Αστρολογικές Προβλέψεις –  Κυριακή 17  Ιουνίου

Αστρολογικές Προβλέψεις  – Κυριακή 17  Ιουνίου

 

Τα άστρα σήμερα προβλέπουν για τα ζώδια:

 

Συμπληρωματικά διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας.

 

Ωροσκόπος:  Γενικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το δεύτερο μας ζώδιο. Είναι εκείνο το ‘σημείο -ζώδιο΄ που κατά την μοναδική στιγμή της γεννήσεως μας, ανέτειλε. Προσδιορίζεται με βάση την ακριβή ώρα και τόπο της γεννήσεως μας.

 

Κριός : Οι κινήσεις που κάνετε για να επανασυνδεθείτε με τον άνθρωπο σας, ίσως και να τον πιέζουν. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει άμεσα να το περιορίσετε. Όποιος σας αγαπάει, ξέρει που θα σας βρει.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94  %

Ταύρος:  Έχετε μπερδέψει τον εαυτό σας αλλά και τον άνθρωπο σας. Ουδείς φαίνεται να είναι πια ευχαριστημένος μέσα σε αυτήν την σχέση, με τα τόσα πολλά προβλήματα. Ο Πλούτωνας σε όψεις με τον Άρη, σας δίνουν την ευκαιρία να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε το τοπίο, μια και δια παντώς.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93 %

 

Δίδυμοι: Οι περισσότεροι του ζωδίου σας αυτήν την εποχή, που ο Ερμής  σας υποστηρίζει, έχετε σκεφτεί να ανοίξετε συζητήσεις με τον άνθρωπο σας, που αφορούν το άμεσο μέλλον. Ίσως και κάποιοι μέσα στις επόμενες εβδομάδες, να αποφασίσουν κάτι πιο δεσμευτικό μεταξύ τους.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~92 %

 

Καρκίνος:  Ευχάριστες οι ειδήσεις που θα σας έρθουν από τον άνθρωπο σας και συσχετίζονται με κάποια δική του παλιότερη υπόθεση ( διαζύγιο, νομική εκκρεμότητα, οικονομική άνοδο). Αυτό θα είναι και ο καταλύτης που θα σας κάνει να πάτε την σχέση σας πιο μακριά.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~91 %

Λέων:  Προσκλήσεις και προτάσεις θα έχετε από τους καλούς σας φίλους. Εσείς που είστε μόνοι αυτήν την εποχή θα μπορέσετε να συσχετιστείτε με νέο κόσμο που θα σας φτιάξει την ψυχολογία. Γιατί όχι και να σας συμπληρώσει την άδεια σας καρδιά.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~95 %

 

Παρθένος : Εσείς ανήκετε στα ζώδια που επιθυμείτε να έχετε τον έλεγχο σε όλα. Αυτό κάποιες όμως φορές, ίσως και να καταπιέζει τον άνθρωπο σας, που ήδη σας έχει δείξει κάποιες φορές την δυσαρέσκεια του. Αυτό πρέπει να το τιθασεύσετε. Είναι μόνο η ανασφάλεια σας.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~91 %

 

Ζυγός:  Εσείς και το βλέμμα σας έχετε ρίξει στον έρωτα σας, ένα καινούργιο  πρόσωπο που δείχνει ότι, αυτό το παιχνίδι του αρέσει. Για αρχή καλό θα ήταν, να ενημερωθείτε αν υπάρχει άλλη δέσμευση. Αν όχι ο δρόμος είναι ανοιχτός.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94 %

 

Σκορπιός : Στα γνωστά σας λημέρια, μέχρι την αλλαγή του ζωδίου, θα συναντήσετε μια παλιά σας αγάπη. Με τόσο περίπλοκες αστρολογικές όψεις πάνω σε όλα τα ζώδια του νερού αυτό ήταν αναμενόμενο να συμβεί. Αυτό σίγουρα από την άλλη πλευρά δεν είναι τυχαίο. Κρατήστε τους τύπους.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~96%

 

Τοξότης:  Σας έρχονται μέσα στις επόμενες ημέρες και πρίν να λήξει ο μήνας …ειδήσεις και εμφανίσεις από έναν παλιότερο σας έρωτα. Δεν  υπάρχει φυσικά χρόνος αλλά ούτε και ενέργεια για να χάσετε για ακόμη μια φορά. Ακούστε και αποφασίστε….στα γρήγορα.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~92  %

 

Αιγόκερως : Ότι είναι να γίνει, μέσα στον δεσμό σας, θα πρέπει να σταθείτε σταθεροί στις δικές σας απόψεις. Το γεγονός ότι είστε μέσα σε μια αισθηματική σχέση, δεν σημαίνει, ότι θα πρέπει να ξεχάσετε το παρελθόν ή αυτό που πρεσβεύετε. Πολλές και οι προσκλήσεις που θα γίνουν, στους ελεύθερους.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93  %

 

Υδροχόος : Σε λίγες ημέρες, η Αφροδίτη θα σας γεμίσει άγχος για όλα αυτά τα εκκρεμή θέματα που έχετε και ειδικά σε αισθηματικές υποθέσεις. Αυτοί που είναι μπλεγμένοι σε διπλές καταστάσεις, ίσως έχει έρθει και το κατάλληλο χρονικό σημείο για αποφάσεις.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~97  %

 

Ιχθείς:  Κάποια μικρά εμπόδια έχουν βγει στον δρόμο σας, αυτήν την εποχή που όμως ευτυχώς θα εξαφανιστούν άμεσα. Κρατήστε τον άνθρωπο που αγαπάτε μακριά από τρίτα σχόλια και άγνωστα περιβάλλοντα. Επίσης, ασχοληθείτε πιο ενεργά με τα επαγγελματικά σας.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94 %

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: