24 ώρες EXPRESS προβλέψεις –Τρίτη  01/08

 

24 ώρες EXPRESS προβλέψεις –Τρίτη  01/08

 

Προβλέψεις για όλους τους τύπους… των σχέσεων.

 

Κριός – ζώδιο της Φωτιάς: Οι μέρες είναι  λίγο περίεργες για εσάς. Μην κάνετε κάτι παρορμητικό. Από την Παρασκευή 04/08 και μετά όλα θα είναι πιο βατά. Περιμένετε λοιπόν.

Ταύρος – ζώδιο της Γης: Εσείς και η φήμη του εραστή που έχετε, σίγουρα σας έχουν κάνει να είστε σε μια καλή ψυχολογία αυτό το χρονικό διάστημα. Πράξτε ανάλογα.

 

Δίδυμοι – ζώδιο του Αέρα: Κάποιος πρόκειται να σας φλερτάρει πάρα πολύ έντονα. Ίσως και να ανήκει στον κοινωνικό – φιλικό σας κύκλο. Μην κάνετε όμως κάτι παρακινδυνευμένο.

Καρκίνος- ζώδιο του Νερού:  Ένα ξεχωριστό άτομο, έχει την καλή διάθεση να σας δώσει μια ακόμη ευκαιρία, για να έρθετε επικοινωνιακά πιο  κοντά. Μην κάνετε και εδώ το ίδιο λάθος.

Λέων – ζώδιο της Φωτιάς : Κρατήστε τι χαμόγελο σας ζωντανό. Μπορεί η καρδιά σας, να έχει ένα σωρό λαβωματιές, όμως μην επιτρέψετε σε κανέναν, να το καταλάβει.

 

Παρθένος ζώδιο της Γης: Αν δεν μπορείτε να είστε μέσα σε σχέσεις, που σας καταπιέζουν ή που δεν σας καταλαβαίνουν, τότε θα πρέπει άμεσα να δράσετε. Μπορείτε και να φύγετε, αν επιθυμείτε.

Ζυγός- ζώδιο του Αέρα:  Εσείς και το πολύστροφο μυαλό σας, έχετε βρεθεί προ εκπλήξεων. Πάρτε μια ανάσα και κάντε την κίνηση σας. Θα έχει επιτυχία… σίγουρα!

Σκορπιός- ζώδιο του Νερού: Οι σκέψεις σας, είναι ίδιες με αυτές του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Με τον Δία να σας ευνοεί, σίγουρα θα έχετε εξελίξεις.

 

 

Τοξότης – ζώδιο της Φωτιάς: Δεν έχει καμία σημασία αν ο κυβερνήτης σας είναι σε δύσκολη κίνηση. Εσείς επιβάλλεται, να κρατήσετε την αξιοπρέπεια σας. Είστε από τα πιο έξυπνα και διπλωματικά άτομα.

 

Αιγόκερως ζώδιο της Γης:  Δεν είστε και από τα πιο εύκολα ζώδια στις αισθηματικές σας σχέσεις. Αυτό είναι και κάτι που βάζει φραγμούς, σε όσους θέλουν να σας πλησιάσουν.

Υδροχόος – ζώδιο του Αέρα: Πριν κάνετε κάποια δεσμευτική συμφωνία, με τον άνθρωπο σας, καλύτερα θα ήταν  να περιμένετε, να στρώσουν λίγο περισσότερο τα οικονομικά σας. Θα γίνει αυτό, αν το προσπαθήσετε.

 

Ιχθείς – ζώδιο του Νερού: Είσαστε στο ερωτικό στόχαστρο, μιας καινούργιας προσωπικότητας που όμως ακόμη, δεν είναι έτοιμη να σας κάνει τις αποκαλύψεις. Λίγη μόνο ακόμη υπομονή.

 

 

 

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: