Αστρολογικές Προβλέψεις – Κυριακή 21/01

Αστρολογικές Προβλέψεις – Κυριακή 21/01

Κριός : Είσαστε ακόμη επηρεασμένοι από τα άσχημα γεγονότα, που έχουν συμβεί αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, μέσα στην σχέση σας…και όλους όσους έχουν αναμειχθεί. Οι μέρες με τα άστρα να είναι υπέρ σας, σίγουρα θα σας δώσουν άνεση και μια καλύτερη ψυχολογία.

Ταύρος : Το πάθος που έχετε για μια νέα γνωριμία, θα πρέπει να το κρατήσετε για λίγο ακόμη υπό έλεγχο, καθώς, είναι νωρίς για να δώσετε το 100% σας. Πάντως η διάθεση σας, θα ανέβει μέσα στον τρέχοντα μήνα …από μια οικονομική είδηση, που θα σας βοηθήσει.

Δίδυμοι : Είσαστε λίγο μπερδεμένοι …με όλα αυτά που κάνει και δεν κάνει, ο άνθρωπος σας. Πιθανόν και ο ίδιος να μην είναι και στα καλύτερα του, και κάπως έτσι δεν είναι και τόσο κοντά σας επικοινωνιακά.. αυτήν την εποχή. Σκέψεις που θα σας μπουν….μην τις αφήσετε να πολλαπλασιαστούν.

Καρκίνος : Μετά από κάθε δύσκολο χωρισμό, έρχεται η λύτρωση και σε κάθε επίπεδο. Μέσα στις επόμενες ημέρες, που πια η ψυχολογία σας, θα έχει βρει την ισορροπία της, σίγουρα θα καταφέρετε και πάλι να ενταχθείτε ομαλά στην καθημερινότητα σας… αλλά και να αποδώσετε περισσότερα στην εργασία σας.

Λέων : Δεν έχετε χρόνο για καθυστερήσεις και λοιπές δικαιολογίες. Αυτό είναι και κάτι που το έχετε καταστήσει σαφώς στον άνθρωπο σας, που μέσα στον Ιανουάριο, θέλει να σας μιλήσει για το μέλλον σας. Ακούστε, ζυγίστε και πάρτε τις τελικές σας αποφάσεις. Δεν είστε εσείς για….φούσκες!

Παρθένος :  Θα υπάρξουν κάποιες επικοινωνιακές ευκαιρίες, ίσως και από την μεριά των φίλων – γνωστών σας, για να βρεθείτε με κάποιον πρώην σύντροφο σας που έχει ανάψει το πράσινο φως …σε μια περίπτωση επανασύνδεσης, και αυτήν την φορά με διαφορετικούς όρους.

Ζυγός : Η θέση του ανθρώπου σας, γύρω από δεσμεύσεις και κοινή πορεία, έχετε αρχίσει και καταλαβαίνετε ότι δεν ταιριάζει…με αυτά που υποστηρίζετε εσείς σαν προσωπικότητα. Με την αλλαγή τώρα του ζωδίου, εσείς θα χρειαστεί να κάνετε κάποια πιο σοβαρή κουβέντα.

Σκορπιός : Δεν θα περιμένετε κανέναν να σας δώσει απαντήσεις για αυτά που έχετε ζητήσει Θεωρείται αυτονόητο, ότι μια σχέση πρέπει να έχει ισορροπίες. Μπορεί να περνάτε γενικότερα μια δύσκολη εποχή, αλλά μην βάζετε στα αισθηματικά ποτέ νερό στο κρασί σας.

Τοξότης : Έχετε για ακόμη μια φορά οδηγηθεί σε έναν αδιέξοδο, καθώς ο σύντροφος σας, αδυνατεί, να λύσει τα δικά του θέματα από το παρελθόν και να συνεχίσει με εσάς …και τις κοινές σας σκέψεις. Αφήστε τον χρόνο να σας δείξει. Μην πιέσετε.

Αιγόκερως : Έχουν ήδη δημιουργηθεί στην ζωή σας, οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να κάνετε ένα επόμενο βήμα μαζί, με τον άνθρωπο σας, γύρω από κάποια πιο επίσημη δέσμευση. Σε όλα αυτά τα ωραία, θα έχετε και τα οικονομικά σας, που θα είναι ανοδικά, να σας υποστηρίζουν.

Υδροχόος : Δεν θα δεχτείτε καμία γνώμη γύρω από όλα αυτά που θέλετε να κάνετε, μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες. Με τον αστρολογικό ουρανό, να είναι υπέρ σας, εσείς μέσα στις επόμενες ημέρες, θα ξεκαθαρίσετε αισθηματικά και επαγγελματικά.

Ιχθείς : Θα σας δοθούν κάποιες απαντήσεις, από τον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που του έχετε ζητήσει. Πιθανόν και να πρέπει πια και οι δύο σας, να πάρετε αποφάσεις γύρω από σοβαρές δεσμεύσεις, που θα κλείσουν στόματα…αλλά και τις πόρτες στο παρελθόν!

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: