24 ώρες EXPRESS προβλέψεις.  05-10 / ΙΑΝ

 

24 ώρες EXPRESS προβλέψεις.  05-10 / ΙΑΝ

 

Προβλέψεις για όλους τους τύπους… των σχέσεων.

 

Κριός – ζώδιο της Φωτιάς: Όλα κινούνται σύμφωνα, με τους δικούς σας ρυθμούς. Αυτό είναι και κάτι που θα σας κάνει σαν ψυχολογία να ανεβεί.

Ταύρος – ζώδιο της Γης: Έχετε τόσα πολλά να πείτε και να κάνετε αυτές τις ημέρες, που έχετε παραμελήσει την ερωτική σας ζωή αλλά και τον σύντροφο σας.

 

Δίδυμοι – ζώδιο του Αέρα: Πάρτε λοιπόν εσείς τις πρωτοβουλίες και λύστε τις διαφορές, που έχουν δημιουργηθεί μέσα στην σχέση σας. Θα σας γλίτωνε από πολλά.

 

Καρκίνος- ζώδιο του Νερού:  Εσείς και η άνεση του λόγου σας, έχτε γοητεύσει κάποιον, που μέσα σε αυτόν τον τρέχοντα μήνα …θα σας κάνει ερωτική εξομολόγηση.

 

Λέων – ζώδιο της Φωτιάς : Διαπιστώνετε ότι όλα έχουν αλλάξει μέσα στην ερωτική σας σχέση. Αυτό το λέει και ο άνθρωπος σας. Σκεφτείτε τι σας λείπει και συζητήστε το ανοιχτά.

Παρθένος ζώδιο της Γης: Δεν σας χρειάζονται οι παροτρύνσεις από τους τρίτους, για την σχέση σας. Εσείς ξέρετε καλύτερα, τι θα πρέπει άμεσα να διορθώσετε.

Ζυγός- ζώδιο του Αέρα:  Από το πρωί θα υπάρξουν κάποιες αψυχολόγητες εντάσεις… μέσα στην σχέση σας. Αυτό ακουμπάει κάποιες παλιότερες ιστορίες του παρελθόντος.

 

Σκορπιός- ζώδιο του Νερού: Υπάρχει πια πλήρη ταύτιση απόψεων και συναισθημάτων με τον άνθρωπο σας. Αυτό θα σας οδηγήσει και στα επόμενα βήματα.

 

Τοξότης – ζώδιο της Φωτιάς: Μέχρι να φύγει ο Ιανουάριος, θα βρεθείτε προ μεγάλων εκπλήξεων μέσα στην αισθηματική σας σχέση. Οι προτάσεις θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!

 

Αιγόκερως ζώδιο της Γης:  Η δυναμική της προσωπικότητας σας και ο ασταμάτητος λόγος σας, ίσως και να έχουν τρομάξει κάποια άτομα …που επιθυμούν να σας πλησιάσουν.

 

Υδροχόος – ζώδιο του Αέρα: Μόνο μπερδέματα, έχει επιφέρει ο έντονη κριτική σας, στο άτομο που αγαπάτε. Δεν είναι όλοι ίδιοι, και διαφορετικά θα πρέπει να αντιμετωπίζονται.

 

Ιχθείς – ζώδιο του Νερού: Ξεκινήστε από σήμερα να κάνετε τις αλλαγές σας, σε κάθε τομέα της ζωής σας. Μπορείτε να καταφέρετε πραγματικά τα πάντα. Ακόμη και μια δύσκολη επανασύνδεση.

 

 

 

 

 

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: