24 ώρες EXPRESS προβλέψεις –Πέμπτη 03/08

 

24 ώρες EXPRESS προβλέψεις –Πέμπτη 03/08

 

Προβλέψεις για όλους τους τύπους… των σχέσεων.

 

Κριός – ζώδιο της Φωτιάς: Ότι και να πείτε έχετε απόλυτο δίκιο, δεν σημαίνει ότι το έχετε βρεί μέσα σε αυτήν την σχέση που διατηρείτε. Ίσως, να έχει έρθει και το κατάλληλο χρονικό διάστημα να μιλήσετε ανοιχτά, στον άνθρωπο σας για όλα αυτά.

 

Ταύρος – ζώδιο της Γης: Εσείς και η μοναξιά σας τα έχετε βρει. Είναι μια καλή περίοδος, που έχετε κάνει τους απολογισμούς σας, και το μόνο που χρειάζεται είναι πια, να ξαναβρείτε τους καλούς σας ρυθμούς. Οι έρωτες θα ακολουθήσουν.

 

Δίδυμοι – ζώδιο του Αέρα: Μην σπαταλάτε την ώρα σας με άτομα, που δεν σας κάνουν ευτυχισμένους. Αυτό θα πρέπει να το περιορίσετε στον εαυτό σας, όση μοναξιά και να νιώθετε.  Αυτό το Σ/Κ, θα έχει εκπλήξεις για εσάς.

 

Καρκίνος- ζώδιο του Νερού:

Μελετήστε πρώτα τις κινήσεις και τα λόγια, που θέλετε να κάνετε προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Οι αστρολογικές συνθήκες, δεν σας επιτρέπουν για ακόμη μια φορά να κάνετε λάθος. Σκεφτείτε και την εικόνα σας.

Λέων – ζώδιο της Φωτιάς : Όπου και να πάτε, δεν μένετε ικανοποιημένοι από συμπεριφορές και δράσεις. Είσαστε γενικότερα από τα πιο γεμάτα ζώδια, άρα αποκλείεται να κάνετε εκπτώσεις και παζαρέματα σε αυτά τα μέτρια,  που σας προσφέρουν.

 

 

Παρθένος ζώδιο της Γης: Ασχοληθείτε πιο ενεργά με τον εαυτό σας και μην δίνετε παραπάνω δικαιώματα. Εσείς που θα συζητήσετε με τον άνθρωπο σας, αφήστε τις δεσμεύσεις για τον ερχόμενο μήνα του Σεπτεμβρίου.

 

Ζυγός- ζώδιο του Αέρα:  Είσαστε το πιο ευνοημένο ζώδιο των ημερών. Αυτό θα το δείτε και στην πράξη μέσα από τις οικονομικές επιτυχίες που σας πλησιάζουν αλλά και τις νέες γνωριμίες που θα σας δελεάσουν και θα σας τραβήξουν την προσοχή.

 

Σκορπιός- ζώδιο του Νερού: Δώστε τις έντιμες απαντήσεις σας στο άνθρωπο σας. Αν τελικά αυτό το διάστημα, δεν σας ενδιαφέρει να κάνετε πιο δεσμευτικά βήματα μαζί. Όλα είναι στο δικό σας χέρι.

 

Τοξότης – ζώδιο της Φωτιάς: Θα χρειαστεί να προσπαθήσετε πολύ περισσότερο για να βρείτε άκρη με τις δυσκολίες που σας παρουσιάζονται στην σχέση σας, και συνήθως έχουν να κάνουν με εξωτερικούς παράγοντες.

 

Αιγόκερως ζώδιο της Γης:  Τα λάθη και οι καθυστερήσεις δεν είναι για εσάς. Έχετε πολλά που πρέπει να λύσετε σε υποθέσεις αισθηματικών και λοιπών θεμάτων, της οικογενείας σας, που σίγουρα θα πρέπει να επιταχύνετε και να βρείτε τις σωστές λύσεις.

 

 

Υδροχόος – ζώδιο του Αέρα: Σκεφτείτε ακόμη μια φορά, αν τελικά αξίζει να κάνετε βήματα στο παρελθόν να για ξαναζεστάνετε μια παλιά σας γνωριμία. Ίσως και να χάσετε τον χρόνο σας.

 

Ιχθείς – ζώδιο του Νερού: Πολλές οι εξελίξεις που θα τρέξουν από την νέα εβδομάδα. Είσαστε έτοιμοι για όλα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι κάποια ξαφνική εμφάνιση παλιού έρωτα, που θα θελήσει να σας ξαναφέρει πίσω στην ζωή του.

 

 

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: