Αστρολογικές Προβλέψεις. Τρίτη 09/01

Αστρολογικές Προβλέψεις. Τρίτη 09/01

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας:

Κριός : Δεν έχετε και την πιο θετική διάθεση αυτές τις ημέρες, καθώς για ακόμη μια φορά ο άνθρωπος σας … δεν είναι κοντά σας, και σε όλα αυτά που είχατε συμφωνήσει. Δεν είναι και πρέπον να πιέσετε, καθότι μπορεί να έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα, από αυτά που περιμένετε.

Ταύρος : Υπάρχει εύνοια στο σύμπαν, για όλα αυτά που σκέφτεστε να κάνετε και να δημιουργήσετε μέσα στα εργασιακά σας. Χρήματα από εκεί που δεν το περιμένετε, έρχονται στον δρόμο σας και σας βοηθούν να κλείστε υποχρεώσεις που σας πίεζαν. Μια ανακοίνωση θετική …θέλει να σας κάνει και ο άνθρωπος σας.

Δίδυμοι : Ανήκετε στους ευνοημένους της εποχής που θα δουν την ερωτική τους ζωή, επιτέλους να ανοίγει και οι σχέσεις που είχαν παγώσει, τώρα να κάνουν άλματα σε κάτι καλύτερο. Τύχη θα έχετε και σε κάποια χρήματα που ήδη έχουν καθυστερήσει για να πέσουν στα χέρια σας.

Καρκίνος : Είσαστε μέσα σε πολλές και βαθιές σκέψεις, για όλα αυτά που σας έχει ανακοινώσει ο άνθρωπος σας, και μάλλον δεν δείχνουν μέλλον. Πιθανόν και είναι και ένας τρόπος, για να καθυστερήσει κάποιες δεσμεύσεις και μέχρι ο ίδιος να πατήσει καλύτερα στα εργασιακά – οικονομικά του. Πάντως από τον Φεβρουάριο, όλα καλυτερεύουν.

Λέων : Για εσάς το μόνο που έχει σημασία, είναι να βρείτε τους σωστούς τρόπους, για να ξανα – αποκτήσετε την ερωτική σας ισορροπία με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Έχετε περάσει πάρα πολλά …αυτούς τους τελευταίους μήνες, και σίγουρα πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές. Η αύξηση των οικονομικών σας θα παίξει σημαντικό ρόλο.

Παρθένος :  Υπάρχουν κάποια ακόμη δικά σας ενεργά συναισθήματα, για μια παλιά σας ερωτική ιστορία, που όμως μόνο πια σας πονούν. Αυτό που όμως και στην πραγματικότητα συμβαίνει, είναι οι αποστάσεις και οι παλιότεροι καυγάδες που σας χωρίζουν.

Ζυγός : Οι συζητήσεις που θα προκαλέσει ο άνθρωπος σας, έχουν να κάνουν με το κοινό σας μέλλον, και τις καταστάσεις, που πρέπει να λυθούν και κατά κύριο λόγο αφορούν τα οικονομικά σας. Τα αστρολογικά της εποχής είναι  υπέρ σας, άρα σύντομα θα έχετε και τα σχετικά καλά αποτελέσματα.

Σκορπιός : Αυτά που ζείτε, δεν είναι και πολύ αρεστά στον ίδιο σας τον εαυτό. Τα έχετε καταφέρει και έχετε εγκλωβιστεί μέσα σε τρίτες καταστάσεις που πραγματικά ίσως, και να μην σας ενδιαφέρουν.  Είναι και η φύση του ζωδίου σας …ασταμάτητα και υπερβολικά βέβαια ερωτική, αλλά για το τώρα βρείτε τις ισορροπίες σας.

Τοξότης : Έχετε μπει σε έναν μονόδρομο δράσεων και σκέψεων, για να καταφέρετε να μιλήσετε για ακόμη μια φορά …με τον άνθρωπο που σας κεντρίζει το ερωτικό ενδιαφέρον. Κάτω από την εύνοια του Άρη και της Αφροδίτης αυτό, θα γίνει για εσάς εύκολα και σχετικά γρήγορα.

Αιγόκερως : Πολλά τα μέτωπα, που έχετε ανοίξει με την οικογένεια σας, τους φίλους σας, ακόμη και τον άνθρωπο σας. Είσαστε σε μια προσωπική φάση, που μάλλον επιθυμείτε να κάνετε αλλαγές… και κάποιοι έχουν ξεβολευτεί. Όπως και να έχουν τα πράματα, όλα μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα έχουν ευθυγραμμιστεί.

Υδροχόος : Μην κυνηγάτε κανέναν… και για κανένα λόγο. Όποιος σας θέλει και μπορεί να σας έχει, ας κάνει την φιλότιμη προσπάθεια του, για να σας τραβήξει την προσοχή. Όλα τα άλλα τα έχετε ζήσει… στο παρελθόν και δεν σας αφορούν. Κάποια χρήματα, από μια δικαίωση σας πλησιάζουν.

Ιχθείς : Μην χάνετε την υπομονή σας, με άτομα που τους περισσεύει η ανωριμότητα. Έχετε περάσει πολλά από τα ερωτικά λάθη και πάθη, και τώρα που σας έρχονται φρέσκιες προτάσεις, ακόμη και από το παρελθόν, θα πρέπει να είστε άκρως συντηρητικοί στις επιλογές σας.

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: