24 ώρες προβλέψεις EXPRESS – Τετάρτη 22/11

24 ώρες προβλέψεις EXPRESS – Τετάρτη 22/11

Προβλέψεις για όλους τους τύπους… των σχέσεων.

 

Κριός – ζώδιο της Φωτιάς: Είσαστε πραγματικά πνιγμένοι με ένα σωρό θέματα στην εργασία σας. Είσαστε σαν παιδιά του Άρη, πολυπράγμονες και ασταμάτητοι. Ο μήνας του Νοεμβρίου, μπορεί να σας να έχει εξαντλήσει λίγο παραπάνω ένεκα των υποχρεώσεων σας, αλλά σίγουρα θα σας αποδώσει και τα αναμενόμενα.

Ταύρος – ζώδιο της Γης: Έχετε το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Όλοι κοιτούν εσάς, και ψάχνουν να βρουν ένα ανοιχτό πέρασμα προς την καρδιά σας. Σίγουρα δεν είστε και οι πιο δύσκολοι του ζωδιακού κύκλου, αλλά σίγουρα μην επιλέξετε κάποιον, που είναι μακριά από τις προσωπικές σας προδιαγραφές.

Δίδυμοι – ζώδιο του Αέρα:  Τουλάχιστον είστε τυχεροί στα οικονομικά σας, που σας έχουν δώσει μια σταθερότητα αυτήν την εποχή. Όσοι θα ταξιδέψουν ή ετοιμάζονται για μεγάλη επενδυτική αγορά, το μόνο σίγουρο είναι ότι με τον  Δία  υπέρ σας, όλα είναι πιθανόν να καθυστερήσουν. Μην απογοητεύεστε, είναι μόνο προσωρινό.

Καρκίνος- ζώδιο του Νερού : Πολλά τα άτομα που έχουν μαζευτεί στην προσωπική σας ζωή, και σίγουρα αυτό δεν είναι κάτι, που μπορεί να συνεχιστεί για πολύ ακόμη. Σίγουρα κάποιος στο τέλος θα πληγωθεί. Αυτοί που είναι χωρισμένοι, θα μπορέσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες, να βρουν τους κοινούς τρόπους συμπόρευσης.

 

Λέων – ζώδιο της Φωτιάς : Είσαστε ταυτόχρονα σε πολλά σημεία και αυτό σας αναζωογονεί. Κόσμος, νέες συνεργασίες, ταξίδια και όχι μόνο είναι στο μενού των επόμενων ημερών – εβδομάδων. Όσοι ψάχνουν για νέα θέση εργασίας, μέχρι την πανσέληνο του νέου μήνα Δεκεμβρίου, θα την έχουν βρει.

 

Παρθένος ζώδιο της Γης : Πολύ δύσκολο αυτό το χρονικό διάστημα, για τα αισθηματικά σας. Είσαστε συνεχώς με βαριές σκέψεις για τον άνθρωπο σας, που δεν τον βλέπετε να σας δίνει όλα αυτά που αναμένατε. Με τόσους ανάδρομους πλανήτες αυτές τις ημέρες, δεν θα ήταν έξυπνο να κάνετε συζητήσεις για καθοριστικές αλλαγές. Αφήστε τα πάντα για μετά τις 29/11.

 

Ζυγός- ζώδιο του Αέρα: Τουλάχιστον είστε τυχεροί σε υποθέσεις, που ακουμπούν τις επιχειρηματικές σας δράσεις. Όλα όπως τα είχατε προγραμματίσει, τρέχουν και εξελίσσονται και πολύ γρήγορα. Μια προσοχή γύρω στις 28-29 / 11, που θα σας προτείνουν κάποιες ιδέες – σχέδια, που θα πρέπει να κοιτάξετε δύο και τρεις φορές πριν αποφασίσετε να τα υιοθετήσετε.

 

 Σκορπιός- ζώδιο του Νερού:  Δεν έχετε κανένα πρόβλημα σε αυτό. Όλες οι ενέργειες, που έχετε κάνει όλο αυτό το διάστημα, θα σας δώσουν την φήμη, το χρήμα και την σταθερότητα που έχετε ανάγκη. Ωστόσο, από το 2018 και ύστερα ασχοληθείτε περισσότερο, με ζητήματα που αφορούν ακίνητα – γη και εξωτερικό.

 

Τοξότης – ζώδιο της Φωτιάς:  Η διάθεση σας είναι θετικά επηρεασμένη από τα άριστα αστρολογικά δεδομένα της περιόδου. Αρκετοί πλανήτες σας δίνουν την αυτοπεποίθηση και την δυναμική, για να κατακτήσετε τους προσωπικούς στόχους. Η ευελιξία που έχετε στον λόγο …θα σας προσφέρει πολλά συναισθήματα, από την πλευρά που προσώπου που σας ενδιαφέρει.

 

Αιγόκερως ζώδιο της Γης: Δεν είστε και στην καλύτερη των οικονομικών σας. Θα πρέπει μέσα στις πρώτες ημέρες του μήνα να κινητοποιηθείτε, και να ψάξετε να βρείτε τις κατάλληλες λύσεις για όλα τα ζητήματα που εκκρεμούν.

Υδροχόος – ζώδιο του Αέρα:  Αυτό το άτομο που απασχολεί συνεχώς το μυαλό σας, είναι ένα βήμα πριν σας απαντήσει θετικά στα ‘ αιτούμενα σας’! Ακόμη και οι σύντροφοι – σύζυγοι που είναι χωρισμένοι ή έστω απόμακροι, θα δουν τις ευκαιρίες να τους έρχονται για να ξανασμίξουν. Τα πράματα είναι πολύ καλά και για τους αδέσμευτους.

Ιχθείς – ζώδιο του Νερού:  Αποζητάτε τη αλλαγή σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Τα αισθηματικά σας είναι σε μια ελεύθερη πτώση, και εσείς ίσως σε μια μελαγχολία. Οι δύο πλανήτες που έχετε αυτήν την εποχή, θετικό προς τον ζωδιακό σας οίκο, σίγουρα μπορούν να σας αποδώσουν τις κατάλληλες ευκαιρίες… για να επιλύσετε θέματα που σας ταλαιπωρούν, ίσως και μήνες.

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: