Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Τετάρτη 22 Μαρτίου

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Τετάρτη 22 Μαρτίου

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός:  Εσείς τα θέλετε όλα εδώ και τώρα. Ίσως η άλλη πλευρά να μην είναι τόσο έτοιμη, για να σας προσφέρει όλα αυτά. Αν πραγματικά πιστεύετε ότι αυτός  ο άνθρωπος είναι ιδιαίτερος για εσάς, θα πρέπει να μην πρεσάρετε τόσο πολύ τους χρόνους.

Εύνοια ημέρας: ***

Ταύρος: Τα σχέδια και τα περίπλοκα πλάνα, που έχετε μέσα στο κεφάλι σας, δεν μπορούν αυτήν την εποχή να πραγματοποιηθούν. Μετά τις 29-03, θα υπάρξουν πιο γόνιμες συνθήκες για να περάσετε σε δράσεις. Ακόμη και γάμοι μπορούν να προγραμματιστούν.

Εύνοια ημέρας:**

 

Δίδυμοι:  Εσείς τα θέλετε όλα εδώ και τώρα. Ίσως η άλλη πλευρά να μην είναι τόσο έτοιμη, για να σας προσφέρει όλα αυτά. Αν πραγματικά πιστεύετε ότι αυτός  ο άνθρωπος είναι ιδιαίτερος για εσάς, θα πρέπει να μην πρεσάρετε τόσο πολύ τους χρόνους.

Εύνοια ημέρας:*

 

Καρκίνος: Έχετε μπλεχτεί και εσείς οι ίδιοι, με όλα αυτά που σας έχουν τύχει αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα. Το παρελθόν να σας έρχεται με καινούργιες προτάσεις, αλλά και το παρόν να σας διεκδικεί σθεναρά. Προσέχετε μήπως πληγώσετε κάποιον.

Εύνοια ημέρας:***

 

Λέων:  Δεν υπάρχει κάτι, που να σας τραβάει την προσοχή σας. Είσαστε σε μια περίοδο, που όλα είναι μέτρια και βαρετά. Ασχοληθείτε λοιπόν περισσότερο, με τον εαυτό σας, και προς τα τέλη του μήνα αυτού, θα δείτε και πάλι να διορθώνεται η διάθεση σας.

Εύνοια ημέρας:**

 

Παρθένος:  Νέος κόσμος προσεγγίζει την κοινωνική και την εργασιακή σας ζωή, και αυτό είναι κάτι που σας χαροποιεί. Σίγουρα θα σας δώσει και μια καλύτερη ψυχολογία. Σε κάποια μερίδα των Παρθένων, θα δημιουργήσει και ερωτικά ειδύλλια, που σε βάθος χρόνου θα γίνουν έρωτες.

Εύνοια ημέρας:***

 

Ζυγός:  Έχετε στα χέρια σας τις λύσεις, πρώτα για τον εαυτό σας και μετά για τον σύντροφο σας. Φροντίστε αυτά τα δύο να τα συνχρονίσετε. Αυτοί που έχουν μείνει μόνοι, είναι θέμα μόνο λίγων ημερών για να βρεθούν μπροστά σε μια καινούργια αγάπη.

Εύνοια ημέρας:**

 

Σκορπιός: Δεν υπάρχει πια η πολυτέλεια χρόνου, για να σκεφτείτε τι επιτέλους θέλετε μέσα στην σχέση σας. Αυτό είναι κάτι που το ζείτε κάθε μέρα. Σας έρχονται επίσημες προτάσεις για μια κοινή ζωή, και εσείς πρέπει να σκεφτείτε αστραπιαία και να αποφανθείτε.

Εύνοια ημέρας:***

 

Τοξότης: Είσαστε ανάμεσα σε πολλά θέματα, που πρέπει να δώσετε την προσοχή σας. Η οικογένεια σας ζητάει την παρουσία σας, αλλά και η κοινωνική σας ζωή,  έχει πια χαθεί. Ένα συντροφικό ταίρι που διαμαρτύρεται και μια καριέρα που πρέπει να εξελιχθεί.

Εύνοια ημέρας:**

 

Αιγόκερως:  Τα σχέδια και τα περίπλοκα πλάνα, που έχετε μέσα στο κεφάλι σας, δεν μπορούν αυτήν την εποχή να πραγματοποιηθούν. Μετά τις 28-03, θα υπάρξουν πιο γόνιμες συνθήκες για να περάσετε σε δράσεις. Ακόμη και γάμοι μπορούν να προγραμματιστούν.

Εύνοια ημέρας:***

 

Υδροχόος:  Δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να κάθεστε μέσα σε δεσμούς που δεν σας προσφέρουν τίποτα. Μπορεί να είναι η ανασφάλεια σας, μπορεί και η συνήθεια, αλλά σίγουρα η καρδιά σας είναι άδεια. Οι τελευταίες μέρες του Μαρτίου, θα πρέπει να δώσουν τις λύσεις.

Εύνοια ημέρας:**

 

Ιχθείς:  Έχετε αρκετές επιλογές, για να αλλάξετε κάποια δεδομένα μέσα στην σχέση σας. Το χρήμα από σήμερα και όλο το επόμενο χρονικό διάστημα, θα σας υποστηρίξει και πρακτικά, και προς την κατεύθυνση των άνω. Σκεφτείτε και λειτουργείστε με ηρεμία.

Εύνοια ημέρας:***

Αρέσει σε %d bloggers: