Αστρολογικές Προβλέψεις – Σαββάτο 17 Ιουνίου

Αστρολογικές Προβλέψεις – Σαββάτο 17  Ιουνίου

 

Τα άστρα σήμερα προβλέπουν για τα ζώδια:

 

Συμπληρωματικά διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας.

 

Ωροσκόπος:  Γενικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το δεύτερο μας ζώδιο. Είναι εκείνο το ‘σημείο -ζώδιο΄ που κατά την μοναδική στιγμή της γεννήσεως μας, ανέτειλε. Προσδιορίζεται με βάση την ακριβή ώρα και τόπο της γεννήσεως μας.

Κριός : Χρειάζεται απλά να είσαστε πιο προσεχτικοί, σε αυτά που λέτε και υπόσχεστε σε καινούργιους ανθρώπους, καθώς δεν ξέρετε από πού θα σας έρθει η μετέπειτα παρεξήγηση. Κάποιες παλιές σας γνωριμίες θα σας θυμηθούν.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93  %

 

Ταύρος:  Είσαστε στο ερωτικό επίκεντρο πολύ κόσμου, ίσως και από τα παλιά, που έχει όλη την καλή διάθεση μέσα στην 3Η – 4Η εβδομάδα του Ιουνίου, να σας κάνει ευθείες κρούσεις. Σίγουρα διαλέξτε με προσοχή και σύνεση.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~91 %

 

Δίδυμοι : Υπάρχουν από το παρελθόν σας, κάποιες υποθέσεις αισθηματικού περιεχομένου,  που σας κρατούν δέσμιους και δεν σας επιτρέπουν, να πάτε την προσωπική σας ζωή πιο κάτω. Αυτό από μόνο του, είναι μια λάθος φιλοσοφία.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~92 %

 

Καρκίνος:  Αν δεν ξέρετε τι και ποιον θέλετε, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να μείνετε αμέτοχοι σε όλα αυτά που σας προτείνουν. Σίγουρα με τον Ήλιο να σας πλησιάζει, θα βρείτε τις λύσεις πολύ σύντομα.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93 %

 

Λέων:  Η στάση που κρατάτε μέσα στον δεσμό σας, είναι αναμονής! Απλά περιμένετε να δείτε τι θα κάνει τις ερχόμενες εβδομάδες, ο άνθρωπος σας. Από αυτά που θα ακούσετε πάντως, φιλτράρετε τα πάντα.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~95 %

 

Παρθένος : Οι πιθανότητες, με τόσους ανάδρομους πλανήτες, να βρεθείτε ξαφνικά και μπροστά σε έναν παλιότερο σας έρωτα, είναι μεγάλες. Ίσως και αυτό να είναι μια ευχή σας, που πρόκειται να την πραγματοποιήσει το σύμπαν.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~90 %

 

Ζυγός: Υπάρχει μια αναστάτωση, μέσα σας και ακόμη δεν έχετε πάρει τις τελικές σας αποφάσεις, γύρω από ανακοινώσεις, προς τον άνθρωπο σας. Ίσως  και να χρειάζεται να περιμένετε παραπάνω.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~98 %

 

Σκορπιός : Θα πρέπει να σκεφτείτε, από τώρα, τι ακριβώς επιθυμείτε να κάνετε μέσα στο Καλοκαίρι. Ο άνθρωπος σας, έχει ήδη κάποια πλάνα μέσα στο μυαλό του και που σίγουρα, θα σας βρουν σύμφωνους.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94%

 

Τοξότης:  Εσείς δεν είστε για υπερβολές. Αν τελικά κάτι μέσα στην σχέση σας, σας χαλάει την εσώτερη σας ισορροπία, ίσως και να έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να μιλήσετε. Δώστε και παραπάνω προσοχή στα εργασιακά σας.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93  %

 

Αιγόκερως : Αυτή η σχέση που έχετε μόνο σας ταλαιπωρεί και σας βάζει συνεχώς σε μια ανασφάλεια. Μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα δεχτείτε και κάποια νέα φλερτ που θα σας ανεβάσουν το ηθικό.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~95  %

 

Υδροχόος : Πολλά τα νεύρα που έχετε… ίσως και χωρίς λόγο.

Δεν αισθάνεστε καλά με την σχέση σας, τα οικονομικά σας…με εσάς τους ίδιους. Αυτό σημαίνει, ότι αυτό το Καλοκαίρι, πρέπει να κάνετε αλλαγές σε όλους τους τομείς.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~98  %

 

Ιχθείς:  Δεν χρειάζεται, να πιέζετε κανέναν,  για να σας δώσει σημασία. Αυτοί που σας θέλουν και αυτοί που σας αγαπούν, θα σας πλησιάσουν  άμεσα. Λίγη υπομονή.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~95 %

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: