Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία –Δευτέρα  28/08

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία –Δευτέρα  28/08

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

 

Κριός : ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Αν δεν θέλετε σοβαρές δεσμεύσεις και υποσχέσεις καλό θα ήταν, να μην υπόσχεστε κάτι ανάλογο. Υπάρχουν κάποιοι που έχουν αληθινά συναισθήματα για εσάς, και πιθανόν να απογοητευτούν.

 

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Ταύρος: ΤΟ ΠΕΝΤΕ  ΚΑΡΟ 

Μην επαναλαμβάνεστε μέσα στις σχέσεις σας. Αυτό είναι και κάτι που σας στοιχίζει σε χωρισμούς. Κάθε άνθρωπος – κατάσταση θα πρέπει πια από εσάς, να διαχειρίζεται με διαφορετικό τρόπο.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Δίδυμοι : ΤΟ ΔΥΟ  ΚΑΡΟ

Οι  υποψίες και η μόνιμη σας ζήλια προς τον σύντροφο σας, ίσως και να τον έχουν κουράσει και να απομακρύνεται σιγά – σιγά. Το βλέπετε, και εσείς, άρα αλλάξτε την μονοδιάστατη συμπεριφορά σας.

 

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Καρκίνος: ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΥΠΕΛΛΟ

Μην έχετε και τόση μεγάλη πια αγωνία, για αυτά που έγιναν και σας πλήγωσαν από τον άνθρωπο σας, ή μέσα στην σχέση σας. Θα δείτε από την δική του πλευρά, προσεχτικές επικοινωνιακές κινήσεις, που σίγουρα θα σας φέρουν πολύ πιο κοντά. Κάντε και εσείς …ότι καλύτερο μπορείτε.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Λέων: ΤΟ ΤΡΙΑ  ΚΑΡΟ

Δεν έχετε και την πιο ξεκάθαρη ακόμη εικόνα, για το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ίσως και να πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμη και μέχρι οι καταστάσεις να φωτιστούν. Πάντως μην το δένετε κόσμο ότι όλα, είναι όπως δείχνουν!

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Παρθένος: ΤΟ ΕΞΙ  ΚΥΠΕΛΛΟ

Όλες οι σκέψεις που κάνετε, έχουν να κάνουν με το παρελθόν και τις ευκαιρίες που τότε χάσατε. Αυτό όμως δεν είναι και κάτι που έχει κλείσει. Από την νέα εβδομάδα θα έχετε κάποιους τρίτους, να σας μιλούν, όχι τυχαία για τότε.astrology

 Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Ζυγός: Ο ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΟ

Είσαστε απόλυτα ευχαριστημένοι με αυτά που εξελίσσονται μέσα στην σχέση σας. Αυτό είναι και κάτι άλλωστε που το είχατε προσπαθήσει πάρα πολύ. Κάποια έκτακτα χρήματα άμεσα, σας λύνουν και τα χέρια.

 Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Σκορπιός: ΤΟ ΔΕΚΑ  ΚΑΡΟ 

Μην κοντοστέκεστε σε περιττές εξηγήσεις που μόνο σας καθυστερούν. Όποιος θέλει και μπορεί να κάνει το βήμα του. Είστε από τα πιο δύσκολα ζώδια που δεν πείθονται εύκολα. Οι μέρες αστρολογικά σας υποστηρίζουν.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Τοξότης: Ο ΑΣΣΟΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Δεν έχετε πάρει ακόμη τις τελικές σας αποφάσεις για το φετινό Καλοκαίρι. Αυτό έχει να κάνει και με την προσωπική σας ζωή, η οποία είναι μέτρια και δεν ξέρετε που θα καταλήξει. Αφήστε τις καταστάσεις να ωριμάσουν,

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Αιγόκερως: ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Έχετε ή θα έχετε λίαν συντόμως την οικονομική άνεση, να κάνετε ότι θέλετε τις ερχόμενες εβδομάδες του Φθινοπώρου. Αυτό είναι και κάτι που θα δώσει και μια καλύτερη ψυχολογία σε εσάς… και τον άνθρωπο σας.

Δυναμική  ημέρας: 3/5

 

Υδροχόος: ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Δεν έχετε και την καλύτερη γνώμη για τα περιβάλλοντα  του συντρόφου σας. Άλλωστε το έχετε πει. Μην το ξαναπείτε όμως. Δεν είναι η κατάλληλη εποχή για τέτοιου είδους ξεκαθαρίσματα.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Ιχθείς: ΤΟ ΟΧΤΩ ΣΠΑΘΙ

Αδειάστε από το περίπλοκο μυαλό σας, όλα αυτά τα άσχημα που έχουν μαζευτεί. Δεν σας εξυπηρετούν, αντιθέτως σας κουράζουν. Οι μέρες του Σεπτεμβρίου, έχουν νέες επαφές που θα σας αναζωογονήσουν σε όλα τα επίπεδα.

 

Δυναμική ημέρας: 5/5