24 ώρες προβλέψεις EXPRESS – Σαββάτο 21/10

 

24 ώρες προβλέψεις EXPRESS – Σαββάτο 21/10

 

Προβλέψεις για όλους τους τύπους… των σχέσεων.

 

Κριός – ζώδιο της Φωτιάς: Έχει πολλά ο καινούργιος μήνας του Σκορπιού από 23/10, να σας προσφέρει. Αυτό συμπεριλαμβάνει έρωτα, χρήμα ακόμη και ξαφνικό και πολύ  νέο κόσμο γύρω σας.

Ταύρος – ζώδιο της Γης: Η διάθεση σας έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο, στην αισθηματική σας κατάσταση, που δεν αντικατοπτρίζει τα όνειρα σας.

 

Δίδυμοι – ζώδιο του Αέρα:  Μην δώστε αφορμή σε τρίτα πρόσωπα, να σχολιάσουν την αισθηματική σας ζωή. Μπορεί στο τώρα να έχετε προβλήματα, αλλά μόνο εσείς μπορείτε να τα λύσετε.

 

Καρκίνος- ζώδιο του Νερού:  Πολλές οι ενδιαφέρουσες προτάσεις, που σας έχουν γίνει. Εσείς θα πρέπει να είστε προσεχτικοί και αφού πρώτα κάνετε τον δικό σας ‘έλεγχο΄!

 

Λέων – ζώδιο της Φωτιάς : Μπορείς το τώρα να είστε απογοητευμένοι, από όλα αυτά που έχετε περάσει στο παρελθόν, αλλά δεν υπάρχει λόγος, να το ανακυκλώνετε μέσα στο κεφάλι σας συνέχεια.

 

Παρθένος ζώδιο της Γης : Οι επιθυμίες του συντρόφου σας, θα σας ανακοινωθούν μέσα σε αυτήν την εβδομάδα από 23/10, και που θα μιλούν για τις μελλοντικές σας δεσμεύσεις.

Ζυγός- ζώδιο του Αέρα: Μην ασχολείστε πια τόσο πολύ με το παρελθόν σας. Δεν θα σας βγάλει κάπου. Από τις ερχόμενη εβδομάδα, θα έχετε νέα πρόσωπα να σας πλαισιώνουν.

 

Σκορπιός- ζώδιο του Νερού:  Υπάρχει μια ερωτοφιλία που σας  μπερδεύει τόσο πολύ. Εσείς θα πρέπει να μείνετε ένα βήμα πίσω, και να αφήσετε την άλλη πλευρά, να κάνει την όποια κίνηση της.

 

Τοξότης – ζώδιο της Φωτιάς:  Υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες, μέσα στον δεσμό σας. Αυτό είναι και κάτι που πολλές φορές, σας έχει οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις …αλλά πλέον έχει έρθει η ώρα να το λύσετε.

Αιγόκερως ζώδιο της Γης: Ένα καινούργιο πρόσωπο που έχει μπει στην ζωή σας, σας έχει πραγματικά τραβήξει το ερωτικό ενδιαφέρον. Κοντοζυγώνουν και οι αποκαλύψεις.

 

Υδροχόος – ζώδιο του Αέρα:  Δεν έχετε καιρό για χάσιμο. Αυτό που έχει σημασία, είναι να βρείτε το κατάλληλο άτομο, που πια δεν θα σας απογοητεύσει και σε κανένα επίπεδο.

 

Ιχθείς – ζώδιο του Νερού:  Είσαστε ακόμη επηρεασμένοι, από το παρελθόν. Αυτό είναι κάτι που θα το βρείτε και πάλι μπροστά σας, τις ερχόμενες ημέρες. Προσέξτε τις αντιδράσεις σας.

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: