Ημερήσιες προβλέψεις. 04-06/06

Ημερήσιες προβλέψεις. 04-06/06

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας:

Κριός : Οι αισθηματικές σας συναλλαγές, έχουν μπερδέψει τους πάντες και αυτό είναι κάτι που το έχει προκαλέσει η Αφροδίτη… που θα βρίσκεται μέσα στον ζωδιακό οίκο μέχρι του Καρκίνου μέχρι και τις 14/06. Αυτό είναι και ένα καλό διάστημα για να ισορροπήσετε… τα οικονομικά σας.

Ταύρος : Σε όλα τα επίπεδα, θα πάτε καλά τις επόμενες ημέρες έως πολύ καλύτερα. Δεν είστε εσείς για να ξεκουράζεστε ποτέ….και κάπως έτσι θα φέρετε και πάλι την ισορροπία μέσα στην προσωπική σας ζωή και θα έρθετε ερωτικά και επικοινωνιακά…πιο κοντά στον άνθρωπο σας.

Δίδυμοι : Δεν θα πάτε σε καμία περίπτωση, με τα νερά των άλλων, μόνο και μόνο για να είστε αρεστοί. Οι μέρες με μια Αφροδίτη να έχει περάσει στον Καρκίνο δίπλα σας, σίγουρα σας ευνοούν, για να φέρετε μια ισορροπία μέσα σε σχέσεις, φιλίες αλλά και συνεργασίες.

Καρκίνος : Έχετε περάσει σε ένα επίπεδο με τον άνθρωπο σας, που όλα πια λειτουργούν, χωρίς να υπάρχει ανταγωνισμός και ένταση. Αυτό κάποιους από εσάς, θα σας φέρει και σε σκέψεις γύρω από δεσμεύσεις, την εποχή που ο Ήλιος …θα είναι μέσα στον οίκο σας.

Λέων : Οι εργασιακές σας επιτυχίες, έχουν σίγουρα και έναν θετικό αντίκτυπο στην ψυχολογία σας, αλλά και μέσα στην ερωτική σας ζωή. Μέσα στον τρέχοντα μήνα, κάποιοι από εσάς, θα ταξιδέψουν προκειμένου να συναντηθούν …με ένα αγαπημένο τους πρόσωπο.

Παρθένος : Τίποτα για το ζώδιο σας, δεν είναι εύκολο στην αγάπη. Έχετε υποστεί πολλά, αυτές τις τελευταίες εβδομάδες, και σίγουρα τώρα έχετε πάρει τις αποφάσεις σας, γύρω από το ποιος είναι και ο πιο κατάλληλος ..για να του εμπιστευτείτε την καρδιά σας.

Ζυγός : Οι σκέψεις που κάνετε… για έναν παλιό σας εραστή, πιθανόν και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, να σας ωθήσουν για να πάτε και πάλι πίσω και να ψάξετε, για ευκαιρίες επικοινωνίας. Με την Αφροδίτη, τον κυβερνήτη σας, να σας υποστηρίζει, όλα είναι πιθανά…ακόμη και μια επανένωση.  

Σκορπιός : Έχετε πολλά και σημαντικά… να κάνετε πριν να εισέλθει ο καινούργιος μήνας του Καρκίνου 21/06. Σίγουρα δώστε μια παραπάνω σημασία και προσοχή σε οικονομικά και εργασιακά δεδομένα, που άμεσα θα σας αποδώσουν άνεση και φήμη. Τα αισθηματικά σας, χρειάζονται…πολύ διάλογο.

Τοξότης : Έχετε πολλά νεύρα και κάποιες φορές, ο λόγος σας γίνεται ιδιαίτερα αιχμηρός, προς το άτομο που υπάρχει αισθηματικά στην ζωή σας. Ξεχάστε το…και  μην το επαναλάβετε. Οι μέρες έχουν πολλά θετικά…να σας αποδώσουν που σίγουρα θα σας φέρουν και πάλι στην ισορροπία σας.

Αιγόκερως : Είσαστε σε μια ασταμάτητη και θετική τρεχάλα …που θα σας δώσει χρήμα και άνεση για όλα αυτά που σκέφτεστε, να κάνετε με την προσωπική σας ζωή. Είστε το ζώδιο, που θα κάνει τις μεγαλύτερες αλλαγές στην ερωτική του καθημερινότητα…μέσα από μια πιο σοβαρή δέσμευση.

Υδροχόος : Τα κέφια σας είναι ανεβασμένα και αυτό θα κάνει τον άνθρωπο σας να σας πλησιάσει πολύ περισσότερο. Οι σκέψεις που θα μπουν στο μεταξύ σας, το επόμενο διάστημα …θα έχουν να κάνουν με μελλοντικές πιο σοβαρές – επίσημες δεσμεύσεις. Τουλάχιστον η οικονομική δυναμική θα υπάρχει.

Ιχθείς : Δεν θα πρέπει να πιέζετε κανέναν, για να σας δώσει αυτά που ζητάτε. Είσαστε ξεκάθαροι και το μόνο …που αναμένετε είναι να πάρετε απαντήσεις. Όλα τα άλλα θα τα βρείτε από μόνοι σας. Είναι μια τυχερή περίοδος που στα οικονομικά σας, θα έχετε χρήμα ικανό να σας ανοίξει όλες τις πόρτες.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: