Αστρολογικές Προβλέψεις – Παρασκευή 19/01

Αστρολογικές Προβλέψεις – Παρασκευή 19/01

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους;

 Κριός : Δεν μπορείτε να βγάλετε από το μυαλό σας, όλα όσα έχουν συμβεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα και πιθανόν, αυτό να είναι και η αιτία που η σχέση… δεν εξελίσσεται. Με τον Άρη και την Αφροδίτη να σας υποστηρίζουν, οι συζητήσεις, θα έρθουν και πάλι στο προσκήνιο

Ταύρος : Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τη μεριά, κάποιου γνωστού σας, που δεν περιορίζεται μόνο στην φιλία. Σίγουρα οι κεραίες σας το έχουν πιάσει, και εντός του μήνα, θα σας έρθουν και οι σχετικές αποκαλύψεις. Σκεφτείτε το…αν είστε σε μοναχική φάση.

Δίδυμοι : Μπορεί αν έχετε μείνει πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι σας, αλλά αυτό μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, αλλάζει. Κάποιος που υπάρχει στον εργασιακό σας τομέα, θέλει να σας γνωρίσει καλύτερα. Όπως και να έχουν τα πράματα, προσοχή στα τρίτα-περίεργα μάτια.

Καρκίνος : Μπορείτε να μιλήσετε αυτήν την καλή αστρολογικά εποχή για όσα σας ενοχλούν, μέσα στον δεσμό σας. Κάτι ίδιο, επιθυμεί να σας πει και ο άνθρωπος σας, που όμως δείχνει να σας έχει το άμεσο μέλλον και κάποιες εκπλήξεις.

Λέων : Μην έχετε και τόσες ενοχές… για ότι γίνεται μέσα στην σχέση σας, και όλα τα λόγια που έχουν ανταλλαχτεί. Μεγάλη ευθύνη φέρει και η άλλη πλευρά, που αυτό το χρονικό διάστημα είναι όντως χαμένη. Μιλήστε και πάρτε τις τελικές σας αποφάσεις.

Παρθένος : Οι μέρες μέχρι και να φύγει αυτός ο δύσκολος μήνας του Ιανουαρίου …έχουν πολλές και θετικές εκπλήξεις για το ζώδιο σας. Εσείς που είστε μόνοι σας, θα βρεθείτε ανάμεσα σε πικάντικα φλερτ που θα σας βάλουν και πάλι στην φιλοσοφία των σχέσεων.

Ζυγός : Με το Ήλιο να πλησιάζει τον Υδροχόο, εσείς θα δείτε τον άνθρωπο σας, να σας εκφράζετε επικοινωνιακά πολύ περισσότερο. Αυτό είναι και κάτι που σε μερικούς μπορεί να παρουσιάσει… όλων των ειδών τις ευκαιρίες για επίσημες δεσμεύσεις –γάμο. 

Σκορπιός : Επίτηδες κάνετε κάποια κόλπα επικοινωνιακά, για να τραβήξετε την προσοχή κάποιου π…ου σας δείχνει την δύσκολη του πλευρά. Με τα άστρα να σας υποστηρίζουν, θα έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Μια καλή οικονομική είδηση – ανάσα, πλησιάζει.

Τοξότης : Υπάρχει η εσωτερική σας ανάγκη, αυτήν την εποχή να μείνετε μόνοι σας, και μακριά από τα λάθη και τα πάθη του παρελθόντος. Σίγουρα αυτό …θα σας φέρει σε μια ισορροπία, αλλά θα ανοίξει και τις πόρτες για το μέλλον και μια νέα αγάπη.

Αιγόκερως : Έχετε καταφέρει και έχετε πια φέρει …την ισορροπία μέσα στην σχέση – γάμο σας, και αυτό είναι κάτι που έχει ενεργοποιήσει και τις καλές επικοινωνίες με τα οικεία σας περιβάλλοντα. Συνεχίστε λοιπόν έτσι.

Υδροχόος : Για 4 εβδομάδες, θα είστε αυτοί που μπορείτε να φέρετε την οικονομική και την προσωπική σας ζωή, στα μέτρα που επιθυμείτε. Ακόμη και κάποια παλιά σας αγάπη, μπορείτε να την ενεργοποιήσετε και ευκαιρίες να δοθούν για επ

ανασύνδεση.

Ιχθείς :Με τον Δία από τον Σκορπιό, να στρώνει τις ευκαιρίες μπροστά σας, εσείς μπορείτε να σκεφτείτε μέσα στον δεσμό σας, ίσως και κάτι πιο σοβαρό – επίσημο. Ακόμη και όσοι έχουν βιώσει παρατεταμένη μοναξιά, θα βρεθούν ανάμεσα σε φρέσκιες γνωριμίες.

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: