Αστρολογικές Προβλέψεις – Τετάρτη 27/12

Αστρολογικές Προβλέψεις – Τετάρτη 27/12

 

Αισθηματικές προβλέψεις για ζευγάρια.

 

Κριός: Ούτε και εσείς είστε πια σίγουροι για αυτά που λέτε. Είναι μια εποχή που θα πρέπει να συζητήσετε πιο ανοιχτά με τον άνθρωπο σας, και να πάρετε μέσα σε αυτόν τον μήνα τις καταλυτικές σας αποφάσεις.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 14:00

Ταύρος:  Άνετα με το επικοινωνιακό σας ταλέντο, μπορείτε να διορθώσετε τις άσχημες καταστάσεις και τις παρεξηγήσεις, που συντελέστηκαν μέσα στον δεσμό σας. Ο Άρης σας δίνει και κάποιες ευχάριστες ειδήσεις, από μια οικονομική – νομική σας υπόθεση.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 15:00

 

Δίδυμοι: Δεν χρειάζεται αυτές τις ημέρες να πιέσετε τον εαυτό σας… για να γίνετε αρεστοί σε τρίτους. Είναι πολλά τα μέτωπα, που έχετε ανοίξει και θα πρέπει να επικεντρωθείτε και εκεί.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 11:00

 

Καρκίνος:  Κάποια στιγμή θα πρέπει να βρείτε την εσώτερη σας ισορροπία και να ανοίξετε τα μάτια σας, σε όλα αυτά που επιθυμεί η ψυχή σας. Δεν χρειάζεται πάντα να ακολουθείτε τα μοτίβα των άλλων.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 17:00

 

Λέων: Από την στιγμή που θα αλλάξει το έτος, εσείς θα βρείτε και τις πρακτικές λύσεις, για να όλα σας τα θέματα. Αυτό σαν κατάσταση θα σας κάνει να συμφιλιωθείτε με τον άνθρωπο σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 19:00

 

Παρθένος: Αν και εσείς πια δεν αισθάνεστε το ίδιο για τον άνθρωπο σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να το πείτε, μαζί με τις λύσεις και τις προτάσεις σας. Το να το αφήνετε στην τύχη, του δεν σας τιμά.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 18:00

 

Ζυγός: Δεν έχετε λόγο να επιμένετε πάνω σε προτάσεις και κινήσεις, που δεν έχουν κάποια θετική ανταπόκριση, από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Η ζωή είναι γεμάτη από νέα δέλεαρ, που θα ανταποκριθούν, στα καλέσματα σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 22:00

 

Σκορπιός:  Έχετε δυνατή μνήμη και στο τώρα, καλείστε να μην επιτρέψετε σε τίποτα και σε κανέναν, να σας ξανα – πληγώσει. Όλος ο νέος μήνας, θα σας δώσει αναζωπυρώσεις του παρελθόντος, που θα πρέπει να τις διαχειριστείτε με προσοχή.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 21:00

 

Τοξότης: Είσαστε λίγο απόμακροι αυτήν την περίοδο, από τον άνθρωπο σας, λόγω των δικών σας προβλημάτων. Τουλάχιστον για τα οικονομικά –εργασιακά. Θα έχετε καλύτερες εξελίξεις, από την νέα εβδομάδα κιόλας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 19:00

 

Αιγόκερως:  Είστε από τα ξεχωριστά ζώδια και ειδικά μέσα στην αισθηματικές σχέσεις. Όλοι σας αγαπούν αλλά και νιώθουν ασφάλεια δίπλα σας. Προετοιμαστείτε, ο σύντροφος σας, έχει προτάσεις για το κοινό σας μέλλον.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

 

Υδροχόος: Αν αισθάνεστε ή να πια ξέρετε αληθινά, ότι είσαστε το τρίτο πρόσωπο, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να φύγετε. Αν κάτι τόσο καιρό, δεν έχει αλλάξει από τον σύντροφο σας, δεν θα αλλάξει ποτέ.

 Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 22:00

 

Ιχθείς:  Αυτό το Σαβ/Κο, είναι το τελευταίο του έτους. Αυτό θα σας βάλει και σε πιο αργούς ρυθμούς, έτσι ώστε να βάλετε μια σειρά οικονομικά αλλά και αισθηματικά ζητήματα.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: