Αστρολογικές Προβλέψεις – Τρίτη 19/09

Αστρολογικές Προβλέψεις – Τρίτη 19/09

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός:  Δεν χρειάζεται να πιέζετε τελικά κανέναν για να σας κοιτάξει πιο ερωτικά. Από την επόμενη εβδομάδα, κάποιοι που έχουν φύγει – απομακρυνθεί από την καθημερινότητα σας, θα σας ξαναπλησιάσουν με σκοπό να είστε και πάλι μαζί.

Ταύρος:  Οι δοκιμές που έχετε κάνει τελικά δεν σας άρεσαν. Δεν είχαν και το πρακτικό αποτέλεσμα που ζητούσατε. Από τον νέο μήνα πια, θα καταφέρετε θα βρείτε την προσωπική σας ισορροπία και να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις για όλα.

Δίδυμοι:  Δεν σας επιτρέπεται πια να ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας, και ειδικά ένεκα τρίτων ατόμων, που κάποτε σας έδιναν χαρά, τώρα όμως όχι. Εσείς είστε αυτοί που καλείστε, να αυτό-προστατευτείτε και να φύγετε από αρρωστημένες υποθέσεις και λάθος δρόμους.

Καρκίνος:  Μην ανάβετε τόσο εύκολα το πράσινο φως σε άτομα μόνο το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν εισέλθει στην ζωή σας, και ακόμη δεν ξέρετε από πού κρατάει η σκούφια τους. Δώστε χρόνο για να γίνουν οι απαραίτητες οικειοποιήσεις και όλα θα βρούν το νόημα τους.

Λέων:  Μια περίοδος που θα πρέπει να βρείτε και πάλι την ισορροπία σας και να εκκαθαρίσετε τις προβληματικές καταστάσεις που σας περιβάλλουν. Ο άνθρωπος σας, είναι πάντα δίπλα σας και θα σας υποστηρίξει αλλά και θα σας συμβουλεύσει!

Παρθένος:  Είσαστε μέσα σε μια γενική αναστάτωση, που δεν σας προσφέρει κάτι περισσότερο, από αυτά που ήδη έχετε. Είσαστε πάνω σε παράλληλες διαδρομές, που ρισκάρουν τις βάσεις της αισθηματικής σας σχέσης. Αυτό μέσα στον μήνα του Ζυγού, θα πρέπει να πρέπει να λήξει.

Ζυγός:  Είσαστε στα καλύτερα σας και το μόνο που ζητάτε είναι να βρεθεί και εκείνο το άτομο το κατάλληλο, που θα αναστατώσει την καρδιά σας. Αυτό είναι πιθανόν, από την στιγμή που ο Κυβερνήτης σας θα κάνει όψεις με τον Ερμή, πολλές οι ενδιαφέρουσες προτάσεις, που θα σας γίνουν, ίσως και από το παρελθόν σας.

Σκορπιός:  Δεχτείτε να ακούσετε και τις προτάσεις του ανθρώπου σας, για το μέλλον σας το κοινό, Σίγουρα εσείς έχετε από την δική σας πλευρά, που καλό θα ήταν να την παρουσιάσετε επίσης. Τα άστρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά για εσάς, ακόμη και στον οικονομικό σας τομέα, που θα σας λύσει τα χέρια.

Τοξότης : Μπορεί αυτήν την εποχή να αισθάνεστε μόνοι, ακόμη και αν είστε μέσα σε σχέση, αλλά από την πρώτη εβδομάδα του Ζυγού (23/09) και μετά, η διάθεση σας θα αλλάξει και εσείς, θα νιώσετε πολύ καλύτερα. Το ταίρι σας, έχει κάποιες καλές ανακοινώσεις, να σας κάνει που αφορούν το μέλλον σας, σε πιο δεσμευτικό επίπεδο.

Αιγόκερως: Αν δεν πιστεύετε αυτά που σας λένε, τότε το καλύτερο είναι να ψάξετε εσείς οι ίδιο για να βρείτε, την αλήθεια. Σίγουρα είναι πολλά αυτά που έχετε περάσει το παρελθόν σας, αλλά τώρα καλείστε μέσα στις πρώτες ημέρες, του 3ου δεκαημέρου, να ισορροπήσετε την ζωή σας. Ερωτικές εκπλήξεις για όλους.

Υδροχόος: Εσείς είστε αυτοί που πρέπει και αυτήν την φορά …να λύστε τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί μέσα στην σχέση σας. Το ταίρι σας, σας αγαπά πραγματικά πολύ, αλλά ίσως η ανωριμότητα του και η εμπειρία του, να μην σας κάνουν ακόμη να αισθάνεστε ασφαλείς. Πάντως τα πράματα θα καλυτερέψουν

 

Ιχθείς:   Αφήστε τις μέρες του Σεπτεμβρίου… να κυλήσουν και θα δείτε ότι ο άνθρωπος σας, θα κάνει τις προσπάθειες του για να έρθει και πάλι στο  μεταξύ σας, η αισθηματική επικοινωνία. Οι μόνοι, θα δεχτούν νέα πικάντικα φλερτ.

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: