Αστρολογικές προβλέψεις – Τρίτη 24/10

Αστρολογικές προβλέψεις – Τρίτη 24/10

Προβλέψεις για όλους τους τύπους… των σχέσεων.

 

Κριός – ζώδιο της Φωτιάς: Δεν έχετε πια καμία δικαιολογία, για να μένετε μόνοι σας. Όλα έχουν αλλάξει μέσα στην καθημερινότητα σας, και οι φίλοι θα είναι πάντα κοντά σας.

 

Ταύρος – ζώδιο της Γης: Από την καινούργια εβδομάδα 30/10, θα υπάρξουν αλλαγές που θα σας ευχαριστήσουν και θα συσχετίζονται με την είδηση, από κάποιον πρώην σας, που επιθυμεί να σας μιλήσει.

 

Δίδυμοι – ζώδιο του Αέρα:  Έχετε τρελάνει κόσμο. Ο Νοέμβριος…. έρχεται και σας δίνει πολλά νέα φλερτ και  ουσιαστικές γνωριμίες, που θα σας κάνουν και πάλι, να μπείτε στο παιχνίδι της ζωής.

 

Καρκίνος- ζώδιο του Νερού:  Από την ερχόμενη εβδομάδα, ο άνθρωπος σας, θα σας κάνει κάποιες προτάσεις που θα αφορούν, το άμεσο μέλλον σας, αλλά και τις σχετικές δεσμεύσεις μεταξύ σας.

 

Λέων – ζώδιο της Φωτιάς : Με το να διαμαρτύρεστε δεν θα καταφέρετε κάτι. Αποφασίστε και πείτε στον σύντροφο σας, όλα αυτά που έχετε μέσα στην καρδιά σας, και θα δείτε ότι οι αλλαγές θα γίνουν.

Παρθένος ζώδιο της Γης : Κάποιες υποθέσεις από το παρελθόν, θα σας εμφανιστούν μέσα στις επόμενες ημέρες. Υπάρχουν ακόμη ανοιχτές αισθηματικές πληγές, που κάποια στιγμή πρέπει να κλείσουν.

 

Ζυγός- ζώδιο του Αέρα: Το άμεσο σας μέλλον, εμπεριέχει χρήμα, καινούργιους έρωτες αλλά και μια καλύτερη διάθεση. Ακόμη και οι εν διαστάσει σύντροφοι, θα τα ξαναβρούν.

 

Σκορπιός- ζώδιο του Νερού:  Είσαστε οι ευνοημένοι των άστρων. Αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε. Κάποιος μεγάλος έρωτας, θα αναζωπυρωθεί και θα σας έρθει με προτάσεις.

 

Τοξότης – ζώδιο της Φωτιά

ς: Δεν χρειάζεται εσείς, να κάνετε πολλές ερωτήσεις. Το ένστικτο σας, μπορεί να σας πει ποιος είναι αυτός που τελικά σας θέλει και σας αγαπά.

 

Αιγόκερως ζώδιο της Γης: Από τον Νοέμβριο, θα δείτε ότι όλα τα στατικά θέματα, στην καθημερινότητα σας, θα αλλάξουν. Ακόμη και οι ερωτικές σχέσεις θα γίνουν πιο εξωστρεφείς.

 

Υδροχόος – ζώδιο του Αέρα:  Θα πρέπει άμεσα να κάνετε κάποιες επιλογές. Το να συντηρείτε από ανασφάλεια και το παρελθόν και το παρόν, το μόνο σίγουρο είναι ότι σας φέρνει σε δύσκολη θέση.

 

Ιχθείς – ζώδιο του Νερού:  Εσείς και η γοητεία σας, έχετε κατακτήσει πολύ κόσμο. Να  είστε σε ετοιμότητα. Θα σας γίνουν αποκαλύψεις και ερωτικές εξομολογήσεις, που θα σας τρομάξουν.

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: