24 ώρες EXPRESS προβλέψεις – Τετάρτη 07/06

 

24 ώρες EXPRESS προβλέψεις –  Τετάρτη  07/06

 

Προβλέψεις για όλους τους τύπους… των σχέσεων.

 

Κριός – ζώδιο της Φωτιάς: Υπάρχει ένας προβληματισμό, στα περισσότερα αν όχι σε όλα τα ζευγάρια, για το αν θα πρέπει αυτή η σχέση,  να πάει η δέσμευση ή σε διάλυση. Ζυγίστε τα γεγονότα και πάρτε τις αποφάσεις σας. Είναι μια εποχή, που τα αισθηματικά ζητήματα θα φωτιστούν.

 

 

Ταύρος – ζώδιο της Γης: Όσο και να προσπαθήσετε, να αλλάξετε τον σύντροφο σας, δεν θα τα καταφέρετε. Αυτό που μπορείτε όμως να κάνετε είναι να προβάλλετε όλα αυτά που σας ταλαιπωρούν, αλλά μαζί και τις λύσεις που θα σας βγάλουν από αυτό το πρόβλημα.

 

 

 

 

Δίδυμοι – ζώδιο του Αέρα: Πολλά είναι τα ανοιχτά μέτωπα, που υπάρχουν μέσα στο  μυαλό σας και σας κάνουν να χάνετε τον ρυθμό σας. Μέσα σε όλα αυτά, ειδικά για τους χωρισμένους και τους ελεύθερους, θα βρεθεί και ένας μοναδικός έρωτας που θα σας αναγεννήσει!

 

 

 

 

Καρκίνος- ζώδιο του Νερού: Πολλές οι προτάσεις, που θα πέσουν στο τραπέζι από την πλευρά του συντρόφου σας. Σκεφτείτε πολύ και παρατεταμένα πριν αποφασίσετε. Αυτοί που διατηρούν διπλές αισθηματικές υποθέσεις, επίσης θα πρέπει να σκεφτούν πάρα πολύ, για το που και με ποιον τελικά θέλουν να καταλήξουν.

 

 

 

Λέων – ζώδιο της Φωτιάς: Το μυαλό σας και η καρδιά σας, είναι σε δύο αντίθετα άκρα, κάτι που σίγουρα δεν σας κάνει ευτυχισμένους. Όλα είναι μπερδεμένα, ή ακόμη πιο σωστά… τα έχετε μπερδέψει εσείς. Σε επόμενο τόνο, προσέχετε μην στεναχωρήσετε κάποιον που δεν φταίει.

 

 

 

 

Παρθένος ζώδιο της Γης: Έχετε σκεφτεί πολύ τις εξελίξεις που επιθυμείτε, να συμβούν μέσα στον αισθηματικό σας δεσμό. Πριν ακόμη κάνετε τις σχετικές ανακοινώσεις στον άνθρωπο σας, θα πρέπει να τσεκάρετε και την οικονομική σας κατάσταση. Αυτά τα δύο είναι άρρηκτα συνδεδεμένα.

 

 

 

Ζυγός- ζώδιο του Αέρα:  Τα καλά νέα σας πλησιάζουν, και σας κάνουν να ξεχάσετε τις σκοτούρες που έχουν δημιουργηθεί από όλα αυτά που συντρέχουν αυτήν την περίοδο στην καθημερινότητα σας. Κάποια παλιά σας γνωριμία, θα εμφανιστεί με διάθεση συμφιλίωσης.

 

Σκορπιός- ζώδιο του Νερού: Οι εντάσεις και τα λόγια τα πολλά, σας έχουν κάνει μέσα στον δεσμό σας, να έχετε παγώσει και να κάνετε, όχι και θετικές σκέψεις για το κοινό σας μέλλον. Δεν χρειάζεται να φτάσετε τις καταστάσεις στα άκρα. Θα δείτε πρώτη κίνηση, αγάπης, από την μεριά του ανθρώπου σας.

 

 

Τοξότης – ζώδιο της Φωτιάς: Δεν χρειάζεται να είσαστε συνεχώς, σε μια ανασφάλεια για το άνθρωπο σας. Είναι κάτι που σίγουρα σας καθυστερεί, από τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας. Αν υπάρχει κάτι, να είστε σίγουροι, ότι μέσα από συγκυρίες θα σας φανερωθεί.

 

 

 

Αιγόκερως ζώδιο της Γης: Δεν χρειάζεται αυτήν την εποχή να κάνετε κάτι περισσότερο, από το να οργανώσετε τα σχέδια σας για την ενδεχόμενη δέσμευση με το άτομο που αγαπάτε. Μέχρι τότε, φροντίστε να κλείσετε και τις εισόδους σε καταστάσεις που συσχετίζονται με το παρελθόν σας.

 

 

Υδροχόος – ζώδιο του Αέρα: Είσαστε σε μια άσχημη αναμονή, περιμένοντας τον σύντροφο σας, που έχει ζητήσει χρόνο για να σκεφτεί, χωριστά από εσάς. Αυτό είναι και κάτι όμως που σας αδικεί. Βάλτε και από την δική σας πλευρά, ένα όριο χρόνο και μετά απομακρυνθείτε.

 

 

Ιχθείς – ζώδιο του Νερού: Έχετε μπει σε έναν μονόδρομο σκέψεων, που αφορούν μια πρόσφατη σας γνωριμία. Μην κάνετε κάτι όμως παρορμητικό.  Θα σας φανερωθούν από τα καλά αυτού του ανθρώπου αλλά και κάποια από τα μειονεκτήματα του. Πριν αποφασίσετε ζυγίστε.

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: