Κλασσική Χαρτομαντεία Κυριακή 19/12/16

Κλασσική Χαρτομαντεία Κυριακή 19/12/16

 

ΚΡΙΟΣ: Ο ΑΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Μην ασχολείστε με μικροπράγματα. Είσαστε στο ζενίθ της ψυχικής αποδιοργάνωσης. Αυτό ίσως να επιβαρυνθεί από την ώρα που η ερωτική Αφροδίτη περάσει στους Ιχθείς. Κρατήστε τα νεύρα σας και μην κάνετε το λάθος να ξεσπάσετε, στην οικογένεια και στους ανθρώπου σας.

ΤΑΥΡΟΣ: ΤΟ ΤΡΙΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Το οικογενειακό σας περιβάλλον έχει γίνει άκρως επικριτικό με τις συμπεριφορές σας. Δεν χρειάζεται να ανταπαντήσετε. Η νέα σελήνη, είναι κοντά και όλα παραμορφώνονται. Το οικονομικό σας κομμάτι, θα σας κάνει να αισθανθείτε πολύ πιο ασφαλείς. Ακόμη και αυτοί που ψάχνουν για νέα εργασία, θα την βρουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Οι προσωπικές σας σχέσεις περνάνε από ψιλό κόσκινο. Δεν είστε σε καμία περίπτωση έτοιμοι, να δεχτείτε προβληματικές συμπεριφορές που δεν σας τιμούν. Σταθείτε λίγο απόμακροι, αυτές τις ημέρες, από τις δύσκολες υποθέσεις και πάρτε τον χρόνο σας για να σκεφτείτε. Οι ελεύθεροι, από τις 30/12, θα ξεκινήσουν έναν νέο έρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΤΟ ΔΥΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Το μυαλό σας έχει περάσει άπειρες δοκιμασίες. Δεν υπάρχει κάτι που αυτήν την εποχή να σας συγκινεί ιδιαίτερα στον αισθηματικό σας τομέα. Καλύτερα έτσι, ώστε να μπορέσετε να βρείτε πρώτα την ισορροπία σας. Όσοι δηλώνουν έτοιμοι να χωρίσουν, καλύτερα να ανακοινώσουν τις τελικές τους αποφάσεις, τον επόμενο μήνα. Όλα θα έχουν τροποποιηθεί.

ΛΕΩΝ: ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΟΥΠΑ

Διατηρήστε την γόνιμη ένταση σας. Αυτό σας κάνει παραγωγικούς στα πάντα. Οι ερωτικές σχέσεις θα εξελιχθούν προσεχώς και θα σας αποδώσουν την συναισθηματική κάλυψη, που τόσο έχετε ανάγκη. Στα εργασιακά σας θέματα, κάντε λίγο ακόμη υπομονή και θα δείτε, ότι προτάσεις και νέα ξεκινήματα θα σας παρουσιαστούν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΝ ΚΟΥΠΑ

Το πέρασμα των τελευταίων εβδομάδων, σας κούρασε πολύ. Από τις 23/12, και ύστερα, θα αισθανθείτε μια δυναμική που θα σας ανανεώσει σε όλα τα επίπεδα. Οι χωρισμένοι θα μπουν σε σκέψεις για διάλογο. Όσοι ψάχνουν για έναν ταιριαστό σύντροφο, από τον επόμενο μήνα, θα έχουν τις ευκαιρίες τους.

 

ΖΥΓΟΣ: Ο ΒΑΛΕΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Τυχόν δυσκολίες και καθυστερήσεις θα αντιμετωπίσετε. Είναι οι μέρες δύσκολες για όλα τα ζώδια του αέρα, που θα τερματιστούν στο τέλος του Δεκεμβρίου. Ότι σας στερήθηκε και σε οικονομικό  και σε ερωτικό επίπεδο, θα σας ανταποδοθεί μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου, και στο μέγιστο του. Αυτό θα έχει και αναδρομικό χαρακτήρα!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο ΡΗΓΑΣ ΚΑΡΟ

Είστε σε πνευματική εγρήγορση. Υποθέσεις που έχουν σταματήσει την εξέλιξη τους, λόγω ασυνεννοησίας και έλλειψης ψυχραιμίας. Σαφώς, και δεν είναι και πιο καλή εποχή για εσάς, αλλά με λίγη υπομονή, πολλά είναι αυτά που θα σας δικαιώσουν. Όσοι σκέφτονται ταξίδι στο εξωτερικό, ας το προγραμματίσουν για μετά το νέο έτος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ΝΤΑΜΑ ΣΠΑΘΙ

Σχέσεις από απόσταση, ή με ένοχες δεσμεύσεις, δεν θα κρατηθούν ενεργές, πέραν του μήνα του αυτού. Αν καταφέρετε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, και την τετράγωνη λογική σας, θα έχετε  τα αποτελέσματα, που αναμένετε.  Κρατήστε τα χαρτιά σας κλειστά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: ΤΟ ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ

Ανοίγουν νέοι δρόμοι για εσάς και τις επιθυμίες σας. Ένας νέος ζωδιακός μήνας ξεκινάει και σας δίνει ευκαιρίες παντού. Έχετε ποντάρει σε αυτά που έχετε επενδύσει, όλον αυτόν τον καιρό. Προσωπικές και επαγγελματικές υποθέσεις ευθυγραμμίζονται και ολοκληρώνονται, δίνοντας .

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Το μυαλό σας βρίσκεται σε πολλά και διαφορετικά μέτωπα. Δεν χρειάζεται να τα αντιμετωπίσετε όμως όλα μαζί. Διαχωρίστε τις προτεραιότητες και δεν χρειάζεται να είσαστε σε όλα άριστοι. Για όσους έχουν βρει έναν καινούργιο έρωτα, πολλές θα είναι οι ευχάριστες στιγμές που θα έχουν το προσεχές διάστημα

ΙΧΘΕΙΣ: ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Χρειάζεστε μια ανανέωση. Σε όλο αυτό έχετε σύμμαχο τον άνθρωπο σας. Όλο το διάστημα μέχρι τις 30/12, σας φανερώνει και αρκετά μυστικά που τώρα ακόμη θα σας προκαλέσουν την έκπληξη. Η κοινωνική σας αποδοχή θα είναι μεγάλη και τα επαγγελματικά σας, θα σας δώσουν μια αίσθηση ικανοποίησης.

Αρέσει σε %d bloggers: