Αστρολογικές Προβλέψεις. 25-27/ΜΑΡ

Αστρολογικές Προβλέψεις. 25-27/ΜΑΡ

Κριός: Ο τύπος σας, έχει μεγάλη πέραση στο αντίθετο φύλο και το πιο πιθανόν, γύρω στις μέρες της Πανσελήνου, να βρεθείτε κάτω από την ερωτική πολιορκία νέων προσώπων. Εσείς που πια ξέρετε τι  θέλετε, κάντε τις πρακτικές και σωστές σας πια επιλογές.

Ταύρος: Μπορεί να αισθάνεστε παραμελημένοι, από τον άνθρωπο σας, αλλά είναι κάτι που ξεκινάει και τελειώνει στα  οικονομικά του δεδομένα που τον πιέζουν. Να είστε βέβαιοι ότι το αποτέλεσμα, θα σας δικαιώσει και πολύ σύντομα.

Δίδυμοι: Είναι οι μέρες που μάλλον θα έχετε τις εκπλήξεις από τον άνθρωπο σας, ή από κάποιον πρώην εραστή σας. Με τον νέο μήνα να πλησιάζει, όλα τα υδάτινα ζώδια θα έχουν μέγιστη εύνοια σε οικονομικά και αγάπη.  Ακόμη και κάποιες επανασυνδέσεις θα έχουν εύκολη ένωση.

Καρκίνος: Εσείς έχετε χαθεί μέσα σε πολλά ζητήματα των οικονομικών σας, που όμως μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας δώσουν το επιτυχημένο αποτέλεσμα που ζητάτε. Στον ερωτικό τομέα, θα πρέπει να κατεβάσετε τους τόνους και θα δείτε τον άνθρωπο σας, να σας πλησιάζει.

Λέων: Εσείς έχετε πάρει τις αποφάσεις σας, γύρω από την σχέση σας. Αυτό είναι και κάτι που θα το ανακοινώσετε  άμεσα στον άνθρωπο σας, που θα το ερμηνεύσει ορθά, σαν μια κίνηση αγάπης και πίστης. Στα καλά σας πλησιάζουν και οικονομικές εκπλήξεις.

Παρθένος: Εσείς δεν θα πρέπει να θεωρείτε κάτι δεδομένο, μέσα στον δεσμό σας. Ήδη πολλές φορές σας έχει απογοητεύσει η συμπεριφορά του ανθρώπου σας. Αυτόν τον νέο μήνα, κοιτάξτε πως θα κάνετε κάποιες επιλογές υπέρ σας.

Ζυγός: Μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε με την προσωπική σας ζωή, μόνο όταν είστε ελεύθεροι. Αν δεν είστε σε τέτοια φάση, αυτήν την εποχή, και με τα άστρα να είναι αρκετά μπερδεμένα πάνω στα ζώδια του Αέρα, εσείς θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε άμεσα, όλες σας τις υποχρεώσεις.

Σκορπιός: Εσείς και η καχυποψία σας, για τον άνθρωπο σας, σίγουρα σας έχουν κάνει ιδιαίτερα πιεστικό. Αυτό μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα το λάβετε σαν παράπονο, και μάλλον κάποια πράματα θα πρέπει να αλλάξουν. Τύχη θα έχουν οι μόνοι, πάνω σε κεραυνοβόλους έρωτες.

Τοξότης: Πιθανόν και να έχετε πια κουραστεί …με όλα αυτά που βλέπετε να συμβαίνουν μέσα στην ερωτική σας σχέση – γάμο!  Οι μέρες έχουν να σας δώσουν ωστόσο, καλές ειδήσεις σε άλλους τομείς της καθημερινότητας σας, που θα σας φτιάξουν το κέφι. Απολαύστε τις γιορτές.

Αιγόκερως: Αυτά που έχετε ακούσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, σας έχουν εκπλήξει. Οι σχέσεις που έχουν περάσει από διάφορες ερωτικές δυσκολίες, θα έρθουν τα ταίρια πιο κοντά…και έκαστο θα πει την αλήθεια του. Πιθανόν να λάβετε και προτάσεις…δέσμευσης….κάποιοι!

Υδροχόος: Μην χάνετε τον πολύτιμο χρόνο και τα λόγια σας, γύρω από πρόσωπα, που δεν σας αξίζουν. Με τα άστρα-όψεις να είναι σε πλειοψηφία μέσα στον οίκο σας, θα σας είναι εξαιρετικά εύκολο, να κερδίσετε τις εντυπώσεις εκεί που επιθυμείτε και που σας ταιριάζει.

Ιχθείς: Η θέση σας είναι ευνοημένη αυτό το χρονικό διάστημα. Όλοι οι τομείς της ζωής σας, θα πάνε από το καλό στο καλύτερο…και ακόμη και αυτοί που έχουν χωρίσει, θα  αφήσουν στην άκρη τον εγωισμό τους, και θα βρεθούν σε επαφή και σοβαρό διάλογο γύρω από επανένωση.

 

 

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: