Άστρα και Ζώδια…Σχέσεις-Χρήμα-Τύχη. 20-31/12

Άστρα και Ζώδια…Σχέσεις-Χρήμα-Τύχη. 20-31/12

Ταύρος: Ξεκινήστε να μετράτε τις ερωτικές σας λάθος επιλογές. Πιθανόν, να βρίσκεστε μέσα σε μια τέτοια, αυτήν την εποχή. Μην το επιτρέπετε στο εαυτό σας.

 

Δίδυμοι: Ξέρετε καλά, ότι θα επιστρέψει σε εσάς και πάλι… μόλις η σκόνη των καυγάδων και των λογομαχιών, κατακαθίσει. Αν ανοίξετε την πόρτα, θα γίνουν τα ίδια.

 

Καρκίνος: Το φιλικό σας περιβάλλον, έχει μια λαθεμένη εντύπωση για την ερωτική σας ζωή. Κακώς προβάλετε τα αισθηματικά σας σε ακατάλληλους τρίτους.

Λέων: Κρατήστε την φιλική σας διάθεση σε άτομα που έδειξαν ότι απλά δεν τους νοιάζει να μπλέξουν μαζί σας, σε κάτι ερωτικό. Και οι φίλοι καλοί είναι.

 

Παρθένος: Δεν χρειάζεται να πείτε όλα αυτά που έχετε μέσα στο κεφάλι σας, στο άτομο που μόλις έχετε γνωρίσει. Πιθανόν και να γίνεται βαρετοί και να χάσετε το μυστήριο σας.

 

Ζυγός: Μετρήστε ανάποδα, η αισθηματική σας τύχη, προσεχώς θα σας χτυπήσει την πόρτα και θα σας φανερώσει, τον νέο έρωτα της ζωής σας. Το δικαιούστε.

 

Σκορπιός: Ο σκοπός σας είναι αγαθός. Απλά θέλετε να συναντηθείτε με αυτό το ιδιαίτερο άτομο και να του πείτε την αλήθεια σας. Είναι πιθανόν αυτό να συμβεί άμεσα.

 

Τοξότης: Το επόμενο διάστημα και μέχρι να αλλάξει η ζωδιακή εποχή, εσείς είναι πιθανόν να έχετε φύγει από κάποια βαρετή σχέση.  Όλα δείχνουν ότι ίσως και να το θέλετε.

 

Αιγόκερως: Η εικόνα που έχετε για κάποιον πρώην σας, είναι καλύτερη στο μυαλό σας πια. Ίσως έχει έρθει η ώρα για συγχώρεση και μια ευκαιρία ακόμη.

 

Υδροχόος: Μην μπείτε στην λογική του  να απολογηθείτε. Αν τελικά δεν αρέσετε στον εν λόγω άτομο, μπορεί εύκολα και απλά να φύγει από την καθημερινότητα σας.

 

Ιχθείς: Δεχτείτε και ένα λάθος από την μεριά του συντρόφου σας. Οι επικοινωνίες πια έχουν γίνει εύκολες και γρήγορες. Λάθη γίνονται. Μην υπερβάλετε.

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: