Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Αστρολογικές Προβλέψεις: Τρίτη 12/12

Αστρολογικές Προβλέψεις: Τρίτη 12/12

 

ΚΡΙΟΣ: Ο δρόμος και ο προορισμός σας φωτίζονται από τον Ήλιο στον συγγενή Τοξότη. Άρα πια δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, για λάθος και καθυστερήσεις. Οι Κριοί, που δεν ενδιαφέρονται για να προχωρήσουν σε δεσμευτικές κινήσεις μέσα στους επόμενους μήνες, θα ήταν έντιμο από πλευράς τους, να το ομολογήσουν στον σύντροφο τους άμεσα, που ίσως να περιμένει κάτι διαφορετικό.

ΤΑΥΡΟΣ: Έχετε πέσει με τα μούτρα στις αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το αποτέλεσμα. Ο Ουρανός σε όψεις υποστηρικτικές με τον Κρόνο, θα σας στρώσουν τον εύκολο δρόμο. Αυτοί που είναι εδώ και καιρό μόνοι, θα καταφέρουν να έρθουν σε επαφή με νέο κόσμο που πιθανόν, να προσφέρει και μια ιδιαίτερη γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είσαστε κάθετοι και αδιαπραγμάτευτοι. Έχετε βάλει το σχέδιο μέσα στο κεφάλι σας και δράτε απερίσπαστοι. Αν αυτό έχει σχέση, με την κατάκτηση νέων επαγγελματικών στόχων, τότε είστε κοντά στο να το πετύχετε. Αν όμως έχει να κάνει με οικογενειακά ζητήματα, τότε ενεργοποιήστε την λεπτή διπλωματία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχετε μπει σε μια νοοτροπία του να ξεκαθαρίσετε όλα τα θολά και σκοτεινά σημεία της σχέσης σας. Αυτό όμως μέχρι και τα τέλη του μήνα …πιθανόν να βρει αντιστάσεις και καθυστερήσεις. Αφήστε τις σημαντικές αποφάσεις και ενέργειες για μετά την νέα σελήνη 18/12. Για τους ελεύθερους και τολμηρούς, μια καινούργια κατάκτηση, είναι προσεχώς στους δρόμους τους.

ΛΕΩΝ: Έχετε κρυφούς ανταγωνιστές και αυτό σας τρομάζει. Οι μέρες με δύσκολα αστρολογικά τρίγωνα στα ζώδια της φωτιάς, σίγουρα δημιουργούν τριβές και αναταράξεις. Αυτοί που ήδη έχουν πάρει τον δρόμο του χωρισμού, θα χρειαστεί να περιμένουν καθώς, θα υπάρξουν νεότερα, που θα εκπλήξουν. Οι οικονομικές σας υποθέσεις θα χρειαστούν την περισσή προσοχή σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποχή από περίεργες καταστάσεις. Οι μέρες ενισχύουν μόνο υποθέσεις επαγγελματικών και οικονομικών δραστηριοτήτων. Αφήστε από τον επόμενο μήνα τις συζητήσεις, για θέματα αισθηματικών και οικογένειας. Μια κινητικότητα θα υπάρξει στις τάξεις  των αδέσμευτων, που μπορεί να οδηγήσει και σε μια σοβαρή δέσμευση.

ΖΥΓΟΣ: Αναπτύσσεται ένα παρασκήνιο όχι πολύ φιλικό προς εσάς. Δεν πρέπει να κινηθείτε επιθετικά, παρά μόνο διερευνητικά. Οι μέρες με τα άστρα να αλλάζουν οίκους, δεν είναι ιδανική για κουβέντες και ξεκαθαρίσματα. Οι οικονομικές σας εκκρεμότητες, θα πρέπει λίαν συντόμως να τακτοποιηθούν. Ζητήστε την βοήθεια των ειδικών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εσείς είσαστε αυτοί που βάζετε τρικλοποδιές στα σχέδια σας. Η συμπεριφορά σας είναι ακατανόητη και σίγουρα απόμακρη. Δεν χρειάζεται να κάνετε, αυτήν την περίοδο κάτι υπερβολικό. Πολλές οι καταστάσεις που φυσικά χρίζουν της παρουσίας σας, αλλά με μέτρο και σωστή αντιμετώπιση. Αυτοί που θα κινηθούν – ταξιδέψουν ας έχουν κατά νου, την απομάκρυνση από στέκια πρώην συντρόφων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απολαμβάνετε μια δραστήρια και έντονα κοινωνική ζωή. Αυτό θα γίνει ακόμη περισσότερο μέχρι τις αρχές του 2018. Τα άστρα σας δίνουν τις καλύτερες δυνατές ενέργειες τους, για να ρυθμίσετε οτιδήποτε είχατε αφήσει στην τύχη του, όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Ενεργοποιηθείτε και θα δείτε όλα τα ευθυγραμμίζονται με τις επιθυμίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σας έχει πιάσει μια μανία με την εσωστρέφεια και την αντικοινωνική συμπεριφορά. Σαφώς και είστε οι ταλαιπωρημένοι των ημερών, αλλά μην αφήσετε αυτό το θηρίο της μελαγχολίας να σας πνίξει. Πολύς και ο καινούργιος κόσμος που θα σας πλαισιώσει, για να σας φτιάξει την διάθεση,. Μια οικονομική είδηση που περιμένατε, θα συμβάλει και αυτή στην καλή σας ψυχολογία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η δουλειά και η εργασιομανία σας, σίγουρα κλέβει χρόνο από την προσωπική σας ζωή, που έχει πάρει την κάτω βόλτα. Είσαστε σε ένα σταυροδρόμι αποφάσεων, καθώς πολλές είναι και οι πιεστικές καταστάσεις που σας ζητούν αποφάσεις και αποτέλεσμα. Συγκεντρωθείτε και ανταπαντήστε σε όλους και σε όλα, από τις αρχές του νέου μήνα Ιουλίου.

ΙΧΘΕΙΣ: Κάντε τις τελευταίες κινήσεις σας, τώρα που η Αφροδίτη κάνει εξαιρετικές όψεις, σε θέματα ερωτικών και οικογένειας. Αν χρειαστεί να μιλήσετε με αλήθειες και ντοκούμεντα, κάντε το και χωρίς καθυστερήσεις. Πολλά τα φιλικά πρόσωπα που θα σας υποστηρίξουν. Επίσης, μετρήστε τις δυνάμεις σας και κάντε την δυναμική σας παρέμβαση… και λύστε οτιδήποτε εκκρεμότητα.

Αρέσει σε %d bloggers: