24 ώρες EXPRESS προβλέψεις- Κυριακή 26/02/17

24 ώρες EXPRESS προβλέψεις-  Κυριακή 26/02/17

ΚΡΙΟΣ: Δυσκολεύεστε να βρείτε τις ισορροπίες σας μέσα στον δεσμό σας. Οι όψεις του Άρη, βοηθούν μόνο όσους είναι σε διαδικασίες χωρισμού. Μια δύσκολη εβδομάδα που θα δώσει αρκετές ανατροπές, και σε υποθέσεις οικονομικών. Προσέχετε που και τι υπογράφετε και με ποιους συναναστρέφεστε. Πιθανότητα εξαπάτησης.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεχτείτε να συναντηθείτε με άτομα που επιθυμούν να σας ανακοινώσουν τις αποφάσεις τους. Δεν είναι βέβαια, και το καλύτερο χρονικό διάστημα, με τον Ερμή σε δύσκολες όψεις προς εσάς. Ωστόσο, έχετε κάθε δικαίωμα να μην προβείτε από την δική σας πλευρά σε ανακοινώσεις, αν τελικά δεν είστε έτοιμοι. Αυτό ισχύει και στο επαγγελματικό σας χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πλησιάστε περισσότερο και θα ακούσετε τι σας λεει αυτές τις ημέρες, ο ασταμάτητος Κυβερνήτης σας. Πολλά τα κρυφά μυστικά των τρίτων που θα σας αποκαλυφθούν, και το πιο πιθανόν είναι να σας εκπλήξουν. Καινούργιος αέρας με νέα πρόσωπα, θα απασχολήσει όσους είναι αυτήν την περίοδο μόνοι τους, ή κάνουν πολύ σοβαρές σκέψεις για χωρισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εξαντλημένοι είστε με όλα αυτά που σας είναι ακατανόητα και δυσπροσέγγιστα. Ιδίως σε προσωπικό επίπεδο. Από το επόμενο δεκαήμερο του μήνα, θα δείτε μεγάλες αλλαγές που θα σας χαροποιήσουν. Ωστόσο, μην σκεφτεί τε να κάνετε αλλαγές στα σχέδια σας. Προσπαθήστε παραπάνω στα εργασιακά σας ζητήματα, που είναι πολλά υποσχόμενα.

ΛΕΩΝ: Έχετε αποκτήσει την φήμη του δύσκολου,  και αυτό σίγουρα δεν σας βοηθάει στο να έρθετε πιο κοντά στο άτομο που σας απασχολεί. Αυτό ενισχύετε με τις ιδιαίτερες αστρολογικές όψεις της περιόδου, που συντελούνται προς τον ζωδιακό σας οίκο. Αφιερώστε και αφουγκραστείτε παραπάνω τις ζητάνε και αυτοί που είναι γύρω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πολύ η μοναξιά που κυκλώνει αυτήν την εποχή όλα τα ζώδια της Γης, και πολύ περισσότερο το δικό σας, που έχει και μια ροπή, στην απομόνωση. Δεν χρειάζεται να το ζείτε αυτό, στην υπερβολή του, καθώς ο Δίας από σήμερα και μέχρι τις επόμενες δύο εβδομάδες, θα σας ενισχύει παρουσιάζοντας σας, αξιόλογες γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ: Η κριτική που ασκείτε στους πάντες, ίσως και να σας έχει βάλει στην μοναχική θέση, που στο τώρα βρίσκεστε. Θα πρέπει να αλλάξετε την στρατηγική σας. Οι μέρες μετά τον νέο μήνα του Μαρτίου, θα βοηθήσουν στο να αποκαταστήσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις όλων των τύπων. Ενεργοποιηθείτε άμεσα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αδειάστε από το περίπλοκο μυαλό σας από τις δυσκολίες. Οι μέρες είναι ιδανικές, για να αλλάξετε τις συνθήκες της καθημερινότητας σας. Όλο το αστρολογικό σκηνικό είναι υπέρ σας και σας τροφοδοτεί, με καλή διάθεση για να κάνετε τα επόμενα βήματα σας. Θετικές οι απαντήσεις, που αναμένατε σε κάποια υπόθεση δουλειάς ή επένδυσης.


ΤΟΞΟΤΗΣ:
Σιγουρευτείτε ότι εμπιστεύεστε τα σωστά άτομα για τις επιδιώξεις σας. Οι μέρες μέχρι την λήξη της ερχόμενης εβδομάδας, σας δίνουν το πλεονέκτημα, για να ολοκληρώσετε όλα αυτά που επιθυμείτε να κάνετε και που σας έχουν λείψει. Αποφύγετε για τις επόμενες εβδομάδες, να κάνετε καινούργια ανοίγματα στα επαγγελματικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Περιπλοκότητες θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε από τα οικεία σας περιβάλλοντα, που ίσως και να σας στεναχωρήσουν. Η διάθεση των άστρων πάντως είναι υποστηρικτική για όλα τα ζώδια της Γης, και ακόμη περισσότερο για εσάς. Όσοι θα χρειαστεί να μετακινηθούν, ένεκα συναισθηματικών εκκρεμοτήτων και διευκρινήσεων, θα πρέπει να είναι συγκρατημένοι στις προτάσεις τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Υπάρχει λόγος, να κινητοποιηθείτε άμεσα και να δώσετε όλο το βάρος σας, σε αισθηματικές υποθέσεις που έχουν παγιωθεί, όχι όμως προς όφελος σας. Οι πληροφορίες που θέλατε να μαζέψετε, είναι ήδη στα χέρια σας και το μόνο που απομένει είναι να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις. Αποφύγετε, μέχρι και τις 02/03, να ξεκινήσετε νέες επαγγελματικές δραστηριότητες.

ΙΧΘΕΙΣ: Είσαστε κάτω από μεγάλη αστρολογική προστασία. Ο Ποσειδώνας σας δίνει τις ευκαιρίες για να γίνετε πιο σαφείς προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αυτοί που έχουν απομακρυνθεί επικοινωνιακά από τον άνθρωπο τους, θα έχουν ευχάριστες συναντήσεις και θετικές επικοινωνίες. Όσοι περιμένουν κάτι από τον εργασιακό τους χώρο, θα το λάβουν προσεχώς.