Αστρολογικές Προβλέψεις . 02-05/06

Αστρολογικές Προβλέψεις . 02-05/06

Αναλυτικά για όλα τα ζώδια: 

Κριός : Υπάρχει μια παραπάνω αυστηρότητα στον λόγο σας… και τις απαιτήσεις σας, που μάλλον έχουν πιέσει τον σύντροφο σας, που δεν σας παρεξηγεί, καθώς για ακόμη μια φορά, έχετε δίκιο. Από αυτόν τον μήνα, θα έχετε και κάποιες θετικές εξελίξεις, στο μεταξύ σας.

Ταύρος : Οι δύσκολες στιγμές και καταστάσεις, που έχετε περάσει αυτό το χρονικό διάστημα με τον άνθρωπο σας και τα δικά του θέματα, μέσα τις επόμενες ημέρες λήγουν …και αυτό θα έχει μόνιμο χαρακτήρα. Στα υπέρ σας, είναι και μια οικονομική – νομική δικαίωση.

Δίδυμοι : Αυτά που σας ενώνουν με το ταίρι σας, είναι πιο βαθιά και απείρως περισσότερα, από τα όποια κουτσομπολιά …που έχουν μπει αυτόν τον καιρό στο μονοπάτι σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι, απλά να αδιαφορήσετε και να εστιάσετε σε αυτά που αξίζουν.

 Καρκίνος : Δεν είστε τόσο μόνοι, όσο αισθάνεστε ή πιστεύετε. Μπορεί να έχετε περάσει μέσα από μια ερωτική απογοήτευση, αλλά πολλά τα μάτια, που τόσο καιρό, σας κοιτάνε με ερωτικό ενδιαφέρον, αλλά δεν τα έχετε αντιληφθεί. Από τον καινούργιο μήνα, αυτό θα σας γίνει πιο αισθητό!

Λέων : Μην χάνεστε μέσα σε λόγια υπερβολικά και εντάσεις, που μόνο χαλούν την εικόνα σας… και δεν σας επιτρέπουν να έχετε το αποτέλεσμα που ζητάτε. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, και μιλήστε μέσα από επιχειρήματα που μόνο θα πείσουν. Η αγάπη… δεν χρειάζεται τσακωμούς.

Παρθένος : Οι θεωρίες σας και οι προτάσεις σας, επιτέλους θα βρουν το ταίρι σας σύμφωνο με αυτά που θέλετε να κάνετε και να διορθώσετε, μέσα στον σχέση σας. Το καλό είναι, ότι και στις δύο πλευρές, θα προκύψουν και ξαφνικά χρήματα …που θα λύσουν και τα πρακτικά σας προβλήματα.

Ζυγός : Μέσα από την υπερβολή και την ζήλια σας, μάλλον έχετε περάσει στο άλλο άκρο των επικοινωνιών. Αυτό έχει κουράσει τον άνθρωπο σας, που πιθανόν και να τον βλέπετε λίγο μαζεμένο και απόμακρο. Δεν πειράζει…περαστικό είναι, αλλά εσείς κοιτάξτε να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες.

Σκορπιός : Οι μόνιμες – συνεχείς ενοχλήσεις, που έχει ο άνθρωπος σας, από το παρελθόν του, σίγουρα σας απασχολούν. Δεν είναι και κάτι που μπορείτε να κάνετε, παρά μόνο να ζητήσετε από την άλλη μεριά της σχέσης, να λάβει τα άμεσα μέτρα της. Εσείς θα έχετε κάποια καλή είδηση, στα εργασιακά σας.

Τοξότης : Χωρίς να κάνετε κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια, το άτομο που θέλετε θα το έχετε μέσα και πάλι στην ζωή σας. Μπορεί να έχετε περάσει κάποιες δυσκολίες, αλλά το σύμπαν θα υποστηρίξει …όλους αυτούς, που πραγματικά αγαπιούνται.

 Αιγόκερως : Πολλά και δημιουργικά τα πλάνα του ανθρώπου σας, για το μέλλον που μάλλον κάπου γύρω στην αλλαγή του ζωδίου 21/06….θα σας τα αποκαλύψει. Μαζί με αυτό, θα έρθουν και σχετικά σύντομα και η οικονομική άνεση, που τόσο έχει παλέψει για αυτήν.

Υδροχόος : Είσαστε άκρως αισιόδοξοι …για όλα αυτά που έχετε σκεφτεί και προγραμματίσει με τον άνθρωπο σας, και που το βλέπετε πλέον να κάνει και αυτός πια τις προσωπικές του προσπάθειες για αυτήν την σχέση. Οικονομικά και επαγγελματικά, από μήνα αυτόν, θα σας ικανοποιήσουν.

Ιχθείς : Υπάρχουν αυτό το διάστημα, κάποιες προστριβές, με τον άνθρωπο σας, που ακουμπούν σε κάτι από το παρελθόν του ή κάτι στην παρούσα φάση της ζωής του, που δεν μπορεί να το λήξει. Καλύτερα να μην πείτε κάτι άλλο…και απλά κάντε λίγη υπομονή για αλλαγές.

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: