24 ώρες EXPRESS προβλέψεις – Δευτέρα 27/02

24 ώρες  EXPRESS προβλέψεις – Δευτέρα 27/02

Προβλέψεις για όλους τους τύπους… των σχέσεων.

 

Κριός – ζώδιο της Φωτιάς:  Από τις πρώτες πρωινές ώρες, θα έχετε πολλές προσκλήσεις, που συσχετίζονται με τον ερωτικό σας τομέα. Ίσως και κάτι από τα παλιά να σας θυμηθεί.

Ταύρος – ζώδιο της Γης:  Αν δεν έχετε κάτι πια που να σας ενδιαφέρει στο άτομο με το οποίο είστε, ίσως έχει έρθει η σωστή στιγμή για να πείτε τις αλήθειες σας ευθέως.

 

Δίδυμοι – ζώδιο του Αέρα: Είσαστε μέσα στο μυαλό 2 ατόμων, που σας επιθυμούν ερωτικά. Αυτό από σήμερα, θα αρχίσει να εξελίσσεται προς εσάς. Κρατήστε τους χαμηλούς τόνους.

 

Καρκίνος- ζώδιο του Νερού: Είσαστε αυτήν την εποχή σε έναν ασφυκτικό κλοιό καταστάσεων και νέων προσώπων, που σας γοητεύουν. Κάποιος νέος έρωτας είναι στον δρόμο.

 

Λέων – ζώδιο της Φωτιάς:  Το ταίρι σας έχει σκοπό να σας ζητήσει άμεσα εξηγήσεις για την γενικότερα απόμακρη σας συμπεριφορά. Σκεφτείτε και απαντήστε την αλήθεια σας.

 

 Παρθένος ζώδιο της Γης:  Ζυγίστε λοιπόν αυτά που σας λένε και μην στέκεστε σε επιπολαιότητες. Κάποιοι ίσως και να προσπαθούν να σας πάρουν λόγια. Υπάρχει και ο ανάδρομος παρόν.


Ζυγός- ζώδιο του Αέρα:  Πολλές οι πιθανότητες σήμερα ή αύριο, το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, να κάνει μια διπλωματική κίνηση προς εσάς. Προσέχετε τον αυθορμητισμό σας.

 

Σκορπιός- ζώδιο του Νερού:   Είναι μια μέρα που όλα θα συμβούν. Από το παρελθόν θα έχετε ειδήσεις που θα σας ξαφνιάσουν. Ένας νέος έρωτας θα σας κάνει ερωτική προσέγγιση.

 

Τοξότης – ζώδιο της Φωτιάς: Σταματήστε να κατηγορείτε τον εαυτό σας, για την παρατεταμένη σας μοναξιά. Οι μέρες τώρα μέχρι τις 03/03 σας δίνουν καινούργιες γνωριμίες που θα σας ανανεώσουν.

 

Αιγόκερως ζώδιο της Γης: Εσείς και το κινητό σας έχετε ερωτική σχέση! Αφήστε το και λίγο μακριά σας. Άλλωστε είναι θέμα χρόνου το άτομο που σας ενδιαφέρει να σας πλησιάσει.

Υδροχόος – ζώδιο του Αέρα: Υπάρχει μια ερωτική ατμόσφαιρα μέσα στον εργασιακό σας χώρο και αυτό το έχουν πιάσει εδώ και καιρό οι κεραίες σας. Σύντομα και οι αποκαλύψεις.

 

Ιχθείς – ζώδιο του Νερού: Δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να ξεκλειδώσει το μυαλό σας. Το επόμενο διάστημα, θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα ψυχολογικά και όλα θα έρθουν στους κανονικούς τους ρυθμούς.

Αρέσει σε %d bloggers: