Αστρολογικές Προβλέψεις – Πέμπτη 24 Αυγούστου

Αστρολογικές Προβλέψεις – Πέμπτη 24 Αυγούστου

 

Τα άστρα σήμερα προβλέπουν για τα ζώδια:

 

Συμπληρωματικά διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας.

 

Ωροσκόπος:  Γενικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το δεύτερο μας ζώδιο. Είναι εκείνο το ‘σημείο -ζώδιο΄ που κατά την μοναδική στιγμή της γεννήσεως μας, ανέτειλε. Προσδιορίζεται με βάση την ακριβή ώρα και τόπο της γεννήσεως μας.

Κριός : Είναι περιπλεγμένα τα πράματα στην ερωτική σας ζωή. Ούτε και εσείς οι ίδιοι δεν ξέρετε τι θέλετε, και σε δεύτερο επίπεδο, δεν ξέρετε πως να το κατακτήσετε. Ίσως να χρειάζεστε λίγο χρόνο, να μείνετε απολύτως μόνοι σας και να βρείτε την εσωτερική σας γαλήνη. Οι έρωτες και τα πάθη, μπορούν να σας περιμένουν.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~96 %

 

Ταύρος:  Μπορεί στο παρελθόν να έχετε κάνει κάποια λάθη, αλλά αυτό που πρέπει τώρα να κάνετε είναι να δείτε τι και ποιον τελικά θέλετε, να κρατήσετε μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Το ‘ όλα μαζί΄, σε καμία περίπτωση δεν ταιριάζει στα γήινα – ζωδιακά σας χαρακτηριστικά.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94 %

 

Δίδυμοι : Ζητάτε να σας δώσουν απαντήσεις. Ίσως να μην είναι αυτήν την στιγμή εφικτό αυτό. Εσείς είστε υποχρεωμένοι να συνεχίσετε, με τον καλύτερο και ποιοτικό  τρόπο της καθημερινότητα σας. Αυτοί που είναι σε φάση χωρισμού, θα πρέπει να το ξανασκεφτούν. Ο Ερμής ο ανάδρομος μπερδεύει πολύ.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~92 %

Καρκίνος:  Το μυαλό σας έχει δοκιμαστεί πολύ αυτές τις ημέρες. Σίγουρα με το δυναμικό σας ταμπεραμέντο, όλα μπορείτε να τα καταφέρετε, και ειδικά τώρα που τα αστρολογικά είναι υπέρ σας. Ωστόσο, σοφό θα ήταν να μην κάνετε ανοίγματα στο παρελθόν, παρά μόνο να κοιτάξετε το παρόν σας.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93 %

 

Λέων:  Οι μνήμες από το παρελθόν δεν λέν να σταματήσουν να μπαινοβγαίνουν μέσα στο κεφάλι σας. Η Αφροδίτη και ο Άρης δίνουν μια σειρά από ερεθίσματα έτσι ώστε να τολμήσετε, μια επικοινωνία με το ‘τότε’! Ίσως να υπάρχει μια ανοιχτή πόρτα, που σας περιμένει.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~92 %

 

Παρθένος : Σας έρχονται απανωτές γνωριμίες, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, που θα σας αναστατώσουν όπως ποτέ άλλοτε. Αυτό σημαίνει ότι εσείς οι εν σχέση, θα πρέπει να είναι πιο προσεχτικοί, έτσι ώστε να μην κάνουν το ταίρι τους να αισθανθεί ανασφάλεια.

 

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94 %

 

Ζυγός: Είναι ανοιχτός ο δρόμος σας στις επιδιώξεις, που δεν προλάβατε το προηγούμενο χρονικό διάστημα, να ολοκληρώσετε. Αυτό συσχετίζεται με τα αισθηματικά σας, που τώρα θα δείξουν την αληθινή τους δυναμική. Οι συνεργασίες σας, θα ανθίσουν.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~91 %

 

Ταύρος: Μέχρι το τέλος του μήνα,  όλα είναι εύθραυστα στην αισθηματική σας ζωή. Είναι πολλά αυτά πια που σας προβληματίζουν και θέλετε να τα λύσετε. Βγάλτε προς τα έξω το διπλωματικό σας ταλέντο, και όλα θα βελτιωθούν άμεσα.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~99 %

 

Σκορπιός : Εσείς κυνηγάτε αυτήν την εποχή της οικονομική σταθερότητα και ανεξαρτησία. Αυτό ίσως και να σας έχει κάνει να ξεχαστείτε και να απομακρυνθείτε από την προσωπική σας σχέση. Με την Αφροδίτη να σας βάζει εμπόδια…. αυτό είναι μη επιτρεπτόν!

 

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~97%

 

Τοξότης: Κοιτάζετε με αισιοδοξία το μέλλον, και αυτό είναι κάτι που θα σας φέρει και αυτά που ζητάτε μέσα στην αγκαλιά σας. Οι μοιραίες όψεις του Ποσειδώνα με την Αφροδίτη και μέχρι το τέλος του Αυγούστου, σας δίνουν ένα προβάδισμα σε οικονομικά και αισθηματικά θέματα. Ενεργοποιηθείτε άμεσα.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~95  %

 

Αιγόκερως : Υπάρχουν πολλές προτάσεις που θα σας πλησιάσουν, και που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Ειδικά αυτοί που είναι μόνοι του αυτήν την εποχή, θα έχουν κάτι να περιμένουν. Η Αφροδίτη δίνει την δυναμική της, για μεγάλους και μόνιμους έρωτες.

 

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~92  %

 

Υδροχόος :  Εσείς είστε από τους ευνοημένους αυτής της εποχής, που θα δείτε πολύ κόσμο και από το παρελθόν σας, να σας πλησιάζει και να σας ζητάει ευκαιρίες. Δεν είστε και από τα εύκολα ζώδια, άρα πάρτε χαλαρά τον χρόνο που θέλετε και μετά απαντήστε.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94 %

 

Ιχθείς: Μια σειρά από παράπονα και γκρίνιες, θα εισπράξετε από τον άνθρωπο σας. Είναι μια εποχή που πολλά πρέπει να ξεκαθαριστούν σε προσωπικό επίπεδο. Η αλλαγή του ζωδίου….σήμερα που γιγαντώνει αυτές τις καταστάσεις, δεν θα πρέπει να σας εντείνει να νεύρα, αλλά να κάνει το μυαλό σας, να στροφάρει περισσότερο.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~97  %

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: