24 ώρες EXPRESS προβλέψεις – Σαββάτο 17/06

 

24 ώρες EXPRESS προβλέψεις –  Σαββάτο 17/06

 

Προβλέψεις για όλους τους τύπους… των σχέσεων.

 

Κριός – ζώδιο της Φωτιάς: Δεν μπορείτε να έχετε κανένα παράπονο εσείς. Χρήμα και αγάπη υπάρχουν στην ζωή σας. Αυτό που θα πρέπει όμως να σκεφτείτε είναι τι θέλετε εσείς και κάνετε πια και με ποιον.

Ταύρος – ζώδιο της Γης: Υπάρχουν πολλοί στα γύρω περιβάλλοντα σας, που επιθυμούν να σας κερδίσουν και να σας κάνουν μόνιμο ταίρι τους. Εσείς κρατήστε ψηλά τις προδιαγραφές σας και μην στέκεστε στις μετριότητες.

 

Δίδυμοι – ζώδιο του Αέρα: Εσείς τα έχετε με όλους καλά και αυτό είναι που πάντα σας κάνει αξιαγάπητους. Πολύς νέος κόσμος έχει την ανάγκη να σας φέρει και μέσα στον κοινωνικό του κύκλο.

 

Καρκίνος- ζώδιο του Νερού: Οι επιθυμίες σας από αυτήν την εβδομάδα και πριν το τέλος του Ιουνίου, θα έχουν αρχίσει να παίρνουν σάρκα και οστά. Αυτό που πρέπει να βελτιώσετε είναι και η προσωπική σας ζωή.

 

Λέων – ζώδιο της Φωτιάς: Δεν θέλετε να μένετε μέσα σε σχέσεις που δεν ανταποκρίνονται σε αληθινά συναισθήματα. Κάτι ανάλογο θα χρειαστεί να συζητήσετε με τον άνθρωπο σας άμεσα.

 

Παρθένος ζώδιο της Γης: Αφήστε τις μέρες να κυλήσουν. Αυτό θα σας δώσει και περισσότερο χρόνο και χώρο να σκεφτείτε, τι πρέπει άμεσα να διορθώσετε μέσα στην σχέση σας.

 

Ζυγός- ζώδιο του Αέρα:  Είστε στα καλύτερα σας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας κάνει να γοητεύσετε πολύ κόσμο, αλλά πιο πολύ το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Σκορπιός- ζώδιο του Νερού: Οι φίλοι σας είναι ότι πιο πολύτιμο έχετε. Μην τους παραμελείτε σε κάθε φλερτ που σας προκύπτει. Και μην ξεχνάτε…υπήρχαν και πριν από τους έρωτες σας και θα υπάρχουν και μετά από αυτούς.

 

 

Τοξότης – ζώδιο της Φωτιάς: Έχετε μεγάλη εύνοια αυτήν την εποχή σε υποθέσεις ερωτικών και αισθηματικών. Αυτό θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε άσχημες μνήμες του παρελθόντος.

 

Αιγόκερως ζώδιο της Γης: Μπορεί και αυτή η παρατεταμένη εποχή μοναξιάς, να σας έχει βοηθήσει να βρείτε τον εαυτό σας και τις εσώτερες σας επιθυμίες. Οι έρωτες θα έρθουν.

 

Υδροχόος – ζώδιο του Αέρα: Το κυνήγι της αγάπης δεν είναι για εσάς. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει να το μετριάσετε. Όποιος σας θέλει, ας κάνει τον κόπο να σας πλησιάσει.

 

Ιχθείς – ζώδιο του Νερού: Σκεφτείτε σε πιο έντονους ρυθμούς τι θέλετε αυτό το διάστημα να συζητήσετε με τον σύντροφο σας. Μπορείτε να βρείτε την χρυσή τομή, και όλα να εξελιχθούν καλύτερα.

 

 

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: