Αστρολογικές Προβλέψεις – Τρίτη 05/12

Αστρολογικές Προβλέψεις – Τρίτη 05/12

 

Αισθηματικές προβλέψεις για ζευγάρια.

 

Κριός: Έχετε μπλέξει με τόσα πολλά θέματα, που έχετε χάσει την επαφή με την ερωτική σας ζωή. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει άμεσα να διορθώσετε, αν αγαπάτε πραγματικά το ταίρι σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00

Ταύρος: Είσαστε ανάμεσα σε δύσκολες αποφάσεις. Σκεφτείτε και με καθαρό μυαλό ενεργήστε. Σίγουρα αυτό το χρονικό διάστημα, δεν ευνοούνται και οι παράλληλες καταστάσεις. Προσοχή παντού.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 14:00

 

Δίδυμοι: Έχετε πάθει κάποια εμμονή με έναν άτομο, που μόλις τον τελευταίο καιρό, έχει εισέλθει στην καθημερινότητα σας. Μην πιέζετε πάνω από όλα τον εαυτό σας. Έχει αντιληφθεί το ενδιαφέρον σας και θα ανταποκριθεί.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 11:00

 

Καρκίνος:  Η τύχη είναι με το μέρος σας και μέχρι την λήξη της νέας εβδομάδας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας δώσει έναν αέρα αυτοπεποίθησης …για να κατορθώσετε τους στόχους σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 17:00

 

Λέων: Πολλά αυτά που έχετε αφήσει στην τύχη τους, και που στο τώρα, θα πρέπει να ανασυνταχτείτε σε κάθε επίπεδο. Αυτό θα σας κάνει και πιο γοητευτικούς στον άνθρωπο σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 19:00

 

Παρθένος: Η υπομονή έχει την φωτογραφία σας. Αυτό είναι και κάτι όμως που εν θα πρέπει να επιτρέψετε σε κανέναν να το καταπατήσει. Βάλτε τα όρια και τις προϋποθέσεις σας, και θα δείτε ότι όλα άμεσα θα τακτοποιηθούν. Προσοχή και στα υπερβολικά έξοδα.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 18:00

 

Ζυγός: Εσείς και το αγύριστο κεφάλι σας, έχετε προβληματίσει έντονα τον άνθρωπο σας. Σίγουρα πολλά αυτά που πρέπει να επιλυθούν, αλλά τώρα που και τα αστρολογικά σας ευνοούν, εσείς πρέπει να κινηθείτε.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 22:00

 

Σκορπιός: Μην είστε υπερβολικοί σε αυτά που ζητάτε από τον άνθρωπο, που μόλις τώρα έχετε γνωρίσει. Αφήστε τις μέρες να κυλήσουν, έτσι ώστε η οικειότητα να έρθει  στο μεταξύ σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 21:00

 

Τοξότης: Αν κάνετε λίγο υπομονή θα δείτε ότι ο άνθρωπος σας, θα κάνει κάποιες καταλυτικές κινήσεις, έτσι ώστε να τα ξαναβρείτε. Αυτό θα σας φέρει και πιο κοντά σε αποφάσεις δέσμευσης.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 19:00

 

Αιγόκερως: Η καλή σας η ψυχολογία, έχει κατακτήσεις τους πάντες. Όλο το επόμενο διάστημα, θα δείτε πολύ νέο κόσμο να σας πλησιάζει και να θέλει να σας κατακτήσει.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

 

Υδροχόος: Η σκέψη σας, είναι για ακόμη μια φορά στα παλιά. Αυτό σίγουρα ακουμπάει μια ερωτική ιστορία, που ακόμη σας πονά …και δεν έχει κλείσει μέσα στην καρδιά σας. Σκεφτείτε τι θα κάνετε. Μην χάνετε πάντως τον χρόνο σας άσκοπα.

 Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 22:00

 

Ιχθείς: Δεν χρειάζεται να είστε υπερβολικοί στις υποσχέσεις σας. Αυτό θα πρέπει να το ελέγξετε σαν ζώδιο του νερού, που είστε και αρκετά παρορμητικό. Αυτοί που σας θέλουν, ας τολμήσουν να πλησιάσουν.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: