24 ώρες  προβλέψεις EXPRESS – Κυριακή 15/10

 

24 ώρες  προβλέψεις EXPRESS – Κυριακή 15/10

 

Προβλέψεις για όλους τους τύπους… των σχέσεων.

 

Κριός – ζώδιο της Φωτιάς: Είναι μια μέρα που όλα θα φωτιστούν. Οι σχέσεις που έχουν μείνει στάσιμες, τώρα θα ξανα-ξεκινήσουν με πιο συνειδητοποιημένες τάσεις πλέον.

 

Ταύρος – ζώδιο της Γης:   Μαζέψτε τα νεύρα σας. Δεν αφορούν κανέναν. Βρείτε τελικά τι είναι αυτό που σας προβληματίζει και αναζητήστε τις πρακτικές λύσεις.

 

Δίδυμοι – ζώδιο του Αέρα: Η αισθηματική σας ζωή, κάθε μέρα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Αυτό σαν συντρόφους, σίγουρα σας φέρνει πολύ πιο κοντά, ίσως και σε κοινές αποφάσεις.

 

Καρκίνος- ζώδιο του Νερού: Διαλέξτε τι θέλετε και πείτε το στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Ουδείς θα συνεχίσει για μεγάλο ακόμη χρονικό διάστημα, να σας περιμένει και να σας δίνει πιστώσεις χρόνου.

 

Λέων – ζώδιο της Φωτιάς:  Ξεκινήστε από σήμερα να κάνετε τις αλλαγές σας, σε κάθε τομέα της ζωής σας. Μπορείτε να καταφέρετε πραγματικά τα πάντα. Ακόμη και μια δύσκολη επανασύνδεση.

 

Παρθένος ζώδιο της Γης:  Οι επιθυμίες σας, έχουν εισακουστεί από τον άνθρωπο σας, και το μόνο που απομένει είναι να σας τις ικανοποιήσει. Κάντε κάτι ανάλογο και εσείς προς αυτόν.

 

Ζυγός- ζώδιο του Αέρα:  Θα έχετε την  υποστήριξη του συντρόφου σας, σε όλα αυτά που επιθυμείτε μα πράξετε. Τα οικονομικά σας θα είναι άμεσα και ικανοποιητικά.

 

Σκορπιός- ζώδιο του Νερού: Είναι μια καλή εποχή, που έχετε πολλά να περιμένετε από τον σύντροφο σας αλλά και τα επιχειρηματικά σας σχέδια. Οικογένεια και φίλοι είναι στο πλευρό σας.

 

Τοξότης – ζώδιο της Φωτιάς: Εσείς που έχετε τώρα τελευταία έναν καινούργιο άνθρωπο στην ζωή σας, θα πρέπει να είστε και λίγο πιο μαζεμένοι στις προσφορές και στις υποσχέσεις σας.

 

Αιγόκερως ζώδιο της Γης: Εσείς και ο ατσαλένιος σας χαρακτήρας, έχετε μια σειρά από προβλήματα, που πρέπει να επιλύσετε μέσα στον μήνα αυτόν. Ξεκινήστε από τα οικονομικά σας.

 

Υδροχόος – ζώδιο του Αέρα:  Όλο το σύμπαν σας υποστηρίζει. Αυτό σημαίνει ότι πια μπορείτε να βάλετε σε μια σειρά όλα αυτά, που είχατε αφήσει σε εκκρεμότητα, το τελευταίο χρονικό διάστημα.

 

Ιχθείς – ζώδιο του Νερού: Το να είστε σε μια μόνιμη αγωνία, για το τι θέλει και τι επιθυμεί ο σύντροφος σας, μόνο, σίγουρα καθυστερεί από την δική σας προσωπική εξέλιξη.

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: