24 ώρες EXPRESS προβλέψεις – Δευτέρα 29/05

 

24 ώρες EXPRESS προβλέψεις –  Δευτέρα 29/05

 

Προβλέψεις για όλους τους τύπους… των σχέσεων.

 

Κριός – ζώδιο της Φωτιάς: Η φιλοσοφία που έχετε, δεν σας οδηγεί τελικά στο αποτέλεσμα που ζητάτε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να περάσετε σε  μια αυτοκριτική και να δείτε τι μπορείτε πια να περισώσετε.

 

Ταύρος – ζώδιο της Γης: Μην μάχεστε συνεχώς τον εαυτό σας. Ότι λάθος έγινε στο παρελθόν, καλώς καμωμένο. Κοιτάξτε το πολλά υποσχόμενο σας μέλλον. Οι σχέσεις και οι μεγάλοι έρωτες θα εμφανιστούν στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου.

 

Δίδυμοι – ζώδιο του Αέρα: Είσαστε μεταξύ πολλών αποφάσεων για την αισθηματική σας ζωή, η οποία σας έχει απογοητεύσει. Ενεργοποιηθείτε και πάντα με άξονα τον δικό σας καλό εαυτό.

 

Καρκίνος- ζώδιο του Νερού: Ποτέ οι σκέψεις από μόνες τους δεν βοήθησαν κανέναν να προοδεύσει. Αν τελικά θέλετε να δείτε την σχέση σας να εξελίσσεται …κάντε κάτι πιο δυναμικό.

 

 

Λέων – ζώδιο της Φωτιάς:  Με έναν ανάδρομο Δία και Κρόνο, αυτές τις ημέρες να σας κοιτούν, δεν μπορείτε να ελπίζετε σε θαύματα της αγάπης. Αφήστε όμως και τους άλλους να κάνουν τη προσπάθεια τους.

 

Παρθένος ζώδιο της Γης: Είσαστε μέσα στην μετριοπάθεια αυτήν την εποχή, κάτι που ο σύντροφος σας το χαρακτηρίζει ρευστό και θολό. Βρείτε λοιπόν την ισορροπία σας και κερδίστε τους πάντες.

 

Ζυγός- ζώδιο του Αέρα: Τα όνειρα σας είναι ένα βήμα, πριν γίνουν πραγματικότητα. Κάντε λίγο υπομονή και το άτομο που δεσμεύει την καρδιά σας, έχει πάρει την καταλυτική απόφαση, να σας έρθει με προτάσεις ζωής.

 

Σκορπιός- ζώδιο του Νερού: Εκεί που βρίσκεται η Αφροδίτη, μόνο εντάσεις και κουτσομπολιά μπορεί να φέρει μέσα στον δεσμό σας. Μην δώσετε πολύ σημασία, σε νεύρα ….και απλά συνεχίστε το καθημερινό σας πρόγραμμα.

Τοξότης – ζώδιο της Φωτιάς: Είσαστε μέσα σε όλα. Κοινωνική ζωή, ταξίδια, έντονη ψυχαγωγία και καινούργιες γνωριμίες. Αυτό σίγουρα θα σας φτιάξει την διάθεση. Για εσάς του δεσμευμένους, ίσως και να δημιουργήσει ανασφάλεια στον άνθρωπο σας.

 

Αιγόκερως ζώδιο της Γης: Είσαστε έντονες προσωπικότητες και  λίγοι είναι αυτοί, που  μπορούν να σας τραβήξουν το ενδιαφέρον. Μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα, κάποιος θα ξεκινήσει να σα πολιορκεί και μέχρι να σας κατακτήσει.

 

Υδροχόος – ζώδιο του Αέρα: Είναι μια καλή περίοδος, για να ξεκινήσετε με τον άνθρωπο σας, να βλέπετε λίγο πιο σοβαρά την σχέση σας. Ανήκετε στα ζώδια που το Καλοκαίρι, θα έχουν το ρεκόρ των δεσμεύσεων αλλά και των επισημοποιήσεων.

 

Ιχθείς – ζώδιο του Νερού: Μπορεί στο τώρα να είσαστε ψυχικά κουρασμένοι, αλλά δεν υπάρχει λόγο να ξεσπάτε σε άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Ασχοληθείτε με καταστάσεις και χόμπυ, που σας ηρεμούν και σας κάνουν να βρίσκετε την πολύτιμη ισορροπία σας.

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: