26/04-Νέοι και Παλιοί έρωτες ζωδίων…πλησιάζουν!

26/04 Νέοι και Παλιοί έρωτες ζωδίων…πλησιάζουν!

 

Στις 26 Απριλίου, συντελείται η  νέα Σελήνη στον αστρολογικό άξονα του Ταύρου. Πολλές οι καλές και οι ποιοτικές ευκαιρίες, που θα δοθούν σε όλους για να βρουν τον σύντροφο της ζωής τους ή και ακόμη να τα ξαναβρούν με τον σύντροφο της ζωής τους!!!

 

Ζώδια της Φωτιάς:

 

Κριός: Είσαστε όλοι οι Κριοί, το επίκεντρο της προσοχής,  πλέον του προσώπου που τόσο πολύ τους… τελευταίους  μήνες έχετε εντόνως πολιορκήσει… και με όλα τα μέσα. Οι όψεις του επιθετικού κυβερνήτη σας με την Αφροδίτη σε ορθή φορά… θα χαρίσει σε όλους τους ταλαιπωρημένους του ζωδιου,  αυτό που ποθεί πλέον η καρδιά τους.

Τύχη με ζώδια της Γης

Λέοντες: Οι επόμενες ημέρες… θα σας δώσουν μια θετική ματιά …. από τα δύσκολα και ποικίλα προβλήματα – αντιξοότητες  που αντιμετωπίσατε τον τελευταίο καιρό. Οι εν σχέση… ετών,  θα μπορέσουν  τελικά με κοινή συναίνεση,  να πάρουν τελικές  αποφάσεις.. που θα τους οδηγήσουν σύντομα  και σε γάμο – οικογένεια μέχρι τα τέλη του Καλοκαιρίου.

Τύχη με ζώδια της Φωτιάς

 

Τοξότης:  Πάμπολλες οι καινούργιες γνωριμίες και ο καλός κόσμος, καθώς και  τα ερωτικά διλήμματα στα μονοπάτια  όλων των Τοξοτών, που θέλουν κάτι νέο στην ερωτική ζωή τους. Αυτό και με την Αφροδίτη στους φιλικούς Ιχθείς,  ίσως και να είναι παγίδα για τους εν σχέση – παντρεμένους. Αυτοί που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα μπουν στον πειρασμό για ερωτικές περιπέτειες.

Τύχη με ζώδια του Αέρα

 

Ζώδια του Γης:

 

Ταύρος: Το ακραίο πάθος  και η υπερβολική  ζήλια σας,  για τον σύντροφο  που βρίσκεται στην ζωή σας.. δεν έχουν κανένα λογικό όριο. Σε αυτό ευθύνεται και  Κυβερνήτης των Διδύμων σε αρνητική όψη με την Αφροδίτη,  που όλα αυτά τα βάζει  κάτω από τον μεγεθυντικό φακό. Όσοι Ταύροι, έχουν ερωτικό δεσμό,  με άτομο που είναι μόνιμα ( ζει – εργάζεται )  στο εξωτερικό…,  θα αποφασίσουν τις επόμενες ημέρες να  διακόψουν οριστικά.

Τύχη με ζώδια του Αέρα

 

Παρθένος: Μην παρασύρεστε εύκολα  σε λόγια –προτάσεις, και δράσεις που σας εκθέτουν σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά. . Οι γεννημένοι των πρώτων  μοιρών … θα θελήσουν  επιτέλους να κάνουν ξεκαθαρίσματα,  μέσα σε καυτά θέματα σχέσεων. Οι ελεύθεροι Παρθένοι, που έχουν  βρει  ήδη, κάτι που τους γοητεύει την προσοχή,  θα έχουν 2 πλανήτες να τους υποστηρίζουν για περαιτέρω συναισθηματικές κινήσεις.

Τύχη με ζώδια του Νερού

 

Αιγόκερως: Τα τελικά αποτελέσματα των εντόνων προσπαθειών σας… έχουν βρει τον αρχικό τους στόχο. Οι Αιγόκεροι που κυνήγησαν  το πρόσωπο που τους ενδιέφερε,  θα αντιληφθούν εντός των  επόμενων  ημερών τις  θετικές αντιδράσεις. Όσοι έχουν γεννηθεί με ωροσκόπο Λέων  ή Τοξότη, θα  έχουν ειδήσεις από ξεχασμένο άτομο που παρελθόντος τους.

Τύχη με ζώδια του Αέρα

 

 

Ζώδια του Αέρα:

 

Δίδυμοι :  Θα πρέπει όλοι οι Δίδυμοι. να είστε σε ετοιμότητα και αφύπνιση για αψιμαχίες  και μικρό – παρεξηγήσεις, που στήνουν παγίδες από τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία, και ιδιαίτερα αν είστε σε δεσμό με ζώδιο του νερού. Οι αέρηδες,  που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο…. θα τύχουν ερωτικών προκλήσεων. που δεν περάσουν απαρατήρητες.

Τύχη με ζώδια της Γης

 

Ζυγός: Μια ‘αφθονία ‘από νέους ανθρώπους – κόσμο, και ερωτικές καταστάσεις θα σας ανεβάσει το ηθικό κατακόρυφα. Οι Ζυγοί που είναι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες, θα εμπλακούν σε νέα ερωτική σχέση, που πιθανόν  να έχει τις θετικές προδιαγραφές για κάτι καλό… και σε μικρό διάστημα. Οι Ζυγοί,  που έχουν ωροσκόπο σε αέρινο ζώδιο, θα καταφέρουν να επιλύσουν,  τυχόν διενέξεις  που είχαν  δημιουργηθεί την συναισθηματική σχέση τους.

Τύχη με ζώδια της Φωτιάς

 

Υδροχόος: Είσαστε στην  καλύτερη – θετικότερη  ψυχολογική σας φάση, καθώς έχετε βρει πολλά άσχημα, και τα έχετε επιλύσει,  στην ερωτικής σας ζωή.  Για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου… οι μέρες δεν είναι ιδιαίτερα καλές για καυγάδες και αντιρρήσεις- κατηγορίες, προς όλες τις κατευθύνσεις. Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι,  που δεν θέλουν ακόμα να μπουν σε μόνιμη  σχέση, θα έχουν για αρκετά ακόμα  την πλανητική υποστήριξη του Άρη για να ανανεωθούν μέσα από νέες γνωριμίες.

Τύχη με ζώδια του Νερού

 

 Ζώδια του Νερού:

 

Καρκίνος: Όπου και να ψάξετε,  θα βρείτε εμπόδια – καθυστερήσεις, που δυσκολεύουν την πορεία στον  δεσμό σας. Πολλά τα λάθη του παρελθόντος  και τα περιττά λόγια που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό, και από τις δύο πλευρές,  με αρνητικό αποτέλεσμα,  να έχει προκύψει  και η απομάκρυνση των συναισθημάτων… μέσα στα ζευγάρια που πλέον απλά υπάρχουν από βόλεμα.

Τύχη με ζώδια της Γης

 

Σκορπιός: Οι Σκορπιοί,  των τελευταίων μοιρών θα λάβουν διαβεβαιώσεις και δηλώσεις έρωτα….που θα τους ανεβάσουν την διάθεση. Όσοι έχουν χωρίσει, ακόμα κι από πέρσι και έχουν προχωρήσει την ζωή τους, θα έχουν άσχημες  ενοχλήσεις που θα τους πικράνουν. Οι ελεύθεροι Σκορπιοί, θα θελήσουν μέχρι τις 30/04, να μείνουν και μόνοι τους λίγο, και να ξαναβρούν τον καλό εαυτό τους.

Τύχη με ζώδια της Φωτιάς

 

Ιχθύς: Η άκρως επιθετική και προκλητική στάση,  που έχετε προς το πρόσωπο… που σας ενδιαφέρει, μόνο στον οριστικό  χωρισμό θα σας φέρει.  Τα αστρολογικά δεδομένα των ημερών, σας φέρνουν σε μια άσχημη επικοινωνιακή πολιτική, μαζί με τα μεγάλα λάθη του παρελθόντος,  με αποτέλεσμα να μην ελέγχετε τον λόγο σας. Αλλάξτε το.

Τύχη με ζώδια της Γης