24 ώρες προβλέψεις EXPRESS – Κυριακή 26/03

24 ώρες προβλέψεις EXPRESS – Κυριακή 26/03

Προβλέψεις για όλους τους τύπους… των σχέσεων.

 

Κριός – ζώδιο της Φωτιάς: Καλό θα ήταν μέχρι να λήξει το φαινόμενο της Πανσελήνου 03/12 που σας επηρεάζει, να μην πείτε πολλά από τα σχέδια σας, και έτσι ώστε να μην εκτεθείτε.

Ταύρος – ζώδιο της Γης: Έχετε δικαίωμα στην χαρά και στην αγάπη. Αν τελικά είσαστε με κάποιον άνθρωπο που δεν σας τα προσφέρει, τότε μάλλον η επιλογή σας είναι λαθεμένη.

 

Δίδυμοι – ζώδιο του Αέρα:  Είσαστε μέσα σε όλα εσείς. Αυτά που συντελούνται μέσα στην ζωή σας, είναι δικά σας αποτελέσματα, και σίγουρα αισθάνεστε δικαιωμένοι.

 

Καρκίνος- ζώδιο του Νερού:  Μπορείτε και να μην κάνετε κάτι ιδιαίτερο αυτές τις ημέρες. Αν δεν έχετε διάθεση, απλά ασχοληθείτε με πράματα που θα σας φτιάξουν το κέφι.

 

Λέων – ζώδιο της Φωτιάς : Έχετε πάρει πολλά διδάγματα από το παρελθόν σας. Τώρα καλείστε να είστε πιο προσεχτικοί, με τις αισθηματικές σας επιλογές.

 

 

 

Παρθένος ζώδιο της Γης : Ο σύντροφος σας περιμένει να κάνετε εσείς την πρώτη κίνηση, έτσι ώστε να λυθούν μια και καλή. Αν τελικά έτσι πρέπει να γίνει, μην το διστάσετε καθόλου.

 

Ζυγός- ζώδιο του Αέρα:   Είναι όλα σε μια κατάσταση αναμονής στην ζωή σας. Αυτό που έχει σημασία είναι να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στα ιδανικά και στα θέλω σας.

 

Σκορπιός- ζώδιο του Νερού:  Κάποιος από το παρελθόν, θα σας ψάξει και θα θελήσει, να σας πλησιάσει, με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο, έτσι ώστε να σας πείσει για τα αισθήματα του.

 

Τοξότης – ζώδιο της Φωτιάς: Είσαστε κάτω από τις καλύτερες αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα. Αυτό που έχετε να περιμένετε, είναι χρήμα και πολλή αληθινή αγάπη.

 

 

Αιγόκερως ζώδιο της Γης:  Μη πιέζεστε και μην πιέζετε κανέναν. Είσαστε σε μια κατάσταση που όλα μπορούν να ανατραπούν, ανα πάσα ώρα και στιγμή. Αφήστε τις καταστάσεις να τρέξουν.

 

 

Υδροχόος – ζώδιο του Αέρα:  Μπορείτε να κάνετε τις προσωπικές σας εξηγήσεις στον άνθρωπο σας. Δεν χρειάζεται πια ούτε να τσακώνεστε, ούτε και να δημιουργούνται χάσματα.

 

Ιχθείς – ζώδιο του Νερού: Υπάρχει μια καλή εξέλιξη στον αισθηματικό σας τομέα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να σταθείτε στον ύψος των περιστάσεων.

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: