεις για όλους τους τύπους… των σχέσεων.

 Κριός – ζώδιο της Φωτιάς:

Πολλά τα μυστήρια που υπάρχουν μέσα στον δεσμό σας.  Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το επιλύσετε άμεσα. Από την μεριά σας θα πρέπει να είστε πού προσεχτικοί, ειδικά αν διατηρείτε διπλές καταστάσεις ερωτικές,

 

Ταύρος – ζώδιο της Γης: 

Η τύχη είναι με το μέρος σας και μέχρι την λήξη της νέας εβδομάδας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας δώσει έναν αέρα αυτοπεποίθησης για να κατορθώσετε τους στόχους σας.

 

Δίδυμοι – ζώδιο του Αέρα:

Πολλά αυτά που έχετε αφήσει στην τύχη τους, και που στο τώρα, θα πρέπει να ανασυνταχτείτε σε κάθε επίπεδο. Αυτό θα σας κάνει και πιο γοητευτικούς στον άνθρωπο σας.

 

Καρκίνος- ζώδιο του Νερού:

Έχετε μπλέξει με τόσα πολλά θέματα που έχετε χάσει την επαφή με την ερωτική σας ζωή. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει άμεσα να διορθώσετε, αν αγαπάτε πραγματικά το ταίρι σας.

 

Λέων – ζώδιο της Φωτιάς: 

Είσαστε ανάμεσα σε δύσκολες αποφάσεις. Σκεφτείτε και με καθαρό μυαλό ενεργήστε. Σίγουρα αυτό το χρονικό διάστημα, δεν ευνοούνται και οι παράλληλες καταστάσεις. Προσοχή παντού.

Παρθένος ζώδιο της Γης: 

Έχετε πάθει κάποια εμμονή με έναν άτομο, που μόλις τον τελευταίο καιρό, έχει εισέλθει στην καθημερινότητα σας. Μην πιέζετε πάνω από όλα τον εαυτό σας. Έχει αντιληφθεί το ενδιαφέρον σας και θα ανταποκριθεί.

Ζυγός- ζώδιο του Αέρα: 

Η υπομονή έχει την φωτογραφία σας. Αυτό είναι και κάτι όμως που εν θα πρέπει να επιτρέψετε σε κανέναν να το καταπατήσει. Βάλτε τα όρια και τις προϋποθέσεις σας και θα δείτε ότι όλα άμεσα θα τακτοποιηθούν. Προσοχή και στα περιττά έξοδα.

 

Σκορπιός- ζώδιο του Νερού:

Δεν χρειάζεται να είστε υπερβολικοί στις υποσχέσεις σας. Αυτό θα πρέπει να το ελέγξετε σαν ζώδιο του αέρα που είστε και αρκετά παρορμητικό. Αυτοί που σας θέλουν, ας τολμήσουν να πλησιάσουν.

Τοξότης – ζώδιο της Φωτιάς:

Η σκέψη σας είναι για ακόμη μια φορά στα παλιά. Αυτό σίγουρα ακουμπάει μια ερωτική ιστορία που ακόμη σας πονά και δεν έχει κλείσει μέσα στην καρδιά σας. Σκεφτείτε τι θα κάνετε. Μην χάνετε πάντως τον χρόνο σας άσκοπα.

 

Αιγόκερως ζώδιο της Γης:

Η καλή σας η ψυχολογία έχει κατακτήσεις τους πάντες. Όλο το επόμενο διάστημα, θα δείτε πολύ νέο κόσμο να σας πλησιάζει και να θέλει να σας κατακτήσει.

Υδροχόος – ζώδιο του Αέρα:

Αν κάνετε λίγο υπομονή θα δείτε ότι ο άνθρωπος σας, θα κάνει κάποιες καταλυτικές κινήσεις, έτσι ώστε να τα ξαναβρείτε. Αυτό θα σας φέρει και πιο κοντά σε αποφάσεις δέσμευσης.

 

Ιχθείς – ζώδιο του Νερού:

Μην είστε υπερβολικοί σε αυτά που ζητάτε από τον άνθρωπο που μόλις τώρα έχετε γνωρίσει. Αφήστε τις μέρες να κυλήσουν, έτσι ώστε η οικειότητα να έρθει  στο μεταξύ σας.

Αρέσει σε %d bloggers: