24 ώρες EXPRESS προβλέψεις – Παρασκευή 02/06

 

24 ώρες EXPRESS προβλέψεις –  Παρασκευή 02/06

 

Προβλέψεις για όλους τους τύπους… των σχέσεων.

 

Κριός – ζώδιο της Φωτιάς: Δεν έχετε και εσείς ακόμη αποφασίσει τι επιθυμείτε να κάνετε με την σχέση σας, που έχει άπειρα σκαμπανεβάσματα ατό το χρονικό διάστημα. Σίγουρα ευθύνη φέρει και η άλλη πλευρά.

 

Ταύρος – ζώδιο της Γης: Χρειάζεται απλά να είσαστε πιο προσεχτικοί, σε αυτά που λέτε και υπόσχεστε σε καινούργιους ανθρώπους, καθώς δεν ξέρετε από πού θα σας έρθει η μετέπειτα παρεξήγηση. Κάποιες παλιές σας γνωριμίες θα σας θυμηθούν.

 

Δίδυμοι – ζώδιο του Αέρα: Αν δεν ξέρετε τι και ποιον θέλετε, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να μείνετε αμέτοχοι σε όλα αυτά που σας προτείνουν. Σίγουρα με τον Ήλιο επάνω σας, θα βρείτε τις λύσεις πολύ σύντομα.

 

Καρκίνος- ζώδιο του Νερού: Είσαστε στο ερωτικό επίκεντρο πολύ κόσμου, ίσως και από τα παλιά, που έχει όλη την καλή διάθεση μέσα στην πρώτη – δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου, να σας κάνει ευθείες κρούσεις. Σίγουρα διαλέξτε με προσοχή και σύνεση.

 

Λέων – ζώδιο της Φωτιάς: Υπάρχουν από το παρελθόν σας, κάποιες υποθέσεις αισθηματικού περιεχομένου,  που σας κρατούν δέσμιους και δεν σας επιτρέπουν, να πάτε την προσωπική σας ζωή πιο κάτω. Αυτό από μόνο του, είναι μια λάθος φιλοσοφία.

Παρθένος ζώδιο της Γης: Η στάση που κρατάτε μέσα στον δεσμό σας, είναι αναμονής! Απλά περιμένετε να δείτε τι θα κάνει τις ερχόμενες εβδομάδες, ο άνθρωπος σας. Από αυτά που θα ακούσετε πάντως, φιλτράρετε τα πάντα.

 

Ζυγός- ζώδιο του Αέρα: Οι πιθανότητες, με τόσους ανάδρομους πλανήτες, να βρεθείτε ξαφνικά και μπροστά σε έναν παλιότερο σας έρωτα, είναι μεγάλες. Ίσως και αυτό να είναι μια ευχή σας, που πρόκειται να την πραγματοποιήσει το σύμπαν.

 

Σκορπιός- ζώδιο του Νερού: Υπάρχει μια αναστάτωση, μέσα σας και ακόμη δεν έχετε πάρει τις τελικές σας αποφάσεις, γύρω από ανακοινώσεις, προς τον άνθρωπο σας. Ίσως  και να χρειάζεται να περιμένετε παραπάνω.

 

Τοξότης – ζώδιο της Φωτιάς: Θα πρέπει να σκεφτείτε, από τώρα, τι ακριβώς επιθυμείτε να κάνετε μέσα στο Καλοκαίρι. Ο άνθρωπος σας, έχει ήδη κάποια πλάνα μέσα στο μυαλό του και που σίγουρα, θα σας βρουν σύμφωνους.

 

Αιγόκερως ζώδιο της Γης: Εσείς δεν είστε για υπερβολές. Αν τελικά κάτι μέσα στην σχέση σας, σας χαλάει την εσώτερη σας ισορροπία, ίσως και να έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να μιλήσετε. Δώστε και παραπάνω προσοχή στα εργασιακά σας.

 

Υδροχόος – ζώδιο του Αέρα: Αυτή η σχέση που έχετε μόνο σας ταλαιπωρεί και σας βάζει συνεχώς σε μια ανασφάλεια. Μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα δεχτείτε και κάποια νέα φλερτ που θα σας ανεβάσουν το ηθικό.

 

Ιχθείς – ζώδιο του Νερού: Πολλά τα νεύρα που έχετε… ίσως και χωρίς λόγο.

Δεν αισθάνεστε καλά με την σχέση σας, τα οικονομικά σας…με εσάς τους ίδιους. Αυτό σημαίνει, ότι αυτό το Καλοκαίρι, πρέπει να κάνετε αλλαγές σε όλους τους τομείς.

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: