Αστρολογικές Προβλέψεις – Παρασκευή 15/12

Αστρολογικές Προβλέψεις – Παρασκευή 15/12

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός:  Με τόσο κόσμο γύρω σας, μόνο να πλήξετε, δεν θα μπορέσετε. Είσαστε σε μια ισχυρή θέση, που αυτοί που σας θέλουν θα σας πλησιάσουν από μόνοι τους.

Ταύρος:   Μια μεγάλη αγκαλιά σας περιμένει. Ο εγωισμός και το πείσμα, δεν είναι και οι καλύτεροι σύμβουλοι. Αν ακόμη αγαπάτε το εν λόγο άτομο, κάντε άμεσα την κίνηση σας.

 

Δίδυμοι: Εσείς είστε είτε του ύψους ή του βάθους, σε αυτά που έχετε στο μυαλό και την καρδιά σας. Υπάρχει όμως και ένα ταίρι, που όλο αυτό του προκαλεί …ανασφάλεια. Άρα διορθώστε το.

 

Καρκίνος: Είναι μια μέρα, που θα έχετε πολλά να πείτε και να κάνετε με τον αγαπημένο σας άνθρωπο. Ο Δεκέμβριος μήνας, σας έχει και ευχάριστες οικονομικές ειδήσεις.

 

Λέων :  Μπορείτε να πάρετε μια ανάσα? Κυνηγάτε κάτι – κάποιον, και έχετε ξεχαστεί από όλους τους άλλους, τομείς της καθημερινότητας σας. Με τι όφελος?

 

Παρθένος : Δεν είστε και από τα πιο ευκολονόητα ζώδια. Ειδικά για αυτούς που δεν σας γνωρίζουν τόσο καλά, ίσως να το σκέφτονται και 10 φορές πριν σας μιλήσουν.

 

Ζυγός : Ξεχάστε πραγματικά, ότι έγινε μέσα στο προηγούμενο, και αγκαλιάστε το 2018, που θα σας δώσει τις ευκαιρίες για να νιώσετε και πάλι σταθεροί στα πόδια σας.

 

Σκορπιός : Όλα είναι ένα βήμα, πριν ολοκληρωθούν. Αυτό άμεσα και στο τώρα, αφορά και μια δύσκολη ερωτική σας σχέση, που πια θα συνθηκολογήσει με τα θέλω σας.

 

Τοξότης : Μπορείτε να κατεβάσετε λίγο τους τόνους. Έχετε έναν υπερβολικό εκνευρισμό. Μπορεί να σας φταίει, το οικονομικό σας στατους, μπορεί η σχέση σας. Αλλάξτε το .

 

Αιγόκερως: Είσαστε στο απόλυτο επίκεντρο ενός νέου έρωτα, που είναι μέσα από τον φιλικό σας κύκλο. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχετε και το σχετικό πλησίασμα.

Υδροχόος : Έχετε ήδη πάρει το πράσινο φως,  από το άτομο που σας ενδιαφέρει, για να κάνετε ένα πιο ιδιαίτερο διάλογο στο μεταξύ σας. Προσοχή, όχι αποκαλύψεις ακόμη.

 

Ιχθείς:  Μπορείτε  να κάνετε πολλά πράματα μαζί και ταυτόχρονα, αλλά όχι να διατηρείτε και παράλληλες διαδρομές. Θα έρθουν αποκαλύψεις που θα πικράνουν.

 

 

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: