Αστρολογικές Προβλέψεις. 22-24/02

Αστρολογικές Προβλέψεις. 22-24/02

 

ΚΡΙΟΣ: Η αντοχή σας έχει εξαντληθεί. Πολλά τα μέτωπα που έχετε ανοίξει. Προσωπική και οικογενειακή ζωή μπαίνει  στο μικροσκόπιο σας και πλέον θα κρατηθεί, οτιδήποτε μόνο σας ευχαριστεί και το εμπιστεύεστε.  Οι σχέσεις με άτομα που μένουν μακριά, θα επαναπροσδιοριστούν και θα μπουν σε μια λογική εξωραϊσμού.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η στήριξη πολλών ατόμων του οικείου σας θα σας αναπτερώσουν το ηθικό. Οι προσπάθειες σας θα βρουν τον στόχο τους και σε αισθηματικό και σε οικονομικό επίπεδο. Η ρομαντική σας πλευρά θα προσκαλέσει νέο έρωτα μέχρι να λήξει ο μήνας αυτός…! Οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες θα ολοκληρωθούν άμεσα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι σχέσεις με τους ανθρώπους τριγύρω σας, θα βελτιωθούν πάρα πολύ και αυτό θα σας κάνει να αισθανθείτε πολύ πιο καλά. Οι Δίδυμοι που είναι σε διαδικασίες  χωρισμού με τον άνθρωπο τους, ίσως αυτές τις ημέρες με το ευνοϊκό αστρολογικό σκηνικό να δώσουν μια ακόμη ελπίδα. Εκμεταλλευτείτε την εποχή για τα εργασιακά σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μέσα στις επόμενες ημέρες θα χρειαστεί να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, για οικογενειακές και περιουσιακές υποθέσεις που πια έχουν φτάσει στο όριο τους. Αισθηματικές υποθέσεις που έχουν πια βρει το πατήματα τους, θα υποστηριχτούν από  τον Ερμή τις επόμενες ημέρες, που σπρώχνει για να κάνετε τα επόμενα βήματα, ίσως και προς μια δέσμευση.

 

ΛΕΩΝ: Συναισθηματισμοί θα γιγαντωθούν. Οι μέρες οι τελευταίες του πρώτου δεκαημέρου του Μαίου, δίνουν έναν ρομαντισμό στην ατμόσφαιρα που θα φέρει και τους απόμακρους συντρόφους πολύ πιο κοντά. Η Αφροδίτη σε ιδανικές όψεις με τον Κυβερνήτη σας, θα καταφέρει να γεφυρώσει τις άσχημες καταστάσεις και να γιατρέψει τις πληγές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα πρέπει να επισπεύσετε όλες τις υποθέσεις σας, και πριν ο υπερκινητικός Ερμής περάσει σε επόμενες μοίρες των Διδύμων. Σαφώς και υπάρχουν πολλά που θα αφεθούν για το επόμενο διάστημα, που όμως θα χρειαστεί να τα διευθετήσετε με μέτρο και σύνεση. Συγκεντρωθείτε και στους οικονομικούς σας στόχους που δείχνουν επικερδείς.

 

ΖΥΓΟΣ: Οι ελπίδες σας για αλλαγές στους περισσότερους τομείς θα γίνουν πραγματικότητα σύντομα. Η Αφροδίτη σε ιδανικές όψεις με τον Άρη, σας δίνουν την δυναμική για να ξεκινήσετε με διάλογους και να ολοκληρώσετε τα σχέδια σας. Αυτοί που είναι σε σκέψεις για να ταξιδέψουν για να συναντήσουν το αγαπημένο τους ταίρι, ίσως έχουν κάποια μικρά εμπόδια.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχετε ανάγκη για αλλαγές παντού. Έχετε περάσει μια παρατεταμένη περίοδο σύγχυσης που όμως από την Κυριακή και ύστερα, θα υποχωρήσει. Ερωτικά σκαμπανεβάσματα πια παύουν και  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επανέρχονται οι εποικοδομητικές – αισθηματικές συζητήσεις, μεταξύ συντρόφων και συζύγων .

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκφράστε τα παράπονα σας. Οι μέρες θα σας δώσουν πολλές λύσεις που θα διορθώσουν την πεσμένη σας ψυχαγωγία. Άτομα από την κοινωνική σας παρέα, θα ζητήσουν την βοήθεια σας σε προσωπικά τους θέματα. Όπου μπορείτε βοηθήστε. Πρακτικά – οικονομικά θα δείτε μεγάλη βελτίωση από την επόμενη εβδομάδα. Επίσης, να είστε έτοιμοι για αφίξεις με το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολλή η ένταση που σας περιτριγυρίζει. Έχετε αφήσει μια πλειάδα από προβλήματα άλυτα και αυτά στο τώρα σας έχουν περικυκλώσει. Μεγαλύτερη δυσκολία θα αντιμετωπίσετε στην αισθηματική σας ζωή που έχει τάσεις διάλυσης. Μην προσπαθήσετε να κρατήσετε κάποιον με το ζόρι. Ορίστε τα όρια σας και μην εκνευρίζεστε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχετε διάθεση και αυτό θα το διασπείρετε στα περιβάλλοντα σας. Όλοι οι αργοί πλανήτες είναι με το μέρος σας, και αυτό σας βάζει σε μια υπερκινητικότητα, που ίσως και να σας αδειάσει το πορτοφόλι σας. Όλα με μέτρο. Ακόμη και για αυτούς που ζουν έναν καινούργιο και παθιασμένο έρωτα,  καλό θα ήταν να πατήσουν φρένο.

 

ΙΧΘΕΙΣ: Σχέσεις και συνεργασίες θα τεθούν υπό αμφισβήτηση. Πολλά τα ευτράπελα, που θα ζήσετε τις επόμενες ημέρες.  Οι ανάδρομες κινήσεις τριών πλανήτων σας κάνουν να χάσετε τα βήματα σας. Σε αυτήν την περίπτωση μην πείτε πολλά και ακόμη λιγότερα πράξτε. Από τον ερχόμενο μήνα του Μαίου, μπορείτε να κάνετε τις διορθώσεις σας.

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: