ΑΠΡΙΛΙΟΣ – Μηνιαίες Προβλέψεις για όλους. Αγάπη+Χρήμα!

ΑΠΡΙΛΙΟΣ – Μηνιαίες Προβλέψεις για όλους. Αγάπη + Χρήμα!

Ανατροπές σε όλους τους τομείς φέρνει ο Απρίλιος

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

Κριός: Ζώδιο της Φωτιάς

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Δεν θα πρέπει να κυνηγάτε κάτι από το παρελθόν σας το άσχημο. Αυτό είναι μια εμμονή σας που δεν σας εξυπηρετεί τελικά σε τίποτα. Να είστε σε μια αφύπνιση, καλύτερα καθώς  μέσα στο δεύτερο 10ήμερο του μήνα, θα σας έρθετε σε επαφή με νέα πρόσωπα, που θα σας σβήσουν όλες τις άσχημες αναμνήσεις από τα παλιά.

ΕΡΓΑΣΙΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν κάνετε λίγη υπομονή, σίγουρα θα βρείτε και τις λύσεις, θα δείτε την αλήθεια στο πρόσωπο του ανθρώπου … που σας ενδιαφέρει. Είναι μια καλή εποχή για καινούργιες και ποιοτικές συνεργασίες που θα σας ορίσουν και το καλό σας οικονομικό μέλλον.

Τυχερές ημέρες μήνα: 07 και 18 Απριλίου

Εύνοια με ζώδια της Γης

Αστρολογική τύχη: 96%

 

Ταύρος: Ζώδιο της Γης

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:   Μπορεί να είστε λίγο χαμένοι στα δικά σας θέματα, αλλά θα πρέπει να δείτε, λίγο πιο σοβαρά, και την αισθηματική σας ζωή, που δείχνει να χρειάζεται άμεσα μια ανανέωση. Μετά τις 05/04, θα υπάρξουν για τους αδέσμευτους, πολλές και νέες γνωριμίες, που θα τους βάλουν και πάλι στο όμορφο παιχνίδι της αγάπης και των ρομαντικών συναισθημάτων.

ΕΡΓΑΣΙΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα πρέπει να ανεβάσετε, λίγο παραπάνω τους ρυθμούς και τις ταχύτητες σας.  Ο καινούργιος μήνας, σας δίνει πολλές και ευχάριστες ειδήσεις από την ήδη υπάρχουσα εργασία – απασχόληση σας, που θα σας ανοίξουν τους δρόμους, γύρω από μελλοντικές δράσεις.

Τυχερές ημέρες μήνα: 01 και 18 Απριλίου

Εύνοια με ζώδια του Νερού

Αστρολογική τύχη: 95%

 

Δίδυμοι: Ζώδιο του Αέρα

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Κάποια στιγμή μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα έχετε κάποια είδηση ίσως και επίσκεψη από το παρελθόν, που θα σας εκπλήξει ευχάριστα.  Αυτό είναι  κάτι που το είχατε ζητήσει από το σύμπαν. Άρα αυτήν την φορά προσέξτε να κάνετε τις σωστές κινήσεις και συζητήσεις, γύρω από αυτά που θέλετε πραγματικά.

ΕΡΓΑΣΙΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι θέσεις σας είναι ξεκάθαρες, και αυτό που πρέπει να γίνει τώρα, είναι να προσπαθήσετε παραπάνω για να φέρετε μια οικονομική σταθερότητα μέσα στην καθημερινότητα σας. Θα το καταφέρετε και ειδικά εσείς που κάποια στιγμή θέλετε, να κάνετε κάτι περισσότερο και δικό σας.

Τυχερές ημέρες μήνα: 02 και 10 Απριλίου

Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

Αστρολογική τύχη: 98%

 

Καρκίνος: Ζώδιο του Νερού

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μπορείτε να αρνηθείτε το παρόν, αλλά σίγουρα δεν θα αρνηθείτε το παρελθόν, που θα σας εμφανιστεί στο δεύτερο- τρίτο δεκαήμερο του μήνα. Εσείς που ήδη έχετε περάσει σε νέες και σοβαρές πλέον δεσμεύσεις, ίσως και αυτήν την φορά να είστε πιο ώριμοι στις τελικές σας αποφάσεις.

ΕΡΓΑΣΙΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι αφορμές που θα σας έρθουν μέσα από νέες προτάσεις θα σας ικανοποιήσουν. Ακόμη και κάποιοι που ψάχνουν για μια νέα καλύτερη θέση εργασίας, θα την έχουν. Εσείς που έχετε θέματα με περιουσιακά – κληρονομικά, θα δεχτείτε να συμβιβαστείτε τελικά, για να λήξουν ποικίλες αντιδράσεις.

Τυχερές ημέρες μήνα: 07 και 11 Απριλίου

Εύνοια με ζώδια της Γης

Αστρολογική τύχη: 96%

Λέων: Ζώδιο της Φωτιάς

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Είστε το ζώδιο που θα έχει τις καλύτερες αστρολογικές όψεις, της Αφροδίτης, για τον μήνα του Απριλίου, και αυτό θα έχει το θετικό του αντίκρισμα, σε καταστάσεις αποκατάστασης των συναισθηματικών επικοινωνιών … και σε υποθέσεις δύσκολων επανασυνδέσεων. Πολλά και τα καλά που θα φανερωθούν σε εργένηδες και μόνους.

ΕΡΓΑΣΙΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Υπάρχουν ενδείξεις ότι όντως κάτι δεν πάει καλά μέσα στην οικονομική – επαγγελματική σας καθημερινότητα. Αυτό δεν είναι και κάτι καινούργιο. Το πιο σοφό αυτήν την εποχή θα ήταν να μην λέτε πολλά και να αφήσετε το παρασκήνιο πολύ μακριά από εσάς.

Τυχερές ημέρες μήνα: 04 και 19 Απριλίου

Εύνοια με ζώδια του Αέρα

Αστρολογική τύχη: 95%

Παρθένος: Ζώδιο της Γης

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα δεχτείτε πολλά καλά από τον νέο μήνα …που θα αφορούν εσάς, την οικογένεια σας αλλά και τους αγαπημένους σας γενικότερα. Ακόμη και τα ζευγάρια που περνάνε μια δύσκολη φάση, θα έρθουν σαν ταίρια πολύ πιο κοντά. Μετά τις 10/04, θα υπάρξουν και φρέσκιες γνωριμίες για τους ελεύθερους, που ίσως και κάποια να γίνει το μόνιμο ταίρι σας.

ΕΡΓΑΣΙΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Σίγουρα αυτό που ζείτε αυτήν την εποχή, είναι δύσκολο, αλλά ευτυχώς τελειώνει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Χρήμα από μια παλιά νομική υπόθεση σας  ή κάτι που σας χρωστούν… θα πέσει στα χέρια σας, και θα σας ανοίξει φαρδιούς δρόμους για να λύστε όλες τις εκκρεμότητες σας.

Τυχερές ημέρες μήνα: 09 και 27 Απριλίου

Εύνοια με ζώδια της Γης

Αστρολογική τύχη: 95%

Ζυγός: Ζώδιο του Αέρα

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μάλλον το προηγούμενο χρονικό διάστημα, θα κάνετε πολλές αλλαγές στην ερωτική σας καθημερινότητα. Αυτά που έχουν ήδη συμβεί, τα έχετε αφήσει πίσω από την πλάτη σας άρα το μόνο που απομένει είναι να βρείτε την χρυσή τομή μέσα σε σχέσεις πολύτιμες και γάμους.

ΕΡΓΑΣΙΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μπορείτε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα σε οποιαδήποτε οικονομική – επαγγελματική σας συνεργασία και αυτό να έχει γρήγορη και θετική ανάπτυξη. Κάποιοι που έχουν απογοητευτεί, μέσα στο δεύτερο 10ήμερο του μήνα, θα έχουν μια ξαφνική είδηση που θα τους βοηθήσει σημαντικά.

Τυχερές ημέρες μήνα: 04 και 15 Απριλίου

Εύνοια με ζώδια του Νερού

Αστρολογική τύχη: 99%

 

Σκορπιός: Ζώδιο του Νερού

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Είσαστε μπερδεμένοι αισθηματικά και σας φαίνεται. Αυτό είναι και κάτι που θα το δείτε και μέσα στην σχέση σας, η οποία δεν έχει ακόμη βρει την ισορροπία της, μετά από τόσα προβλήματα, που έχει περάσεις και ίσως όχι και από δικό σας λάθος. Κάντε ωστόσο και την δική σας προσπάθεια.

ΕΡΓΑΣΙΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ακούστε με μεγάλη και βαθιά κατανόηση, αυτά που θα σας προτείνουν, για μια νέα δουλειά, και σκεφτείτε γρήγορα αν τελικά αυτό σας ενδιαφέρει – συμφέρει. Όλος ο μήνας αυτός θα κυλήσει καλά και σίγουρα αυτό που ψάχνετε θα το βρείτε. Μην επαναπαύεστε.

Τυχερές ημέρες μήνα: 05 και 19 Απριλίου

Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

Αστρολογική τύχη: 95%

Τοξότης: Ζώδιο της Φωτιάς

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Έχετε κάνει για ακόμη μια φορά μια λάθος επιλογή, και το νιώθετε. Ίσως και άθελα σας να έχετε πληγώσει τον άνθρωπο σας, που έχει και αυτός από την δική του μεριά, να σας πει πολλά. Όπως και να έχουν τα πράματα, ο Άρης να έχει φύγει από τον ζωδιακό σας οίκο … άρα εσείς  δώστε τον καλύτερο σας εαυτό.

ΕΡΓΑΣΙΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μπορεί να υπάρχει μια μικρή οικονομική στενότητα, αυτήν την εποχή, αλλά αυτό σαν κατάσταση, αλλάζει από την νέα εβδομάδα. Εσείς που έχετε διάφορες εκκρεμότητες, καλό θα ήταν να τις κυνηγήσετε και θα βρείτε σίγουρα το αποτέλεσμα που ζητάτε.

Τυχερές ημέρες μήνα: 08 και 20 Απριλίου

Εύνοια με ζώδια του Νερού

Αστρολογική τύχη: 96%

Αιγόκερως: Ζώδιο της Γης

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Είσαστε μπερδεμένοι και άκρως απογοητευμένοι από όλα αυτά που περνάτε, μέσα σε σχέσεις και συναισθήματα, που δεν σας δίνουν καμία εσώτερη πληρότητα. Αυτό είναι και κάτι που δεν θα πρέπει να συνεχιστεί και τον νέο μήνα. Ο Άρης πάνω σας, σας δείχνει πολύ καλύτερους, για να βρείτε αυτό που θέλετε.

ΕΡΓΑΣΙΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στις οικονομικές σας δραστηριότητες και θα δείτε ότι όλα θα αρχίσουν να κυλούν πιο ομαλά και γρήγορα. Εσείς που θα ταξιδέψετε για εργασία μέχρι και τα μέσα του μήνα αυτού, μη κάνετε μόνιμες δεσμεύσεις.

Τυχερές ημέρες μήνα: 09 και 10 Απριλίου

Εύνοια με ζώδια της Γης

Αστρολογική τύχη: 97%

 

Υδροχόος: Ζώδιο του Αέρα

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αποζητάτε πια κάποιες εξηγήσεις από τον άνθρωπο σας, που μάλλον δείχνει να μην είναι και πολύ καλά αυτήν την εποχή. Δεν θα πρέπει να πιέσετε απλά, να δείτε τι μπορείτε αυτόν τον ερωτικό μήνα, του Κριού να βελτιώσετε και να το αφήσετε μια για πάντα πίσω σας.

ΕΡΓΑΣΙΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Είσαστε τυχεροί αυτό το διάστημα, καθώς ξαφνικό ίσως και ακόπιαστο χρήμα, να πέσει στον δρόμο σας και θα σας κάνει να έχετε και πάλι τον δυναμισμό που σας λείπει. Νέες προτάσεις για εργασία, θα έρθουν από την δεύτερη εβδομάδα, για όσους και τις κυνηγούν.

Τυχερές ημέρες μήνα: 02 και 11 Απριλίου

Εύνοια με ζώδια του Αέρα

Αστρολογική τύχη: 98%

Ιχθείς: Ζώδιο του Νερού

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Έχετε κάνει πια την ζωή που θέλατε και το μόνο που ζητάτε, είναι να βρείτε πια είναι έναν κατάλληλο σύντροφο …που θέλει να σας κάνει να πάτε μαζί την ζωή σας, ένα βήμα πιο πέρα. Όλο το πρώτο 15μερο του Απριλίου,  θα υπάρξουν και νέοι έρωτες για τους κυνηγούς του πάθους.

ΕΡΓΑΣΙΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μπορείτε σίγουρα και καλύτερα. Είσαστε πάντως σε έναν καλό δρόμο, που μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα σας δώσει χρήμα και φήμη. Μην χαθείτε μόνο μέσα σε αυτό. Πολλαπλασιάστε το με ιδιαίτερο μυαλό σας.

Τυχερές ημέρες μήνα: 06 και 17 Απριλίου

Εύνοια με ζώδια του Νερού

Αστρολογική τύχη: 95%

 

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: