Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΣΑΒΒΑΤΟ 02/12

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΣΑΒΒΑΤΟ 02/12

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός:  Έχετε ξαναβρεί τον ενθουσιασμό σας για την ζωή και τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Οι έντονοι ρυθμοί μέσα στους οποίους σας αρέσει να ζείτε, σας φέρνουν στο προσκήνιο των ημερών. Να είστε προετοιμασμένοι για νέους έρωτες και αφίξεις ατόμων, που θα σας γοητεύσουν. Η ζωτικότητα και το οξυδερκές του πνεύματος σας, για εσάς τους χωρισμένους, είναι ο μόνος τρόπος για να προσελκύσετε κάποιο πρώην ταίρι σας.

Ταύρος:   Όλα τα άστρα με τις περίπλοκες όψεις τους, ακουμπάνε πρώτα το δικό σας ζώδιο, και μετά τα υπόλοιπα. Σε αυτό θα πρέπει να δείξετε μια εγκράτεια και μια προσοχή μέχρι τα τέλη του πρώτου 10ημέρου. Οι ερωτικές παρορμήσεις θα πρέπει άμεσα να τιθασευτούν, και περισσότερο για αυτούς που ήδη βρίσκονται σε μια σοβαρή σχέση ή γάμο. Δεν υπάρχει χώρος για λάθη και αισθηματικά παραπατήματα.

Δίδυμοι: Γνωρίζετε ακριβώς τι θέλετε, και αυτόν τον μήνα, θα το κυνηγήσετε και μέχρι να το πετύχετε. Ιδιαίτερα αυτοί που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα έχουν και τον Ερμή να τους υποστηρίζει σε θέματα ερωτικής επικοινωνίας. Όλες οι μέρες μέχρι την αρχή της νέας εβδομάδας, θα δώσουν ευκαιρίες για διάλογο και συναντήσεις, που θα διώξουν τις άσχημες εικόνες του παρελθόντος.

Καρκίνος: Δικαιούστε να μιλήσετε και να απαιτήσετε αυτά  που σας έχουν τάξει αλλά δεν σας τα αποδίδουν πια. Οι μέρες είναι ενισχυτικές με τον Άρη στον Τοξότη, να σας ωθεί για να διαπραγματευτείτε τις αλλαγές, με τον σύντροφο σας, που σίγουρα μπορούν, να σας φέρουν σε μια καλύτερη διάθεση. Όσοι είναι σε σκέψεις, για άμεσο χωρισμό, θα πρέπει να το ξανασκεφτούν από τον νέο μήνα που όλα θα είναι πιο ήρεμα.

ΕΡΩΤΙΚΑ ΦΥΛΑΧΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Λέων : Είναι πια η σωστή ώρα για να προχωρήσετε, σε αλλαγές στην προσωπική – οικογενειακή αλλά και κοινωνική σας ζωή. Πολλά αυτά που έχουν συσσωρευτεί μέσα στο μυαλό και την ψυχή σας, και τώρα μόνο είσαστε έτοιμοι για να μιλήσετε για όλα αυτά που σας βαραίνουν. Οι Λέοντες που ζουν έναν νέο έρωτα, το μόνο σίγουρο είναι και οι πιο κερδισμένοι, καθώς ο νέος μήνας θα δώσει ένα μεγαλύτερο κίνητρο, για να ανθίσουν τα συναισθήματα και από τις δύο πλευρές.

Παρθένος :  Έχετε αποδεχτεί τα λάθη σας, και αυτό σίγουρα σας βάζει σε σοβαρές σκέψεις και συλλογισμούς, για να προχωρήσετε σε κάθετες τομές, σε οτιδήποτε σας απογοητεύει στην προσωπική σας ζωή. Αυτό θα πολλαπλασιαστεί σαν ενέργεια από την στιγμή που θα αλλάξει ο ζωδιακός μήνας. Όλοι οι Παρθένοι, που διατηρούν προβληματικές σχέσεις, καταστάσεις του παρελθόντος, που τους μπλοκάρουν, θα χρειαστεί άμεσα να τις ξεδιαλύνουν.

Ζυγός : .Δυσκολίες αντιμετωπίζετε στην προσωπική σας ζωή. Ο Άρης μέχρι και τις 07-12, κάνει δύσκολες όψεις με τον Κριό και σας προκαλεί νεύρα και εντάσεις, ίσως και αδικαιολόγητα. Έχετε διάθεση να φύγετε μακριά από όλους και από όλα. Σε μια τέτοια έκρυθμη διάθεση είναι και αυτοί που στέκονται μόνοι εδώ και μήνες. Όλα τα βρίσκουν λίγα και αδιάφορα. Από τις αρχές του 2ου δεκαημέρου του μήνα θα ηρεμήσετε.

Σκορπιός:  Πολλές οι αισιόδοξες σκέψεις που σας κατακλύζουν αυτό το διάστημα. Παλιές  υποθέσεις της  συναισθηματικής σας ζωής,  θα έρθουν στο προσκήνιο και θα σας δικαιώσουν. Αυτό μπορεί να συμβαίνει επανασύνδεση ή και ακόμη μια σοβαρή πρόταση, για ένα βήμα παραπάνω στην κοινή σας ζωή. Ο νέος μήνας, θα αποδώσει και στους αδέσμευτους, πολλές γνωριμίες που θα ενθουσιάσουν και τους πιο δύσκολους.

Τοξότης : Δηλώνετε συναισθηματικά εξαρτημένοι, από μια κατάσταση που ακουμπάει το παρελθόν σας. Άλλωστε το πύρινο στοιχείο του ζωδίου σας, δεν σας βοηθάει να απαγκιστρωθείτε από αυτό εύκολα. Η όψη του Ερμή με τον κυβερνήτη σας, μέχρι τις 09-12, θα σας δώσει μια σειρά από επικοινωνίες και συναντήσεις που θα σας βοηθήσουν, να αποφασίστε τις επόμενες κινήσεις σας. Αυτοί που σκέφτονται για γάμο ή κάτι περισσότερο μια ολοκληρωμένη οικογένεια, θα βρουν ανοιχτούς  δρόμους από τον σύντροφο τους.

Αιγόκερως: Είσαστε με το ένα πόδι μέσα στην σχέση, και το άλλο εκτός. Οι μέρες του Νοεμβρίου, που πέρασαν, σας δοκίμασαν, αλλά τώρα το επόμενο διάστημα,  σας δίνει πια μια αίσθηση της απτής πραγματικότητας. Αυτό για τους ελεύθερους σημαίνει πιο προσεχτικές επιλογές, και με πιο αυστηρά κριτήρια. Για τους εν σχέση – γάμο, μια πιο βαθιά σκέψη για όλα αυτά που πρέπει να αλλάξουν, για μια καλύτερη πορεία.

Υδροχόος :Πολλά τα αγαπημένα πρόσωπα που θα σας πλαισιώσουν αυτό το διάστημα, και θα θελήσουν να σας προσφέρουν αγάπη και υποστήριξη. Συντονιστείτε και εσείς σε αυτήν την ευχάριστη ατμόσφαιρα, και σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι. Όσοι είναι σε διάθεση για νέες κατακτήσεις, θα έρθουν αντιμέτωποι με πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα τους κεντρίσουν την προσοχή.

Ιχθείς:  Έχετε αθροίσει μια σειρά από λάθη, που έχουν γίνει μέσα στον ερωτικό σας δεσμό, και είστε πια έτοιμοι να τα συζητήσετε με τον άνθρωπο σας. Κάντε το μέσα σε αυτόν τον νέο μήνα, που σίγουρα δεν ενδείκνυται για τέτοια θέματα. Συντροφικά ταίρι που διατηρούν την σχέση τους, με τις δυσκολίες των χιλιομετρικών αποστάσεων, θα βρουν τελικά τις λύσεις, για να είναι πια μαζί πιο εύκολα! Για του μόνους Ιχθείς, οι μέρες της επιτυχίας σας, είναι κοντά.

Αρέσει σε %d bloggers: