Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Αστρολογικές Προβλέψεις – Σαββάτο 09/12

Αστρολογικές Προβλέψεις – Σαββάτο 09/12

 

Τα άστρα σήμερα προβλέπουν για τα ζώδια:

Συμπληρωματικά διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας.

 

Ωροσκόπος:  Γενικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το δεύτερο μας ζώδιο. Είναι εκείνο το ‘σημείο -ζώδιο΄ που κατά την μοναδική στιγμή της γεννήσεως μας, ανέτειλε. Προσδιορίζεται με βάση την ακριβή ώρα και τόπο της γεννήσεως μας.

Κριός : Η αληθινή αγάπη απαιτεί χρόνο, ενέργεια και θυσίες για τις οποίες στο τώρα σίγουρα, είστε βέβαιοι ότι θέλετε να προσφέρετε. Οι δύσκολες σχέσεις, θα σταματήσουν και στην θέση τους θα έρθουν νέα συναισθήματα που αξίζουν την προσοχή, και τον χρόνο σας.  Η κινητικότητα των εσωτερικών πλανητών, θα δώσει μια έφεση, στους γεννημένους της δεκαετίας του 60.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~91  %

 

Ταύρος:   Πλέον η ζωή σας με έναν ανάδρομο Ερμή, να συγκεντρώνει γνώση από όλα τα ζώδια, είναι σε υψηλό επίπεδο, και αυτό σημαίνει ότι πλέον τα φίλτρα σας έχουν γίνει πολύ πυκνά! Αναμένεται έρωτας με επέκτασης μεγάλης αγάπης, μέσα στον τρέχοντα μήνα. Σε πολιορκία θα βρεθείτε, έτσι ώστε να δείτε όλους αυτούς που επιθυμούν να σας προσεγγίσουν, με απώτερο σκοπό να σας κερδίσουν.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~92  %

 

Δίδυμοι: Είσαστε μονίμως μπλεγμένοι σε παρελθόν και ακατανόητο παρόν. Αυτό σαν  κατάσταση, σας καθυστερεί από οτιδήποτε σας πλησιάζει! Η καλή τύχη θα χτυπήσει δυνατά την πόρτα σας, τις πρώτες τελευταίες εβδομάδες του έτους. Δεν υπάρχει κάτι πια να προσμένετε από το άσχημο παρελθόν. Για τους ελεύθερους, οτιδήποτε εμφανιστεί ….θα είναι μόνο από το μέλλον.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~95  %

Καρκίνος:  Εύνοια, είναι αυτήν την εποχή, να είστε τελείως μόνοι σας, και χωρίς τα βάρη μια συναισθηματικής σχέσης. Δικαιούστε καιρού  ανάπαυσης και προσαρμογής στα καινούργια  δεδομένα της ζωής, και υπό την επήρεια του ισχυρότατου φαινομένου της νέας σελήνης 18/12…που πλησιάζει, που  θα σας δώσει το πράσινο φως για έναρξη και αναζήτησης συντρόφου ζωής.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93  %

 

Λέων: Δώσετε λίγο ακόμα χρόνο στον εαυτό σας, για να σταθεροποιήσετε τους υπολοίπους τομείς της ζωής σας. Ο Ερμής που υποστηρίζει  από τον  Τοξότη, θα σας αποδώσει την ευκαιρία μέσα στον Δεκέμβριο, να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο και να έρθετε σε επαφή με κόσμο, κοντά στις δικές σας επιθυμίες και θέλω.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94  %

 

Παρθένος : Πολλές οι αστρολογικές όψεις και τα ευνοϊκά τρίγωνα -εξάγωνα, που κάνει ο Δίας – Ερμής -Αφροδίτης, και ευνοεί όλα τα ζώδια της γης, και κυρίως τους  Παρθένους. Τα δύσκολα έχουν πια τελειώσει, και από εδώ και πέρα όλα θα βελτιωθούν, και ειδικότερα στην αισθηματική ζωή. Όσοι έχουν μείνει πολύ καιρό μόνοι, θα μπορέσουν επιτέλους να προσεγγιστούν από πρόσωπο, της αρεσκείας τους.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~96  %

 

Ζυγός: Ρυθμούς ανάτασης και επέκτασης για όλους τους Ζυγους, θα φέρει το επόμενο διάστημα. Πολλά από τα όνειρα σας, θα αρχίσουν να ολοκληρώνονται  και να παίρνουν σάρκα και οστά. Οι περισσότεροι που έχουν  σοβαρή – σταθερή σχέση, θα καταφέρουν να την επισημοποιήσουν με μικρές καθυστερήσεις, μέσα στον επόμενο μήνα του Ιανουαρίου ’18.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93  %

 

Σκορπιός : Οι Σκορπιοί, που είχαν βγει από ερωτική απογοήτευση ή έντονο χωρισμό. θα βρουν το σθένος, να προχωρήσουν ένα βήμα παρακάτω, μέσα από νέες γνωριμίες. Τα οικονομικά θα είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικά και θα βοηθήσουν, σε μια καλύτερη και πιο σταθερή ψυχολογία. Αυτοί που είναι σε μεγάλους δεσμούς, θα έχουν επιτυχημένη κατάληξη, πριν λήξει ο τρέχον μήνας.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~95  %

 

Τοξότης:  Οι Τοξότες που έχουν αποφασίσει να μείνουν μόνοι, και αυτό το διάστημα τελικά, δεν θα το κρατήσουν σαν θέση, καθώς νέος έρωτας, θα τους ξαφνιάσει ευχάριστα, πριν την λήξη του μήνα αυτού. Οι όψεις του Δία –Αφροδίτης μέσα στο επόμενο, θα δώσουν οριστικές λύσεις και σε πολλά οικονομικά ζητήματα, που ήταν επί μήνες στάσιμα.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94  %

Αιγόκερως:  Οι Αιγόκεροι,  συνεχίζουν και αυτόν τον μήνα να έχουν τις μικρές δυσκολίες, με ένα Δία σε καλές όψεις με τον Κυβερνήτη τους, όμως να τους αποδίδει και δώρα – ευκαιρίες εκεί που χρειάζεται. Από τώρα  την νέα σελήνη, και μέχρι τις αρχές του 2018, πολλά θα τροποποιηθούν στις σκέψεις σας. Θα ενταχθείτε σε καινούργιους κύκλους που θα σας διευρύνουν τους ορίζοντες, και στον επαγγελματικό σας χώρο, αλλά και σημαντικές γνωριμίες.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~92  %

 

Υδροχόος:  Δεν είστε κοινωνικοί αυτές τις ημέρες, και πιθανόν ούτε και μετρημένοι στους τρόπους σας, εσείς οι Υδροχόοι. Όλες οι πλανητικές όψεις, του πρόσφατου χρονικού διαστήματος, σας έχουν ρίξει την διάθεση. Μην δώσετε περισσότερη σημασία σε  λεπτομέρειες και προσπαθήστε να διορθώσετε τα οικονομικά σας. Από τις ερχόμενες ημέρες, ίσως κάτι από το παρελθόν να σας εμφανιστεί.

 

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~95  %

 

Ιχθείς:  Θα ζοριστείτε αρκετά εσείς οι Ιχθείς,  για να φέρετε σε μόνιμη ισορροπία, όλους τους τομείς της ζωής σας. Σαφώς και ο Δίας – Άρης- Ερμής, είναι και θα είναι για αρκετούς μήνες ακόμα υποστηριχτές σας, αλλά μέσα σε αυτόν τον μήνα του Δεκεμβρίου, θα πρέπει να προβείτε σε καθοριστικές αλλαγές, που θα γίνουν αντιληπτές στα περιβάλλοντα σας. Για τους ελεύθερους, ο έρωτας επίσης είναι κοντά.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~96  %

 

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: