24 ώρες EXPRESS προβλέψεις – Δευτέρα 17/07

 

24 ώρες EXPRESS προβλέψεις – Δευτέρα 17/07

 

Προβλέψεις για όλους τους τύπους… των σχέσεων.

 

Κριός – ζώδιο της Φωτιάς: Μην σταματάτε την πορεία σας. Αυτό που θέλετε είναι πραγματικά πολύ κοντά. Ίσως και να είναι θέμα λίγων ημερών μόνο, μια ισχυρή επανασύνδεση… και με μόνιμο χαρακτήρα.

 

Ταύρος – ζώδιο της Γης: Η φιλοσοφία που έχετε, δεν σας οδηγεί τελικά στο αποτέλεσμα που ζητάτε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να περάσετε σε  μια αυτοκριτική και να δείτε τι μπορείτε πια να περισώσετε.

 

 

Δίδυμοι – ζώδιο του Αέρα: Οι σχέσεις όλων των Ταύρων αυτήν την εποχή και μέχρι τις αρχές τους Αυγούστου, θα περνάνε κρίση. Αυτό που έχει σημασία, είναι μέσα από αυτήν την δοκιμασία, όλα και όλοι να γίνουν καλύτεροι.

 

 

Καρκίνος- ζώδιο του Νερού:  Οι σκέψεις που κάνετε είναι μόνο για το καλό σας μέλλον. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι στο τώρα, να σταθείτε καλύτερα στα πόδια σας, σε επίπεδο οικονομικών.

 

 

Λέων – ζώδιο της Φωτιάς : Μην μάχεστε συνεχώς τον εαυτό σας. Ότι λάθος έγινε στο παρελθόν, καλώς καμωμένο. Κοιτάξτε το πολλά υποσχόμενο σας μέλλον. Οι σχέσεις και οι μεγάλοι έρωτες θα εμφανιστούν στο τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου.

 

Παρθένος ζώδιο της Γης: Είσαστε μεταξύ πολλών αποφάσεων για την αισθηματική σας ζωή, η οποία σας έχει απογοητεύσει. Ενεργοποιηθείτε και πάντα με άξονα τον δικό σας καλό εαυτό.

 

Ζυγός- ζώδιο του Αέρα:  Όλες οι μέρες της νέας εβδομάδας, σας δίνουν το προβάδισμα στους σκοπούς που έχετε βάλει στο πρόγραμμα σας. Κάποια ευχάριστα νέα θα έρθουν από έναν πρόσωπο που θέλει να σας δεί.

 

 

Σκορπιός- ζώδιο του Νερού: Κινήστε με μεγάλες ταχύτητες και αυτό είναι κάτι που σας δίνει μια πολύ καλύτερη πια ψυχολογία. Θα δείτε και πρακτικές βελτίωσης μέσα στον αισθηματικό σας δεσμό.

 

 

Τοξότης – ζώδιο της Φωτιάς: Ότι και να πείτε αυτήν την εποχή θα είναι λάθος. Αυτό που έχει σημασία είναι να είστε εσείς καλά και εσώτερα ισορροπημένοι. Αφήστε τις ανακοινώσεις για αργότερα.

 

 

Αιγόκερως ζώδιο της Γης:  Ο σκοπός σας είναι πριν να φύγει αυτός ο μήνας, να αρχίσετε να διώχνετε από πάνω σας, όλα αυτά που ακόμη σας βαραίνουν. Οι σχέσεις με μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις θα βρουν τους τρόπους να ισορροπήσουν.

 

 

Υδροχόος – ζώδιο του Αέρα: Όσοι περισσότεροι μπλέκονται μέσα στην σχέση σας, τόσο μεγαλύτερο και το πρόβλημα που θα δημιουργηθεί  εν τέλει. Από τις 26/01 και μετά, βάλτε τους όρους και τα όρια σας. Τα άστρα σας υποστηρίζουν.

 

 

Ιχθείς – ζώδιο του Νερού: Υπάρχει μια νευρικότητα, στον λόγο σας και αυτό σας κάνει και είστε απόμακρος από όλους. Αυτό καλό θα ήταν να το περιορίσετε, εν σχέση με τον άνθρωπο σας.

 

 

 

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: