Οι Κάρτες του Αγγέλων. Προβλέψεις 27-31 Μαρτίου

Οι Κάρτες  του Αγγέλων. Προβλέψεις  27-31 Μαρτίου

Από τις πιο γνωστές μαντικές τράπουλες, της Doreen Virtue,  που αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά της Αγάπης και των Συντρόφων, ακόμη και αν αυτοί ανήκουν στο παρελθόν.

 

Τρεις μεγάλες κατηγορίες. Κάρτες Αγάπης, Θεραπείας και Γενικές.

 

Κάθε Κάρτα περιέχει ένα Αγγελικό μήνυμα.

Αισθηματικές προβλέψεις:

Κριός: Η κάρτα – Η Δύναμη

Αν δεν μπορείτε να μένετε μέσα σε δεσμούς, που αδυνατείτε να συνεννοηθείτε, θα πρέπει πια να βρείτε την εσώτερη δυναμική για να φύγετε. Ακόμη και να μείνετε μόνοι σας για ένα διάστημα.

Ταύρος: Η κάρτα – Η Φιλία

Και εσείς οι ίδιοι έχετε αντιληφθεί, ότι ο άνθρωπος που υπάρχει στην αισθηματική σας ζωή, δεν σας προσφέρει αυτά που ζητάτε. Βρείτε την πηγή του προβλήματος και λύστε το.

Δίδυμοι: Η κάρτα – Η Αρμονία

Μπορείτε να βάλετε και λίγο νερό στο κρασί σας. Δεν είναι όλα μαύρο ή άσπρο μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες. Ακούστε τι έχει να σας πει η άλλη πλευρά.

Καρκίνος: Η κάρτα – Η Ισορροπία

Οι μέρες που θα έρθουν θα έχουν πολλά δώρα και εκπλήξεις για όλους τους τομείς της ζωής σας. Ασχοληθείτε και με την οικογένεια σας, που δείχνει να χρειάζεται την βοήθεια σας.

Δίδυμοι: Η κάρτα – Η Αφθονία

Μην ασχολείστε με μικροπράματα. Είναι τόσα πολλά όλα αυτά που πρέπει να επιλύσετε μέσα στο επόμενο διάστημα, που ίσως και να χάνετε τον χρόνο σας, με ανούσιες ιστορίες.

Καρκίνος: Η κάρτα – Μαγική Αίσθηση

Θα πρέπει να μετρήσετε τα λόγια σας, πριν να προσφέρετε στον άνθρωπο σας. Αν είστε πραγματικά έτοιμοι για το επόμενο βήμα και την αναμενόμενη δέσμευση, τότε κάντε ευθέως τις προτάσεις σας.

Λέων: Η κάρτα – Ο Εορτασμός

Ο δρόμος για την εύρεση της αγάπης ποτέ, δεν είναι εύκολος. Και πόσο μάλλον για εσάς, που έχετε κουραστεί πολύ, με τις λάθος επιλογές του παρελθόντος. Ωστόσο, κάτι νέο σας προσεγγίζει.

Παρθένος: Η κάρτα – Κύματα Ευημερίας

Αν είσαστε μέσα σε σοβαρή σχέση, ίσως και να χρειαστεί να κάνετε κάποιους σοβαρούς διαλόγους γύρω από τα άμεσα μελλούμενα. Υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες που θα πρέπει να λύσετε με τον άνθρωπο σας.

Ζυγός: Η κάρτα – Η Υλοποίηση

Μην χάνεστε μέσα σε δεσμούς και ζωές τρίτων, που και εσείς οι ίδιοι αντιλαμβάνεστε ότι δεν είναι ταιριαστά με τα δικά σας δεδομένα. Αν ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, θα δείτε και την ψυχολογία σας να ανεβαίνει.

Σκορπιός: Η κάρτα – Η Πρόθεση

Πολλοί οι καινούργιοι πειρασμοί που έχουν προβάλει στην ζωή σας το τελευταίο διάστημα, και ίσως ευχάριστα, να σας έχουν αποσυντονίσει. Ακόμη πιο τυχεροί είναι οι χωρισμένοι και οι καιρό μόνοι. Μεγάλη η πιθανότητα για την εύρεση που ιδανικού συντρόφου, πλέον.

Τοξότης: Η κάρτα – Η Ελευθερία

Αυτά που σας έχουν στεναχωρήσει πια θα πρέπει να τα αποβάλεττε από το μυαλό σας. Το μέλλον σας έχει τις καλύτερες πιθανές εκπλήξεις και θα σας κάνει την τιμή, να σας φέρει μέσα στον ερχόμενο μήνα, και ένα καινούργιο άνθρωπο που θα σας θεραπεύσει.,

Αιγόκερως:  Η κάρτα – Η Ισορροπία

Μπορεί να περάσατε άσχημες στιγμές στο παρελθόν, αλλά αυτό τελείωσε πια. Είσαστε από τα πιο συγκροτημένα άτομα, και καλείστε να αυτοπροστατευτείτε, από τα λάθη, κυρίως των άλλων. Οικονομική άνεση σας περιμένει.

Υδροχόος: Η κάρτα – Η Θεραπεία

Μέσα στον δεσμό – γάμο σας, υπάρχει κινητικότητα. Το πιο πιθανόν είναι ο άνθρωπος σας να έχει σχέδια στο μυαλό τους, ευχάριστα και δημιουργικά που να θέλει να σας τα ανακοινώσει. Συμπληρώστε με τα δικά σας δεδομένα. 

Ιχθείς: Η κάρτα – Η Ελευθερία

Έχετε μπλέξει με πολλά και διαφορετικά ζητήματα αυτήν την εποχή. Ίσως και να κάνετε μια εργασιοθεραπεία, για να ξεχάσετε τα άσχημα του παρελθόντος. Αν σας αρέσει, απλά συνεχίστε το. 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: