31/03 Πανσέληνος. Μυστικά και Έρωτες αποκαλύπτονται!

31/03 Πανσέληνος. Μυστικά και Έρωτες αποκαλύπτονται!

 

Στις 31/03 θα συντελεστεί η πρώτη και πιο δυνατή Πανσέληνος του νέου αστρολογικού έτους στο άξονα Ζυγού – Κριού.

Προβλέψεις για όλους:

Κριός:  Αστρολογική θετική επιρροή –  4 / 5

Μην ταυτίζεστε με αυτά που λένε και κάνουν οι άλλοι. Δεν σας ενδιαφέρει μιας…  και έχετε έναν πύρινο χαρακτήρα που δεν επιδέχεται αλλαγές και τροποποιήσεις. Όμορφες στιγμές,  θα σας χαρίσει ο άνθρωπος σας, μέσα από ερωτικές εξομολογήσεις αλλά και για τους μόνους, κάποια νέα φλερτ είναι ήδη γύρω σας.

Ταύρος: Αστρολογική θετική επιρροή –  5 / 5

 

Αφήστε τις σκοτούρες, και μην τις ανακυκλώνετε αυτές τις ώρες.  Ο μήνας του Απριλίου που πλησιάζει, έχει για εσάς πολλά και σημαντικά δώρα αγάπης και οικονομικής άνεσης. Εσείς που έχετε έναν καινούργιο σύντροφο στην ζωή σας, πιθανόν και να λάβετε προτάσεις …που θα σας συγκινήσουν.

Δίδυμοι: Αστρολογική θετική επιρροή – 5 / 5

 

Εσείς ήδη γιορτάζετε από μόνοι σας. Είστε η ψυχή της παρέας, και αυτό θα σας κάνει με τους φίλους και τον άνθρωπο σας, να περάσετε πολύ όμορφα το επόμενο χρονικό διάστημα. Τα ζευγάρια που είχαν παγώσει λίγο τις επικοινωνίες, σίγουρα θα αλληλο – πλησιαστούν.

Καρκίνος: Αστρολογική θετική επιρροή – 4 / 5

 

Θα έχετε πολλές εκπλήξεις τις επόμενες ώρες. Παλιοί έρωτες, νέα φλερτ και κρυφά αισθήματα από τρίτους… βγαίνουν στην επιφάνεια και σας γοητεύουν. Μόνοι και δεσμευμένοι θα βρεθούν μέσα σε πειρασμούς. Οι δεύτεροι, ας είναι πιο εγκρατείς…δεν χρειάζεται το ταίρι τους, να ζηλεύει.

Λέων: Αστρολογική θετική επιρροή – 5 / 5

 

Οι μέρες έχουν πολλά και ενδιαφέροντα ζητήματα,  να φέρουν μπροστά στα πόδια σας. Έρωτες και χρήμα, σας πλησιάζουν, και εσείς είστε αυτοί που θα διαλέξετε τι και ποιον θα έχετε κοντά σας. Πιθανόν να έχετε και κάποιες ανέλπιστες επικοινωνίες… από εκεί που δεν το περιμένετε.

Παρθένος:  Αστρολογική θετική επιρροή – 4 / 5

 

Είσαστε άκρως ικανοποιημένοι, με αυτά που έχετε καταφέρει με τον άνθρωπο σας. Ακόμη και τα ζευγάρια που έχουν περάσει από κάποιες δυσκολίες, ή έχουν μεταξύ τους χιλιομετρική απόσταση, θα καταφέρουν να παραμερίσουν τους εγωισμούς τους, και να συνεχίζουν αγαπημένοι.

Ζυγός: Αστρολογική θετική επιρροή –  5 / 5

 

Κάποιος σας στέλνει ερωτικά μηνύματα, που ακόμη δεν τα έχετε πλήρως αποκωδικοποιήσει. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας γίνουν και οι αποσαφηνίσεις μέσα από πρακτικούς τρόπους.  Ετοιμαστείτε όλοι για μεγάλες και ανείπωτες εκπλήξεις.

Σκορπιός: Αστρολογική θετική επιρροή – 4 / 5

 

Δεν θα χρειαστεί να πείσετε κανέναν …για τα αληθινά σας συναισθήματα. Αυτός που θέλετε έχει καταλάβει πια τις αληθινές σας προθέσεις, έστω και με καθυστέρηση και σας πλησιάσει, και θα σας δώσει αυτά που πραγματικά σας αξίζουν.

Τοξότης: Αστρολογική θετική επιρροή –  5 / 5

 

Εσείς που είστε και από τα πιο έξυπνα ζώδια, τα πορίσματα σας τα έχετε βγάλει, για το άτομο που έχει σαγηνεύσει την καρδιά σας. Τα έμμεσα μηνύματα σας, τα έχετε περάσεις, άρα το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να περιμένετε, τις θετικές αντιδράσεις από την άλλη πλευρά. Οι σκέψεις των χωρισμένων, θα ταυτιστούν και κάποιες ειδήσεις – συναντήσεις, θα λύσουν τα προβλήματα.

Αιγόκερως: Αστρολογική θετική επιρροή –  5 /  5

 

Αυτά που έχετε περάσει στον έρωτα, σίγουρα μπορούν να γεμίσουν πολλές σελίδες.  Οι μέρες έχουν πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις για εσάς. Ο άνθρωπος σας, έχει αντιληφθεί εις βάθος τα λάθη του, και μέσα στο επόμενο διάστημα, θα κάνει ότι μπορεί για να αναθερμάνει το κλίμα στην σχέση σας.

Υδροχόος: Αστρολογική θετική επιρροή – 4 / 5

 

Ακούστε τα πάντα και τις όποιες προσφορές τους, αλλά μόνο όταν θα είστε έτοιμοι, δώστε τις απαντήσεις σας. Αυτό θα σας δείξει και ακόμη πιο σίγουρους και γοητευτικούς… εκεί που θέλετε. Όλα τα άλλα ξεχάστε τα. Τύχη στον δρόμο σας, μέσα από μια οικονομική είδηση.

Ιχθείς: Αστρολογική θετική επιρροή – 4 / 5

 

Μάλλον  άλλα λέτε στον άνθρωπο σας, και άλλα καταλαβαίνει. Αυτό άλλωστε δεν είναι και η πρώτη φορά, που το αντιμετωπίζετε. Μιλήστε, θέστε τα επιχειρήματα και τις προτάσεις σας, και αφήστε την άλλη πλευρά, να σκεφτεί. Οι μέρες σας δίνουν χρήμα και μια εξαιρετική ψυχολογία.

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: