Αστρολογικές Προβλέψεις – Τετάρτη 22/11

Αστρολογικές Προβλέψεις – Τετάρτη 22/11

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός:

Σε σχέση : Η συμπεριφορά σας έχει γίνει, πολλή έντονη και επιθετική προς τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και ένα δείκτης, που φανερώνει για το αν τελικά περνάτε καλά  μέσα στην σχέση σας.

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι : Είσαστε κάτω από έντονη ερωτική πολιορκία. Απλά κρατηθείτε στο ύψος σας και μην δώσετε, ακόμη το πράσινο φως για κανέναν.

Ταύρος:

Σε σχέση :  Είσαστε προβληματισμένοι, που ο άνθρωπος σας, δεν έχει πάρει την απόφαση ακόμη, να κλείσει τις πόρτες στο παρελθόν του. Μιλήστε λοιπόν ανοιχτά.

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι :  Οι σκέψεις σας, ίσως ακόμη να είναι εγκλωβισμένες σε έναν έρωτα που έμεινε αντιπάθεια, από το παρελθόν σας. Αυτό σε τι εξυπηρετεί?!

Δίδυμοι:

Σε σχέση : Τα λόγια και η κριτική σας, έχουν στεναχωρήσει τον σύντροφο σας …που έχει μείνει απόμακρος από εσάς, το τελευταίο χρονικό διάστημα. Μην το συνεχίζετε.

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι : Το επόμενο διάστημα και ίσως και μετά τον νέο μηνα, θα έχετε νέα από κάποια παλιά σας ερωτική σχέση, που θα ζητάει να σας συναντήσει.

Καρκίνος:

Σε σχέση : Όλα έχουν συμβεί, μέσα σε αυτήν την πολύπαθη σχέση. Ευτυχώς τελειώνουν και από την νέα εβδομάδα, θα μπορείτε να εξελιχτείτε ομαλά!

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι : Σε λίγες ημέρες, ο άνθρωπος της ζωής σας, θα φανερωθεί και θα σας κάνει να ξεχάσετε οριστικά, όλα τα άσχημα και πικρά γεγονότα του παρελθόντος.

Λέων:

Σε σχέση : Μάλλον κάτι δεν σας κολλάει, στην συμπεριφορά του ανθρώπου σας. Αυτό που έχει σημασία, είναι να μιλήσετε άμεσα και να λύσετε τις διαφορές σας.

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι : Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι πια περισσότερο. Το άτομο που σας ενδιαφέρει, έχει πάρει τα ‘ μηνύματα ‘ σας, και άμεσα θα ανταποκριθεί.

Παρθένος:

Σε σχέση :  Δεν έχετε τίποτα να χάσετε, με το να ρωτήσετε τον σύντροφο σας, για όλα αυτά που σας προβληματίζουν, στην πορεία που υπάρχει μέσα στην σχέση σας.

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι :  Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα και εκκρεμότητες που έχετε αφήσει στο πρόσφατο παρελθόν σας. Τις ημέρες τις επόμενες, θα έχετε αποκαλύψεις.

Ζυγός:

Σε σχέση :  Είσαστε κάτω από εξαιρετικές αστρολογικές όψεις και το μόνο που απομένει, είναι να κάνετε την ευθεία κίνηση σας, και να ξεκαθαρίσετε την θέση σας, στον άνθρωπο σας.

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι : Αν τελικά το άτομο, που σας έχει τραβήξει την ερωτική σας προσοχή δεν ανταποκρίνεται, τότε μάλλον δεν ενδιαφέρεται. Αν παίζει, τότε δεν ενδιαφέρεστε εσείς.

Σκορπιός:

Σε σχέση :  Ο σύντροφος σας, μπορεί αυτό  ο διάστημα, να δείχνει απόμακρος από εσάς, αλλά αυτό έχει να κάνει μόνο με το γεγονός ότι τα επαγγελματικά του, τον βαραίνουν.

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι : Αν τώρα πρόσφατα έχετε χωρίσει, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, και τις καλές σας παρέες.

Τοξότης:

Σε σχέση : Το χρήμα που θα πέσει στα χέρια σας, θα σας κάνει να ολοκληρώσετε τους σκοπούς σας που είχατε συμφωνήσει, με τον άνθρωπο σας. Όλα θα πάνε καλά!

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι : Και εσείς, θα έχετε μια καλύτερη οικονομική κατάσταση που θα σας κάνει, να περάσετε σε μια πολλή πιο ανεβασμένη διάθεση.

Αιγόκερως:

Σε σχέση : Μην ζορίζετε το μυαλό σας, για να κάνετε συνεχώς όλους, τους άλλους ευτυχείς. Ας προσπαθήσουν και οι άλλοι, να αποδώσουν κάτι περισσότερο και σε εσάς.

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι : Το ότι είστε μόνοι, δεν σημαίνει ότι πρέπει να κλειστείτε και μέσα στο σπίτι. Βγείτε, διασκεδάστε και θα δείτε, ότι ο νέος έρωτας δεν είναι μακριά.

Υδροχόος:

Σε σχέση : Με την Αφροδίτη σε  θετικές όψεις μέχρι τις 27/11, εσείς θα βρείτε την χρυσή τομή, και θα έρθει η επανασύνδεση με τον σύντροφο σας.

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι : Το να κοιτάτε συνέχεια με αγωνία, αυτά που έγιναν στο παρελθόν, δεν σας ανοίγει κανέναν δρόμο για να βρείτε έναν καινούργιο σύντροφο.

Ιχθείς:

Σε σχέση : Κάποιος έχει τα νεύρα του. Πολλά, αυτήν την εποχή δεν σας πάνε καλά, και έχετε κάνει το λάθος να ξεσπάσετε τα νεύρα σας, στον σύντροφο σας.

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι : Αδειάστε το  μυαλό και την καρδιά σας, από όλα αυτά που έγιναν στο παρελθόν και ανοίξτε τα ωραία σας μάτια, στα καλά που σας πλησιάζουν.

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: