Άστρα και Ζώδια…Σχέσεις-Χρήμα-Τύχη. 20-31/12

Άστρα και Ζώδια…Σχέσεις-Χρήμα-Τύχη. 20-31/12

Ταύρος: Ξεκινήστε να μετράτε τις ερωτικές σας λάθος επιλογές. Πιθανόν, να βρίσκεστε μέσα σε μια τέτοια, αυτήν την εποχή. Μην το επιτρέπετε στο εαυτό σας.

 

Δίδυμοι: Ξέρετε καλά, ότι θα επιστρέψει σε εσάς και πάλι… μόλις η σκόνη των καυγάδων και των λογομαχιών, κατακαθίσει. Αν ανοίξετε την πόρτα, θα γίνουν τα ίδια.

 

Καρκίνος: Το φιλικό σας περιβάλλον, έχει μια λαθεμένη εντύπωση για την ερωτική σας ζωή. Κακώς προβάλετε τα αισθηματικά σας σε ακατάλληλους τρίτους.

Λέων: Κρατήστε την φιλική σας διάθεση σε άτομα που έδειξαν ότι απλά δεν τους νοιάζει να μπλέξουν μαζί σας, σε κάτι ερωτικό. Και οι φίλοι καλοί είναι.

 

Παρθένος: Δεν χρειάζεται να πείτε όλα αυτά που έχετε μέσα στο κεφάλι σας, στο άτομο που μόλις έχετε γνωρίσει. Πιθανόν και να γίνεται βαρετοί και να χάσετε το μυστήριο σας.

 

Ζυγός: Μετρήστε ανάποδα, η αισθηματική σας τύχη, προσεχώς θα σας χτυπήσει την πόρτα και θα σας φανερώσει, τον νέο έρωτα της ζωής σας. Το δικαιούστε.

 

Σκορπιός: Ο σκοπός σας είναι αγαθός. Απλά θέλετε να συναντηθείτε με αυτό το ιδιαίτερο άτομο και να του πείτε την αλήθεια σας. Είναι πιθανόν αυτό να συμβεί άμεσα.

 

Τοξότης: Το επόμενο διάστημα και μέχρι να αλλάξει η ζωδιακή εποχή, εσείς είναι πιθανόν να έχετε φύγει από κάποια βαρετή σχέση.  Όλα δείχνουν ότι ίσως και να το θέλετε.

 

Αιγόκερως: Η εικόνα που έχετε για κάποιον πρώην σας, είναι καλύτερη στο μυαλό σας πια. Ίσως έχει έρθει η ώρα για συγχώρεση και μια ευκαιρία ακόμη.

 

Υδροχόος: Μην μπείτε στην λογική του  να απολογηθείτε. Αν τελικά δεν αρέσετε στον εν λόγω άτομο, μπορεί εύκολα και απλά να φύγει από την καθημερινότητα σας.

 

Ιχθείς: Δεχτείτε και ένα λάθος από την μεριά του συντρόφου σας. Οι επικοινωνίες πια έχουν γίνει εύκολες και γρήγορες. Λάθη γίνονται. Μην υπερβάλετε.

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: