Αστρολογικές Προβλέψεις – Δευτέρα 19 Ιουνίου

Αστρολογικές Προβλέψεις – Δευτέρα 19 Ιουνίου

Τα άστρα σήμερα προβλέπουν για τα ζώδια:

Συμπληρωματικά διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας.

Ωροσκόπος:  Γενικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το δεύτερο μας ζώδιο. Είναι εκείνο το ‘σημείο -ζώδιο΄ που κατά την μοναδική στιγμή της γεννήσεως μας, ανέτειλε. Προσδιορίζεται με βάση την ακριβή ώρα και τόπο της γεννήσεως μας.

 

Κριός :  Το πάθος που κυριαρχεί στην ζωή σας, συμπεριλαμβάνει και καταστάσεις που λίαν συντόμως θα πρέπει να αποσαφηνίσετε, και πρώτα στον εαυτό σας. Αν είστε μπλεγμένοι με ακατάλληλα άτομα, πάρτε άμεσα τις τελικές σας αποφάσεις.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~95  %

Ταύρος: Αυτά που σκέφτεστε, δεν είναι ακόμη η σωστή ώρα, να τα ανακοινώσετε σε κανέναν. Από τις 25/06 και μετά που υπάρχει μεγάλη αστρολογική εύνοια, θα μπορέσετε να κάνετε πράξη όλα αυτά που τόσο καιρό περιμένουν. Νέες επιτυχίες στον έρωτα για τους αδέσμευτους.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94 %

Δίδυμοι: Έχετε ξοδέψει υπερβολικό χρόνο και ενέργεια για να πείσετε ένα πρόσωπο που κάποτε είχατε ερωτική σχέση, να επιστρέψει στο παρόν σας. Μην το συνεχίζετε. Η άποψη σας έχει εισακουστεί, άρα αφήστε την άλλη πλευρά να κάνει και αυτήν την κίνηση της.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~96%

Καρκίνος:  Πολλές και περίπλοκες οι σκέψεις σας, που σας κάνουν και μένετε καθηλωμένοι στο άτυχο παρελθόν σας. Ο καινούργιος μήνας που θα  εισέλθει 21/06 του Καρκίνου , είναι γεμάτος από πρόσωπα και καταστάσεις, που σίγουρα θα διορθώσουν την ψυχολογία σας. Αυτό θα υποστηριχτεί και από την εν δυνάμει καλύτερη οικονομική σας θέση.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~92 %

Λέων:  Έχετε πιάσει στα δίχτυα σας, μια καρδιά που δείχνει ότι σας θέλει πολύ και αληθινά. Οι αποκαλύψεις είναι κοντά και θα σας ενθουσιάσουν. Μια καλή περίοδος για τους μοναχικούς και τους χωρισμένους, που θα ήθελαν να ξαναφτιάξουν την  αισθηματική του ζωή.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~95  %

 

Παρθένος : Κάποιος που εδώ και καιρό κινείται στους εργασιακούς- φιλικούς σας κύκλους, έχει την διάθεση να κάνει ένα βήμα πιο κοντά στην καρδιά σας. Ίσως και να εκπλαγείτε. Για τους ήδη δεσμευμένους, είναι μια παγίδα που σίγουρα θα πρέπει να την αποφύγουν.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~92  %

Ζυγός:  Ο λόγος σας είναι έντονος και πολλές φορές χωρίς μέτρο. Αυτό από την μια είναι καλό γιατί δεν αφήνετε υπόνοιες, αλλά από την άλλη, ίσως να δημιουργεί επικοινωνιακά χάσματα, με πρόσωπα που επιθυμούν να σας πλησιάσουν και να σας εκφράσουν τον έρωτα τους.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94 %

 

Σκορπιός : Είναι ανοιχτός ο δρόμος σας στις επιδιώξεις που δεν προλάβατε το προηγούμενο χρονικό διάστημα, να ολοκληρώσετε. Αυτό συσχετίζεται με τα αισθηματικά σας, που τώρα θα δείξουν την αληθινή τους δυναμική. Οι συνεργασίες σας, θα ανθίσουν.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~98  %

 

Τοξότης:  Σκεφτείτε τα προγράμματα σας σε όλους τους τομείς. Από την ερχόμενη εβδομάδα θα δείτε, εξελίξεις σε υποθέσεις οικονομικών και αισθηματικών, που είχαν σταματήσει. Ίσως και μια παλιά σας αγάπη να σας προσεγγίσει με πρόσχημα την φιλία.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93  %

 

Αιγόκερως : Η ταλαιπωρία σας είναι μεγάλη. Έχετε χαθεί μέσα σε πρακτικά προβλήματα της καθημερινότητας. Αυτό είναι και κάτι έχει ακουμπήσει και την προσωπική σας ζωή. Ενεργοποιηθείτε και κάνετε τις διορθώσεις σας. Από τα οικονομικά σας, θα έχετε χαρές.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94  %

 

Υδροχόος : Αδειάστε την καρδιά σας από τα δηλητήρια του παρελθόντος. Οι μέρες είναι θετικές για να σας, άρα εύκολα θα έρθουν κοντά σας νέες γνωριμίες που μπορούν να σας ανανεώσουν. Αυτοί που είναι μέσα σε σχέσεις, θα έχουν πιο αναλυτικές συζητήσεις για το μέλλον τους.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~91  %

 

Ιχθείς: Σίγουρα μια δύσκολη εποχή που πρέπει να σας βάλει σε πιο σοβαρές σκέψεις για το μέλλον της σχέσης σας. Αυτό είναι φυσικά κάτι που θα πρέπει να συζητηθεί και με τον άνθρωπο σας. Πάντως η τύχη είναι με το μέρος σας αλλά και τα οικονομικά σας… επίσης.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94 %

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: