24 ώρες EXPRESS προβλέψεις – Δευτέρα 24/07

 

24 ώρες EXPRESS προβλέψεις – Δευτέρα 24/07

 

Προβλέψεις για όλους τους τύπους… των σχέσεων.

 

Κριός – ζώδιο της Φωτιάς: Όλα κινούνται σύμφωνα, με τους δικούς σας ρυθμούς. Αυτό είναι και κάτι που θα σας κάνει σαν ψυχολογία να ανεβεί.

Ταύρος – ζώδιο της Γης: Έχετε τόσα πολλά να πείτε και να κάνετε αυτές τις ημέρες, που έχετε παραμελήσει την ερωτική σας ζωή αλλά και τον σύντροφο σας.

 

Δίδυμοι – ζώδιο του Αέρα: Πάρτε λοιπόν εσείς τις πρωτοβουλίες και λύστε τις διαφορές, που έχουν δημιουργηθεί μέσα στην σχέση σας. Θα σας γλίτωνε από πολλά.

 

 

Καρκίνος- ζώδιο του Νερού:  Εσείς και η άνεση του λόγου σας, έχτε γοητεύσει κάποιον, που μέσα σε αυτόν τον τρέχοντα μήνα …θα σας κάνει ερωτική εξομολόγηση.

 

 

Λέων – ζώδιο της Φωτιάς : Διαπιστώνετε ότι όλα έχουν αλλάξει μέσα στην ερωτική σας σχέση. Αυτό το λέει και ο άνθρωπος σας. Σκεφτείτε τι σας λείπει και συζητήστε το ανοιχτά.

 

 

Παρθένος ζώδιο της Γης: Δεν σας χρειάζονται οι παροτρύνσεις από τους τρίτους, για την σχέση σας. Εσείς ξέρετε καλύτερα, τι θα πρέπει άμεσα να διορθώσετε.

 

Ζυγός- ζώδιο του Αέρα:  Από το πρωί θα υπάρξουν κάποιες αψυχολόγητες εντάσεις μέσα στην σχέση σας. Αυτό ακουμπάει κάποιες παλιότερες ιστορίες του παρελθόντος.

 

Σκορπιός- ζώδιο του Νερού: Υπάρχει πια πλήρη ταύτιση απόψεων και συναισθημάτων με τον άνθρωπο σας. Αυτό θα σας οδηγήσει και στα επόμενα βήματα.

 

 

Τοξότης – ζώδιο της Φωτιάς: Μέχρι να φύγει ο Ιούλιος, θα βρεθείτε προ μεγάλων εκπλήξεων μέσα στην αισθηματική σας σχέση. Οι προτάσεις θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!

 

Αιγόκερως ζώδιο της Γης:  Η δυναμική της προσωπικότητας σας και ο ασταμάτητος λόγος σας, ίσως και να έχουν τρομάξει κάποια άτομα που επιθυμούν να σας πλησιάσουν.

 

Υδροχόος – ζώδιο του Αέρα: Μόνο μπερδέματα, έχει επιφέρει ο έντονη κριτική σας, στο άτομο που αγαπάτε. Δεν είναι όλοι ίδιοι, και διαφορετικά θα πρέπει να αντιμετωπίζονται.

 

Ιχθείς – ζώδιο του Νερού: Ξεκινήστε από σήμερα να κάνετε τις αλλαγές σας, σε κάθε τομέα της ζωής σας. Μπορείτε να καταφέρετε πραγματικά τα πάντα. Ακόμη και μια δύσκολη επανασύνδεση.

 

 

 

 

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: