Αστρολογικές Προβλέψεις. 01-03/06

Αστρολογικές Προβλέψεις. 01-03/06

Προβλέψεις για όλους τους τύπους… των σχέσεων.

 

Κριός:  Μην κάνετε πολλά ανοίγματα σε άτομα που δεν τα γνωρίζετε τόσο καλά. Το πιο πιθανόν είναι να απογοητευτεί, από προβληματικές συμπεριφορές.

Ταύρος: Όλες οι ερωτικές σας σκέψεις είναι πάνω στο καινούργιο άτομο που έχετε γνωρίσει, ίσως και από το κοινωνικό σας περιβάλλον. Υπάρχει κινητικότητα παντού.

 

Δίδυμοι: Το κρυφτούλι στις ερωτικές σχέσεις δεν είναι κάτι που σας ενδιαφέρει. Αυτό που απομένει είναι να βρεθεί και το σωστό άτομο, που θα συμπληρώσει πρώτα τα μυαλό σας.

 

Καρκίνος: Οι πολλές δράσεις που έχετε κάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα, μέσα στην σχέση σας για να έρθετε και πάλι σε μια πιο ρομαντική κατάσταση, θα πιάσουν πραγματικά τόπο.

 

Λέων: Οι επικοινωνίες έχουν πάρει φωτιά. Αυτό είναι κάτι που θα σας ανανεώσει και εκ τω έσω. Οι ερωτικές εξομολογήσεις είναι στο καθοδόν.

Παρθένος: Δεν χρειάζεται να πείτε όλα αυτά που έχετε μέσα στο κεφάλι σας, στο άτομο, που μόλις έχετε γνωρίσει. Πιθανόν και να γίνεται βαρετοί και να χάσετε το μυστήριο σας. 

Ζυγός: Μετρήστε ανάποδα, η αισθηματική σας τύχη, προσεχώς θα σας χτυπήσει την πόρτα και θα σας φανερώσει, τον νέο έρωτα της ζωής σας. Το δικαιούστε.

 

Σκορπιός: Ο σκοπός σας είναι αγαθός. Απλά θέλετε να συναντηθείτε με αυτό το ιδιαίτερο άτομο, και να του πείτε την αλήθεια σας. Είναι πιθανόν αυτό να συμβεί άμεσα.

 

Τοξότης: Το επόμενο διάστημα, και μέχρι να αλλάξει η ζωδιακή εποχή 21/06, εσείς είναι πιθανόν να έχετε φύγει από κάποια βαρετή σχέση.  Όλα δείχνουν ότι ίσως και να το θέλετε.

 Αιγόκερως: Η εικόνα που έχετε για κάποιον πρώην σας, είναι καλύτερη στο μυαλό σας πια. Ίσως έχει έρθει η ώρα για συγχώρεση και μια ευκαιρία ακόμη.

 

Υδροχόος: Μην μπείτε στην λογική του  να απολογηθείτε. Αν τελικά δεν αρέσετε στον εν λόγω άτομο, μπορεί εύκολα και απλά να φύγει από την καθημερινότητα σας.

 

Ιχθείς: Δεχτείτε και ένα λάθος, από την μεριά του συντρόφου σας. Οι επικοινωνίες πια έχουν γίνει εύκολες και γρήγορες. Ωστόσο, μην υπερβάλετε.

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: