Αστρολογικές Προβλέψεις – Τρίτη 18 Ιουλίου

Αστρολογικές Προβλέψεις – Τρίτη 18 Ιουλίου

 

Τα άστρα σήμερα προβλέπουν για τα ζώδια:

 

Συμπληρωματικά διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας.

 

Ωροσκόπος:  Γενικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το δεύτερο μας ζώδιο. Είναι εκείνο το ‘σημείο -ζώδιο΄ που κατά την μοναδική στιγμή της γεννήσεως μας, ανέτειλε. Προσδιορίζεται με βάση την ακριβή ώρα και τόπο της γεννήσεως μας.

Κριός : Πως θα ξεφύγετε από το παρελθόν, είναι αυτό που σκέφτεστε αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, από μια παλιά σας γνωριμία που σας πολιορκεί έντονα. Οι μέρες που έρχονται, σας βγάζουν στην επιφάνεια εκκρεμότητες σε κάθε τομέα, που πρέπει να διευθετήσετε.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~97 %

 

Ταύρος:  Το πεπρωμένο σας ευνοεί για να κάνετε τις αλλαγές σας, σε αυτό το νέο έτος. Αυτό με απλά λόγια σημαίνει, ότι θα πρέπει και να αφήσετε πίσω καταστάσεις και πρόσωπα, που τελικά δεν σας πρόσφεραν τίποτα. Οι νέες γνωριμίες για τους αδέσμευτους, είναι κοντά και θα εκπλήξουν ευχάριστα.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~96 %

 

Δίδυμοι : Δεν είναι τελικά όλα δήθεν. Υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι στην καθημερινότητα σας που έχουν την καλή διάθεση να σας αγκαλιάσουν, με την αλήθεια και την αγάπη τους. Εσείς καλείστε να ξεχωρίσετε ποιοι είναι αυτοί. Πολλές και οι θετικές εξελίξεις στα εργασιακά σας.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~95 %

 

Καρκίνος:  Κάτι θα σας έρθει σαν είδηση από το παρελθόν, και θα σας αναστατώσεις. Κάποια παλαιότερη σας γνωριμία –έρωτας, σας ψάχνει μέσα από κοινά περιβάλλοντα και λημέρια. Είναι μια εποχή που δίνει την ευκαιρία σε ημιτελείς αισθηματικές υποθέσεις να ολοκληρωθούν.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~97 %

 

Λέων:  Σίγουρα δεν είστε από αυτούς που πιστεύουν αυτά που ακούν έτσι εύκολα. Να είστε προετοιμασμένοι όμως να ακούσετε κάτι ανάλογο και μέσα στην σχέση σας. Αν είστε μόνοι, πιθανόν κάποιος φευγαλέος – πρόσχερος  έρωτας να σας φανερωθεί…!

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~96 %

 

Παρθένος : Η τόλμη και η καθαρότητα της σκέψης σας, είναι και αυτά τα χαρακτηριστικά που θα σας κάνουν και πιο ερωτεύσιμο στο άτομο που εδώ και καιρό θέλετε και πολιορκείτε. Μια ευχάριστη είδηση, από κάποια δουλειά, σας αλλάζει την διάθεση.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~92 %

 

Ζυγός: Είσαστε έντονα αναστατωμένοι, από μια ερωτική εξομολόγηση που σας έχει γίνει αυτό το διάστημα. Αν είστε σε σχέση, ξεχάστε το, κλείστε τα αυτιά σας και συνεχίστε. Αν είστε σε μοναχική φάση, θα είχε ενδιαφέρον, για την συνέχεια αυτής της ιστορίας.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~98 %

 

Σκορπιός : Προσοχή μην ξαναμπλέξετε τα αισθηματικά με τα κοινωνικά σας. Μόνο λάθη γίνονται και στο τέλος κάποιος θα πληγωθεί. Είναι ακόμη νωρίς και αν προβείτε σε κάποιες επικοινωνιακές ρυθμίσεις, θα δείτε τις διαπροσωπικές σχέσεις να ομαλοποιούνται.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~92%

 

Τοξότης: Οι διαθέσεις του συντρόφου σας, είναι αρκετές καλές προς εσάς. Αυτό σημαίνει ότι ένα καλύτερο κλίμα, θα υπάρξει στο από εδώ και πέρα στις επικοινωνίες και σε ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν. Μόνοι και εργένηδες φανατικοί μέχρι την νέα σελήνη του μήνα, θα έχουν ευτυχείς γνωριμίες.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93  %

Αιγόκερως : Μην αφηγείστε πολλά, για την προσωπική σας ζωή και κατάσταση, σε τρίτα άτομα. Δεν του ενδιαφέρει και σε δεύτερο επίπεδο, δεν υπάρχει λόγος να εκθέτετε τον εαυτό σας. Αν υπάρχουν προβλήματα, λύστε τα με τον άνθρωπο σας και χωρίς διατυμπανισμούς.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~97  %

 

Υδροχόος : Αν κάνετε λίγο ακόμη υπομονή το κλίμα, στα αισθηματικά σας θα γυρίσει υπέρ σας. Έχετε κάνει ότι καλύτερο μπορούσατε, άρα το μόνο που απομένει είναι η θετική ανταπόκριση από τον άνθρωπο σας. Λεφτά και επαγγελματικές προτάσεις, είναι στο καθοδόν.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~99 %

 

Ιχθείς:  Είσαστε μέσα σε ένα μόνιμο άγχος, για το τι τελικά θα κάνει ο άνθρωπος σας. Αν τελικά κάτι δεν σας αρέσει ή σας θίγει, το μόνο που σας απομένει είναι να το πείτε. Οι μόνοι του ζωδίου, μέσα σε αυτόν τον μήνα, είναι πολύ πιθανόν, να βρουν τον έρωτα της ζωής τους.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93  %

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: