Αστρολογικές Προβλέψεις – Πέμπτη 17 Αυγούστου

Αστρολογικές Προβλέψεις – Πέμπτη 17 Αυγούστου

 

Τα άστρα σήμερα προβλέπουν για τα ζώδια:

 

Συμπληρωματικά διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας.

 

Ωροσκόπος:  Γενικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το δεύτερο μας ζώδιο. Είναι εκείνο το ‘σημείο -ζώδιο΄ που κατά την μοναδική στιγμή της γεννήσεως μας, ανέτειλε. Προσδιορίζεται με βάση την ακριβή ώρα και τόπο της γεννήσεως μας.

Κριός : Είναι μια σειρά από αισθηματικές υποθέσεις, που έχετε αφήσει ανοιχτές από το παρελθόν σας και σας κάνουν να μην μπορείτε, να συνεχίσετε σε κάτι καινούργιο.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~98 %

 

Ταύρος:  Προσφορά αγάπης σε υπερβολικό βαθμό θα εισπράξετε από τον άνθρωπο σας, που θέλει να σας έχει κατά αποκλειστικότητα του. Ανταποκριθείτε αντίστοιχα.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~97 %

 

Δίδυμοι : Ξεχάστε τα δυσάρεστα που προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες. Αν έχετε κάποιες  καλές και πρακτικές προτάσεις, καλό θα ήταν να τις παρουσιάσετε στον άνθρωπο σας.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~96 %

 

Καρκίνος:  Εσείς είσαστε γενικά το ζώδιο με την μεγαλύτερη αστρολογική εύνοια, αυτής της δύσκολης εποχής. Αυτό θα το δείτε και πρακτικά στην καρδιά, αλλά και στην τσέπη σας.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93 %

 

Λέων:  Ίσως αυτήν την εποχή, να μην έχετε σαν κύρια προτεραιότητα σας τον αισθηματικό τομέα. Αν είστε μέσα σε σχέση, ίσως και το ταίρι σας να διαμαρτυρηθεί.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94 %

 

Παρθένος : Όλα είναι στο δικό σας το χέρι, για να κάνετε τις αλλαγές σας. Το συντροφικό σας ταίρι, έχει την ανάγκη να έρθει και να σας προτείνει κάποιες βελτιώσεις.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~98 %

 

Ζυγός: Μια υπέροχη μέρα ξεκινάει για το ζώδιο σας, που θα έχει από τις πρώτες πρωινές ώρες, προτάσεις – προσκλήσεις για διασκέδαση, με αγαπημένα πρόσωπα.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93 %

 

Σκορπιός : Υπάρχετε στον ζωδιακό κύκλο, για να δίνετε χαρά στους υπολοίπους. Αυτό είναι κάτι που θα γοητεύσει κάποιο πρόσωπο, που ήδη έχει οργανώσει τον ερωτικό τρόπο που θα σας πολιορκήσει.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~95%

 

Τοξότης: Όλα είναι υπ’ατμόν στην ερωτική σας ζωή. Έχετε πολλούς θαυμαστές και αυτό πρώτον σας φτιάχνει την διάθεση και σε δεύτερο επίπεδο, θα βρείτε ίσως και το ιδανικό σας ταίρι.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~97  %

Αιγόκερως : Είσαστε ανάμεσα σε πολλές αποφάσεις που πρέπει να πάρετε για την σχέση σας. Το πιο πιθανόν, αυτό που σας κρατά ακόμη εκεί, είναι η συνήθεια και το βόλεμα.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~98  %

 

Υδροχόος :  Είσαστε με το ένα πόδι να φύγετε και το άλλο να μείνετε στην σχέση σας. Οι μέρες αστρολογικά, σας υποστηρίζουν πάντως για να μείνετε και να το προσπαθήσετε παραπάνω.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~95 %

 

Ιχθείς:    Έχετε πέσει στα δίχτυα ενός νέου έρωτα, που σας έχει συνεπάρει στα φτερά του. Είναι μια εποχή που θα δείτε πολλούς τομείς της ζωής σας, να αλλάζουν προς το καλύτερο.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~96  %

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: