24 ώρες EXPRESS προβλέψεις –  Κυριακή 12/11

 

24 ώρες EXPRESS προβλέψεις –  Κυριακή 12/11

Προβλέψεις για όλους τους τύπους… των σχέσεων.

 

Κριός – ζώδιο της Φωτιάς: Ο σκοπός σας είναι μόνο ένας. Θέλετε και πάλι να επανασυνδεθείτε με κάποια παλιά σας αγάπη. Πριν όμως κάνετε την οποιαδήποτε επικοινωνιακή κίνηση, θα πρέπει να γνωρίζετε αν υπάρχει ‘ανταγωνισμός’

Ταύρος – ζώδιο της Γης: Τα συναισθήματα που έχετε για τον άνθρωπο σας, κάθε μέρα όλο και μεγαλώνουν. Αυτό είναι και κάτι που συντελείται και από την άλλη πλευρά. Είναι θέμα χρόνου, ίσως και μέσα στο επόμενο διάστημα, να σκεφτείτε την πιο σοβαρή δέσμευση.

 

Δίδυμοι – ζώδιο του Αέρα: Μπορεί στο παρόν σας να έχετε κάνει πολλά αισθηματικά λάθη, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να σας σταματήσει, από όλα αυτά που έχετε την ανάγκη να ζήσετε. Από την νέα εβδομάδα, μπορείτε να κάνετε μια νέα αρχή που δεν θα συμπεριλαμβάνει τα παλιά.

 

Καρκίνος- ζώδιο του Νερού:  Οι πειραματισμοί, στις αισθηματικές σχέσεις, δεν βγαίνουν ποτέ σε καλό. Αν τελικά δεν σας ενδιαφέρει το άτομο που σας προσεγγίζει, ίσως και να είναι καλύτερο και πιο έντιμο, να το πείτε αλλά με διακριτικότητα να απομακρυνθείτε.

Λέων – ζώδιο της Φωτιάς : Το ότι δεν είστε ευτυχισμένοι μέσα στην σχέση σας, είναι κάτι που εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, το αισθάνεστε πολύ έντονα. Όποιος και να είναι ο λόγος αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι άμεσα να μιλήσετε με τον άνθρωπο σας.

 

Παρθένος ζώδιο της Γης: Το μυαλό και γενικότερα οι σκέψεις σας, έχουν χαθεί ανάμεσα σε πολλές επιλογές που σας έχουν διασταυρώσει τους δρόμους. Το τι σας αρέσει και το τι ζητάτε το ξέρετε πολύ καλά. Άρα μην καταναλώσετε τον χρόνο σας, σε άσκοπα φλερτ.

 

Ζυγός- ζώδιο του Αέρα:  Με αυτήν την καλή αστρολογική εποχή, να σας υποστηρίζει, εσείς μπορείτε να λύσετε πολλά από τα οικονομικά σας προβλήματα.

 

Σκορπιός- ζώδιο του Νερού: Είναι πολλά τα θέματα, μέσα στο  μυαλό σας. Έχετε αφήσει και κάποιες ανοιχτές πόρτες από το παρελθόν, που πρέπει να κλείσετε.

 

Τοξότης – ζώδιο της Φωτιάς: Αν κάνετε λίγο υπομονή θα δείτε ότι όλα θα αλλάξουν. Εσείς αυτό που ζητάτε είναι και πάλι να βρεθεί η χρυσή τομή μέσα στην αισθηματική σας σχέση. ‘Έτσι και θα γίνει.

 

Αιγόκερως ζώδιο της Γης:  Μην ξεχνάτε ποτέ αυτά που έχετε περάσει στο πρόσφατο παρελθόν σας. Είναι και αυτά που θα σας αποτρέψουν για να μην ξανακάνετε λάθη στα αισθηματικά σας. Ασχοληθείτε και με τα ανοδικά οικονομικά σας.

 

Υδροχόος – ζώδιο του Αέρα: Δεν είστε εσείς αυτοί που θα ακολουθήσετε την ροή των πραμάτων. Εσείς είστε αυτοί που χαράσσουν τους δρόμους προς την επιτυχία.

Ιχθείς – ζώδιο του Νερού: Είναι μια μέρα που το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι …να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό. Πολλές οι παρεξηγήσεις που πλανώνται στην ατμόσφαιρα.

 

 

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: