Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

24 ώρες EXPRESS προβλέψεις για όλους και όλα!

 

24 ώρες EXPRESS προβλέψεις για όλους και όλα!

 

Προβλέψεις για όλους τους τύπους… των σχέσεων.

 

Κριός – ζώδιο της Φωτιάς: Ανήκετε στους προνομιούχους της εποχής. Αυτό θα σας δώσει και την ψυχική δύναμη να μιλήσετε στον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε μαζί μέσα στον Νοέμβριο. Πολλοί που έχουν την στάση του εργένη, μέσα από έναν νέο και σημαντικό  έρωτα, θα αλλάξουν νοοτροπία.

 

Ταύρος – ζώδιο της Γης: Δεν ακούτε εσείς κανέναν. Αυτό είναι και κάτι που έχει προβληματίσει τον άνθρωπο σας, που έχει την ανάγκη να σας ξεκαθαρίσει τα μελλοντικά του πλάνα. Αν είσαστε  αντίθετοι, τότε καλό θα ήταν να το αναφέρετε από τώρα. Δέλεαρ και νέα φλερτ θα προκύψουν άμεσα, για τους μόνους του ζωδίου σας.

 

 

Δίδυμοι – ζώδιο του Αέρα: Εσείς είσαστε στο ερωτικό επίκεντρο πολύ κόσμου, που μέσα από διπλωματικές συμπεριφορές θα σας πλησιάσει και θα θελήσει να κάνει κάτι περισσότερο για εσάς. Εσείς που είστε ήδη μέσα σε σχέση, σίγουρα θα πρέπει να περιορίσετε το ερωτικό σας ταμπεραμέντο. Δεν είναι οι εποχές για πειράματα.

 

Καρκίνος- ζώδιο του Νερού:  Είσαστε πολύ καλά αυτήν την εποχή, και αυτό μέχρι να φύγει η ήλιος από το τρίγωνο των νερών…. θα έχει πολλαπλασιαστεί. Εσείς που έχετε την αγωνία, για κάποιο άτομο από το παρελθόν σας, θα καταφέρετε να μιλήστε και να βρείτε τις κοινές συνιστώσες. Αυτοί που έχουν σοβαρή σχέση, ίσως και να αρχίσουν άμεσα, κάποιοι δειλοί διάλογοι, γύρω από  μελλοντικές δεσμεύσεις.

Λέων – ζώδιο της Φωτιάς : Μην κάθεστε λοιπόν με σταυρωμένα χέρια, αν υπάρχει η ανάγκη να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε κάποια κομμάτια της ερωτικής σας ζωής. Αυτό είναι και κάτι που πιθανόν, και επί του παρόντος, μπορεί να βολεύει τον άνθρωπο σας, αλλά όχι εσάς. Επίσης, κάποια καθυστερούμενα χρήματα πέφτουν στα χέρια σας.

 

Παρθένος ζώδιο της Γης: Πολλά τα παράπονα που έχετε από τον σύντροφο σας, για όλα αυτά που σας έχει υποσχεθεί αλλά ακόμη δεν έχουν γίνει πραγματικότητα. Αυτοί που είναι μόνοι, θα ήταν λάθος κάτω από αυτό τον δύσκολο αστρολογικό ουρανό, να ψάξουν για ερωτικές ευκαιρίες στο παρελθόν τους. Είναι μόνο στάση ανασφάλειας.

 

Ζυγός- ζώδιο του Αέρα:  Πολλά τα θέματα που έχετε με την ερωτική σας ζωή, που σίγουρα δεν είναι αυτό που έχετε φανταστεί. Το να την αφήνετε έρμαιο των καταστάσεων, σίγουρα δεν σας φτάσει στο επιθυμητό σημείο. Εσείς που διατηρείτε, παράλληλες διαδρομές, θα χρειαστεί πρώτα να γίνετε ίσως λίγο πιο αυστηροί με τον εαυτό σας.

Σκορπιός- ζώδιο του Νερού: Το βλέμμα σας προδίδει πόνο και απόγνωση. Αυτό είναι κάτι που διαρκεί καιρό, και έχει τη βάση του στον ερωτικό σας δεσμό, που δεν σας αποδίδει τίποτα. Έχει έρθει η ώρα πια, να χρησιμοποιήστε την λογική που διακατέχει το ζώδιο σας και να βάλετε, σε όλην αυτήν την παραφροσύνη ένα στοπ. Μιλήστε – προτείνετε, και αφήστε την άλλη πλευρά, να σας απολογηθεί. 

 

Τοξότης – ζώδιο της Φωτιάς: Ούτε μπορείτε να φανταστείτε να σκεφτείτε τι καλά σας περιμένουν από την ερχόμενη εβδομάδα. Χρήμα, τύχη στις επιδιώξεις σας, νέες επαγγελματικές προτάσεις αλλά και πολλά αληθινά συναισθήματα, να διασταυρώνουν τους δρόμους σας. Νέες σχέσεις και επανενώσεις, είναι και αυτά στο μενού.

 

Αιγόκερως ζώδιο της Γης:  Είναι μια εποχή που θα πρέπει να κινητοποιηθείτε και να βγείτε επιτέλους από την μελαγχολία. Αυτό είναι και κάτι που δεν μπορεί να γίνει φυσικά από την  μια μέρα στην άλλη, αλλά κάπου θα πρέπει να υπάρξει μια αρχή. Επίσης, κάποιος από το παρελθόν σας, μέσα στις ερχόμενες ημέρες

 

Υδροχόος – ζώδιο του Αέρα: Ετοιμαστείτε για μεγάλες αλλαγές μέσα στην ερωτική σας ζωή. Το συντροφικό σας ταίρι έχει πολλά σχέδια για το άμεσο μέλλον σας. Είστε το ζώδιο θα έχει την πρωτιά στις δεσμεύσεις – γάμους. Ετοιμαστείτε μέσα στον Δεκέμβριο για εκπλήξεις. Στον οικονομικό τομέα, θα έχετε πολλά να περιμένετε.

 

Ιχθείς – ζώδιο του Νερού: Είσαστε σε μια σχέση που δεν σας αποδίδει αυτά που ζητάτε, αλλά ωστόσο παραμένετε από ανασφάλεια και άγχος της μοναξιάς. Αυτό δεν είναι και κάτι που αντικατοπτρίζει και τον δύσκολο χαρακτήρα σας. Οι μέρες και οι αστρολογικές όψεις των εσωτερικών πλανητών, θα σας δώσουν την δυναμική για να κάνετε την εν λόγω αρχή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: