Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Αύγουστος: Τέλος Καλοκαιριού και οι σχέσεις ξεκαθαρίζουν! 

Αύγουστος: Τέλος Καλοκαιριού και οι σχέσεις ξεκαθαρίζουν! 

ΚΡΙΟΣ:

Γενικά: Το επόμενο διάστημα του Αυγούστου που πλησιάζει, είναι στρωμένο πάνω στις δικές σας επιθυμίες. Από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες, εσείς θα δείτε αλλαγές σε κάθε τομέα της ζωής σας. Οι αστρολογικές όψεις του Κυβερνήτη σας με τον Ποσειδώνα από τα γειτονικά Ψαράκια, σας δίνουν μια παραπάνω δυναμική και ώθηση, για να ξεπεράσετε αγκυλώσεις και εμπόδια του παρελθόντος. Από τα τέλη του Ιουλίου ωστόσο….  και μετά μπορείτε να προβείτε, σε αγορές και δεσμεύσεις κάθε τύπου.

Αισθηματικά: Ένα καλό διάστημα, είναι τώρα, για να κάνετε τα βήματα σας προς την κατεύθυνση της αισθηματικής δέσμευσης. Ακόμη και τα ζευγάρια που είχαν χωρίσει ή είχαν μπει σε διάσταση, θα καταφέρουν με κοινές υποχωρήσεις και ευκαιρίες, να βρουν και πάλι τον κοινό τους στόχο. Ελεύθεροι που πια ξέρουν τι θέλουν, θα διασταυρωθούν με τον άνθρωπο που τους ταιριάζει απόλυτα. Ίσως να υπάρξει και γάμος, το Φθινόπωρο.

Καριέρα: Σίγουρα τον Ιούλιος, ήταν ένας μήνας…. που δεν σας υποστήριξε πολύ στα οικονομικά σας σχέδια. Στο τώρα έχετε την γνώση, και θα μπορέσετε να κάνετε, πια πιο εύστοχες δράσεις, έτσι ώστε να καλυτερέψετε την καθημερινότητα σας. Αυτοί που αναζητούν μια καινούργια εργασία, θα την έχουν μέσα στον Αύγουστο. Πολλά τα ταξίδι και οι ενδιαφέρουσες προτάσεις για συνεργασία. Πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση, σκεφτείτε τα πάντα διπλά.

– – – – – – – – – – – –

ΤΑΥΡΟΣ:

 

Γενικά: Ανοίξτε την αγκαλιά σας, και απολαύστε όλα αυτά που η νέα εποχή θα σας φέρει. Από τις επόμενες ημέρες, θα έχετε μια καλύτερη ψυχολογία που θα σας οδηγήσει σε πρακτικές αλλαγές σε κάθε κλάδο της ζωής σας. Δικαιούστε πολλά… και σίγουρα θα τα εισπράξετε. Πολύς και ο καινούργιος κόσμος που θα μπει στην καθημερινότητα σας, είτε σαν μορφή κοινωνικής φιλίας, είτε σαν νέοι συνεργάτες, κάτι που μπορεί να σας ανοίξει τα μάτια, για νέους δρόμους.

 

Αισθηματικά: Έχετε δοκιμάσει τα πάντα στα αισθηματικά σας. Άρα ξέρετε πια τι θέλετε και που να το αναζητήσετε. Αυτό είναι και κάτι, που θα ανοίξει τις πόρτες σε αυτούς που έχουν ήδη μια μεγάλη – σοβαρή σχέση, για επισημοποίηση μέσα στο ερχόμενο διάστημα. Πολλές ευκαιρίες θα έχουν και οι ελεύθεροι του ζωδίου, καθώς θα προκύψουν έρωτες που θα γοητεύσουν και τον πιο δύσκολο. Εκπλήξεις μέσα από εγκυμοσύνες και μετοικήσεις.

 

Καριέρα: Είσαστε στην καλύτερη σας φάση πια. Τα οικονομικά σας έχουν μπει πια σε μια σειρά, και αυτό είναι κάτι που θα σας κάνει να αισθανθείτε πολύ πιο ήρεμοι πια. Από τα τέλη του μήνα, θα δεχτείτε προτάσεις για συνεργασίες για επέκταση δραστηριοτήτων. Όσοι αναζητούν μια θέση εργασίας, μέσα από την βοήθεια των ανθρώπων τους, θα την έχουν λίαν συντόμως. Υπάρχει και τυχερό χρήμα …που θα σας κάνει να πάρετε βαθιές ανάσες.

– – – – – – – – – – – –

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Γενικά: Εσείς έχετε απέναντι σας τον Κρόνο, και μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017. Σίγουρα όλα είναι δύσκολα, αλλά το μόνο που πια μπορείτε να περιμένετε είναι να σας ανοίξουν οι πόρτες για όλες σας τις επιδιώξεις. Από το τις 02/08 και μετά, θα δείτε πρακτικές αλλαγές στην καθημερινότητα σας. Οι στόχοι που έχετε βάλει θα αρχίσουν να γίνονται πραγματικότητα, και σε αυτό θα έχετε μεγάλη βοήθεια από τα κοντινά σας περιβάλλοντα.

 

Αισθηματικά: Οι συναισθηματικές σας επιθυμίες, είναι πραγματικά ένα βήμα, πριν γίνουν αλήθεια. Οι δεσμευμένοι που έχουν πάρει τις τελικές τους αποφάσεις για επισημοποιήσεις, θα πρέπει πρώτα να λύσουν όλα τα οικονομικά τους εμπόδια. Ακόμη και τα τρίτα άτομα που έχουν απομακρυνθεί, θα έχουν την ευχέρεια να μιλήσουν και να αντιληφθούν τους παράγοντες που τους κρατούν μακριά. Μόνοι και χωρισμένοι, μετά την αλλαγή του μήνα, θα έχουν εκπλήξεις.

 

Καριέρα: Είσαστε οι καλοζωισμένοι του ζωδιακού κύκλου. Όλα πρέπει να είναι στην εντέλεια και να αποπνέουν ποιότητα. Αυτό είναι και κάτι που το προσπαθείτε με κάθε τρόπο και από μικρή ηλικία. Από τις αρχές του Αυγούστου και μέχρι να λήξει , εσείς θα δεχτείτε πολλές προτάσεις για συνεργασίες, νέες θέσεις εργασίας, ακόμη και για να φύγετε στο εξωτερικό. Τύχη και σε νέες επαγγελματικές επενδύσεις, σε άλλους τομείς.

 

– – – – – – – – – – – –

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Γενικά: Διαλέξτε τι κινήσεις, που θέλετε να κάνετε από τώρα. Από τις πρώτες ημέρες του νέου μήνα, θα έχετε πληθώρα καινούργιων προτάσεων για να συμπληρώσετε οτιδήποτε σας έχει λείψει. Από τις 05/08…. θα εισέλθουν πολλές ευκαιρίες για οικονομική ανάκαμψη, όπου θα γίνουν η σταθερή βάση για να μπουν τα θεμέλια για επενδύσεις και επεκτάσεις. Ο κυβερνήτης σας έχει πολλά δώρα να σας αποδώσει, και πάνω από όλα καλύτερη ψυχολογία.

 

Αισθηματικά: Το προηγούμενο διάστημα, δεν σας πήγε και τόσο καλά. Αυτό είναι κάτι που άμεσα θα διορθωθεί. Οι σχέσεις που δεν σας αξίζουν και σας ταλαιπωρούν δεν θα συνεχίσουν. Καλύτερα μόνοι σας, παρά με κάτι που δεν σας ευχαριστεί. Το πρώτο 10ημερο του Αυγούστου θα είναι ανατρεπτικό. Πολλοί θα πάρουν και τις δεσμευτικές τους αποφάσεις καθώς και οι μακροχρόνιοι εραστές θα σκεφτούν για γάμο – συμβίωση. Θυελλώδεις έρωτες αναμένονται και για όσους έχουν ξεπεράσει, τις ερωτικές απογοητεύεις του παρελθόντος.

Καριέρα: Είσαστε μέσα σε μια υπερδραστηριότητα που λίαν συντόμως θα σας αποδώσει καρπούς. Οι επενδύσεις, που έγιναν με την προσοχή και την προσπάθεια σας την ασταμάτητη, έχουν εκπλήξεις και πολλά δώρα να σας αποδώσουν. Προαγωγές και ταξίδια, σε όσους είναι σε αναμονή για αλλαγές. Υποθέσεις κληρονομικών – περιουσιακών θεμάτων θα λάβουν τέλος, μέσα στο Καλοκαίρι.

 

– – – – – – – – – – – –

ΛΕΩΝ:

 

Γενικά: Έχετε κατανοήσει τα λάθη που έγιναν μέσα στον προηγούμενο μήνα. Αυτό σημαίνει ότι έχετε πια την γνώση και την εμπειρία για να εξελίξετε, με τον καλύτερο τρόπο την ζωή σας. Ευκαιρίες θα έρθουν και μέσα από τον άνθρωπο σας, όπου και είναι πιθανόν να προβείτε με μετοίκηση, ή μεγάλη αγορά – επένδυση. Επίσης υποθέσεις, περιουσιακών – νομικών θεμάτων θα λυθούν προς το δικό σας όφελος.

 

Αισθηματικά: Η καρδιά σας είναι πραγματικά χιλιομπαλωμένη και ταλαιπωρημένη τους τελευταίους μήνες. Αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να επιτρέψετε να πέσει και μέσα στον νέο μήνα. Χωρισμοί και επανασυνδέσεις σαν κατάσταση, θα τερματιστούν προς την μία ή την άλλη κατεύθυνση. Γάμοι και προτάσεις για κοινή ζωή, θα έρθουν σύντομα και μέσα στο πρώτο 15μερο του Αυγούστου. Μοναχικοί Λέοντες, που ίσως και να φοβούνται να ξανανοιχτούν σε έρωτες, θα βρουν τελικά το ιδανικό τους ταίρι μέσα από τους κοινωνικούς – φιλικούς τους κύκλους.

 

Καριέρα: Θα απογειωθείτε. Είσαστε εργασιομανείς έτσι και αλλιώς. Αυτό θα σας αποδώσει φήμη – καταξίωση, αλλά και αρκετό χρήμα από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες του μήνα. Επενδύσεις μικρές τώρα θα σας δώσουν την ευχαρίστηση των αποδόσεων και που πολλαπλασιασμού τους. Ξαφνικό χρήμα, για μια μερίδα του ζωδίου, που θα έρθει μέσα από τύχη, κληρονομιά. Ιδανικός ο Αύγουστος και  για ταξίδια και αποφάσεις για μόνιμη εγκατάσταση στο εξωτερικό.

– – – – – – – – – – –

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

 

Γενικά: Οι μνήμες σας από το προηγούμενο χρονικό διάστημα, δεν είναι και οι καλύτερες. Αυτό όμως είναι μια συσσωρευμένη γνώμη – δύναμη, έτσι ώστε να κάνετε τις διορθωτικές σας κινήσεις, άμεσα και στοχευμένα. Πολλά από τα υλικά σας όνειρα, μετά τις 07/08 θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά. Κατακτήσεις θα έχετε πολλές και τον εργασιακό σας τομέα. Λίγη προσοχή μόνο σε έκτακτα έξοδα ίσως και περιττά.

Αισθηματικά: Η καλή τύχη είναι κοντά σας και σας ανοίγει δρόμους έτσι ώστε εσείς οι ερωτευμένοι εραστές, να περάσετε λίαν συντόμως σε μια καινούργια φάση που θα εμπεριέχει γάμο – οικογένεια – παιδιά. Αυτό είναι άλλωστε και το πεπρωμένο του ζωδίου σας. Καινούργιες γνωριμίες που θα εμφανιστούν στον δρόμο σας, από την πανσέληνο του Αυγούστου και μετά!

Καριέρα: Σίγουρα δουλεύετε πολύ και αυτό είναι κάτι που από το πρώτο κιόλας, 10ημερο του καινούργιου μήνα θα σας αποφέρει κέρδη. Αυτοί που σκέφτονται να συνεταιριστούν, καλό θα ήταν να το ξανασκεφτούν και να ζυγίσουν όλες τις παραμέτρους. Δεν είστε για πειραματισμούς και λάθη. Δεν το επιτρέπουν και οι εποχές. Εκκρεμότητες που έχετε προς τρίτα πρόσωπα, θα τακτοποιηθούν και πραγματικά η ψυχολογία σας θα έρθει και πάλι σε μια ισορροπία.

– – – – – – – – – – – –

ΖΥΓΟΣ:

Γενικά: Οι δυναμικές σας είναι τεράστιες και ήδη έχετε αρχίσει και το αισθάνεστε. Πολλά από τα εκκρεμή σας θέματα θα ξεκλειδωθούν και θα οδεύσουν σε πρακτικές λύσεις. Καλές οι όψεις του κυβερνήτη σας, της Αφροδίτης σε οικογενειακές υποθέσεις που σας έχουν ταλαιπωρήσει. Θετικές θα είναι και οι εξελίξεις σε υποθέσεις νέων εργασιών και επεκτάσεων δραστηριοτήτων. Γενικότερα, όλοι οι δεσμοί θα σταθεροποιηθούν.

 

Αισθηματικά: Είσαστε ευνοημένοι και αυτό θα το δείτε σε πρακτικό επίπεδο, μέσα στην ερωτική σας ζωή. Μόνοι και απογοητευμένοι από παλιότερες ιστορίες, θα αρχίσουν να έχουν μια καλύτερη διάθεση και να κοινωνικοποιούνται πολύ περισσότερο. Από τις 14/08 και μετά, πιθανόν να βρεθεί και ο κατάλληλος σύντροφος για εσάς και τις απαιτήσεις σας. Κάποιες ελπίδες που τυχόν να υπάρχουν για επανασυνδέσεις, ίσως και να σβήσουν.

 

Καριέρα: Τα καλύτερα είναι μπροστά σας. Αυτό είναι κάτι που σας αξίζει. Χρήμα και άνοδος είναι οι δύο έννοιες που σας κυκλώνουν και σας αποδίδουν αυτά που ζητάτε. Αρμονία θα υπάρξει εν τέλει και με άτομα, που στο παρελθόν ίσως να είχατε παρεξηγηθεί. Η οικονομική σας άνεση είναι κάτι που θα σας ανοίξει και τις πόρτες για νέα ξεκινήματα ίσως και σε διαφορετικούς τομείς, από τους τωρινούς σας. Εύνοια και σε περιουσιακές υποθέσεις.

 

– – – – – – – – – – – –

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Γενικά: Εσείς έχετε πολλά να επιλύσετε αυτό το καινούργιο διάστημα. Σίγουρα ανήκετε στα ζώδια με ένα φοβερό ερωτικό ταμπεραμέντο, που όμως πάντα σας καταλήγουν σε απογοήτευση και αποτυχία. Με βάση την γνώση και την δυναμική που έχετε αποκτήσει, μπορείτε να είστε πιο συγκεκριμένοι στα άτομα που σας ταιριάζουν. Αυτό σε ένα επόμενο επίπεδο των οικονομικών, αν το εφαρμόσετε, θα δείτε και τα κέρδη.

 

Αισθηματικά: Κουβαλάτε από το προηγούμενο διάστημα πολλά ανοιχτά και δύσκολα μέτωπα στον ερωτικό σας τομέα. Αυτό είναι και κάτι που δεν πρέπει να το υιοθετήσετε σαν στάση μέσα στον Αύγουστο. Σκεφτείτε με την άνεση σας, και στους δικούς σας χρόνους, πάρτε την απόφαση σας για το ποιος είναι και ο πιο κατάλληλος για εσάς και τα ενδιαφέροντα σας. Αυτή που είναι ακόμη στην διαβούλευση, για επανένωση, είναι το πιο πιθανόν και μέσα από αμοιβαίες υποχωρήσεις, να το επιτύχουν.

Καριέρα: Εσείς δεν εξαρτάστε από κανέναν. Αυτό είναι και κάτι που το παλεύετε και σίγουρα θα το καταφέρετε νωρίς μέσα στον νέο μήνα. Το χρήμα, που αναμένετε από μια παλαιότερη σας επένδυση, είναι στον δρόμο σας έρχεται. Δώστε μια προτεραιότητα, σε αυτά που σας πιέζουν και μετά ασχοληθείτε με τις δικές σας επιθυμίες. Αυτοί που έχουν αγωνία για μια νέα θέση εργασίας, θα την έχουν μέσα στον μήνα.

 

– – – – – – – – – – – –

ΤΟΞΟΤΗΣ:

 

Γενικά: Η σκέψη σας έχει την ανάγκη να πάει μπροστά και σε διαφορετικά μονοπάτια. Το προηγούμενο διάστημα, σας κούρασε, και σίγουρα με έναν Κρόνο, πάνω από το κεφάλι σας, όλα πια δείχνουν αλλιώς. Από τις πρώτες εβδομάδες, θα έχετε μια καλύτερη διάθεση όπου και θα αρχίσετε να δίνετε πρακτικές και άμεσες λύσεις, σε όλους αυτούς και αυτά που σας πιέζουν. Επίσης μια καταπληκτική περίοδος, που μπορείτε να κάνετε πολλά για την εξωτερική σας εμφάνιση αλλά και την επιμόρφωση σας.

 

Αισθηματικά: Όλα είναι σε μια ανισορροπία, που θα πρέπει εσείς, πια με τις δικές σας δυνάμεις να επέμβειτε και τα φέρετε στα μέτρα σας. Οι δεσμοί, που πια και εσείς αντιλαμβάνεστε ότι δεν έχουν κάτι να σας προσφέρουν, ίσως και να έχει έρθει η ώρα, για να τους τερματίσετε, για το καλό και των δύο συντρόφων. Καινούργια και διαφορετικά πρόσωπα, περιμένουν τους  εργένηδες που επιθυμούν πια να φτιάξουν την προσωπική τους ζωή, με κάποιον ταιριαστό σύντροφο. Παρόλα αυτά, μην κάνετε κάτι εσπευσμένο γύρω από επίσημη δέσμευση.

 

Καριέρα: Έχετε την εύνοια του Δία και του Κρόνου, να πετύχετε όλα αυτά που στους προηγούμενους μήνες, σας έλειψαν. Νέες προτάσεις για εργασία για αυτούς που το αποζητούν. Σκέψεις ακόμη και για αλλαγή πόλης ή και χώρας. Υποθέσεις που σας πίεζαν ( διαζύγια- κληρονομικά – οικογενειακά), από τις  18/08 και μετά, θα λυθούν προς όφελος και των δύο πλευρών. Βγάλτε το διπλωματικό σας ταλέντο, συμβιβαστείτε χωρίς κόστος, και ξεμπλέξτε επιτέλους..

– – – – – – – – – – – –

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

 

Γενικά: Η προσγείωση στην πραγματικότητα θα είναι πολλή ομαλή. Ούτως ή άλλως, με εσάς εισέρχεται τον Αύγουστο… και σας δίνει μια σειρά από δώρα αισθηματικά και οικονομικά. Οι άσχημες καταστάσεις από το παρελθόν θα σβηστούν από την μνήμη σας, και το μόνο που απομένει είναι τα πολύχρωμα σχέδια σας για εσάς και τους ανθρώπους που αγαπάτε… και σίγουρα σας αγαπούν. Αλλαγές θα δείτε και στην κοινωνική σας ζωή, με πολύ καινούργιο κόσμο να σας προσεγγίζει.

 

Αισθηματικά: Έχετε την ερωτική τύχη με το μέρος σας. Με απλά λόγια μέσα στο πρώτο 2μηνο , εσείς θα ξεκαθαρίστε παρελθόν και παρόν. Δεν υπάρχει περίπτωση εσείς να παραμείνετε μέσα σε σχέσεις, που δεν σας προσφέρουν τα αυτονόητα. Τα λόγια και προτάσεις θα έρθουν και από τις δύο πλευρές. Νέες αγάπες θα εμφανιστούν, σε αυτούς, που θέλουν να φτιάξουν πια την ζωή τους και να προχωρήσουν σε δεσμεύσεις. Υποστηρικτικό και το συγγενικό περιβάλλον.

Καριέρα: Εσείς δεν θα επιστρέψετε στα παλιά. Έχετε βρει τον δρόμο που μπορεί να σας οδηγήσει στην επιτυχία και την σταθερότητα στα οικονομικά. Αυτοί που έχουν δική τους δουλειά, θα την δουν από τις πρώτες εβδομάδες του μήνα….να ανθίζει και να σας αποδίδει αυτά που ζητάτε. Δικαίωση, για αυτούς που περιμένουν μια υπόθεση νομική – κληρονομιάς. Στο μενού Αυγούστου υπάρχουν ταξίδια και σταθερότητα στα επαγγελματικά.

– – – – – – – – – – – –

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

 

Γενικά: Δεν θα χρειαστεί αυτό τον μήνα να μηδενίσετε το κοντέρ και να ξεκινήσετε από την αρχή. Έχετε μαζέψει την πολύτιμη εμπειρία, από το παρελθόν και το μόνο που χρειάζεστε, είναι να δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες, για να ολοκληρώσετε τους στόχους σας. Όλο το υπόλοιπο Καλοκαίρι,  θα σας δώσει υλική άνεση αλλά την στήριξη των πλάνων σας. Επίσης, κάποια παλιά σας φιλία, θα ανακάμψει. Κάτι που θα σας ευχαριστήσει υπέρμετρα.

 

Αισθηματικά: Μπορεί στο τώρα να είστε μόνοι, αλλά αυτό αλλάζει άμεσα. Τις παλιές σας αισθηματικές σας ιστορίες, δεν θέλετε πια να της αναστήσετε και να τους δώσετε ακόμη μια ευκαιρία. Ότι είχαν να σας προσφέρουν, το έχουν κάνει. Μετά την νέα σελήνη του Αυγούστου, θα έχετε, πολλές ευχάριστες και διαφορετικές γνωριμίες που θα σας γοητεύσουν. Οι εν σχέση, πιθανόν το πρώτο διάστημα του Φθινοπώρου να τολμήσουν κάτι περισσότερο.

 

Καριέρα: Θα είστε ακόμη καλύτερα παντού. Η σκληρή εργασία που ρίχνετε είναι κάτι που θα σας αποδώσει χρήμα και υλική ασφάλεια. Σίγουρα πια, και εσείς από την πλευρά σας, έχετε μαζέψει το χέρι σας, και αποφεύγετε πια τα υπερβολικά έξοδα. Όσοι είναι σε αναμονή για προαγωγή ή αλλαγή θέσης, θα ακούσουν νεώτερα μέσα στον Αύγουστο. Μεγάλες αγορές και δύσκολες επενδύσεις, θα χρειαστεί να περιμένουν από το  τέλος του Καλοκαιριού…. και μετά.

– – – – – – – – – – – –

ΙΧΘΕΙΣ:

Γενικά: Το καινούργιο διάστημα, θα ξεκινήσει πάρα πολύ ομαλά για εσάς και τους σκοπούς σας. Αυτό σημαίνει ότι μέσα από τις δικές σας δράσεις, θα έρθει και το πολυπόθητο αποτέλεσμα. Είτε αυτό αφορά την προσωπική, είτε την οικονομική σας ζωή. Ο εγκλωβισμός σε παλιές συνήθειες και πρόσωπα, θα τερματιστεί και θα ανοίξουν οι ευκαιρίες σε κάθε τομέα

Αισθηματικά: Είναι γνωστό ότι έχετε στεναχωρηθεί, πολύ μέσα από της ερωτικές σας αποτυχίες, του παρελθόντος. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει να το αφήσετε να φύγει τελείως από το μυαλό και την καρδιά σας. Ο καινουργιος μήνας, που πλησιάζει, έχει πολλά νέα πρόσωπα και γνωριμίες που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

Καριέρα: Είσαστε από τα πιο τυχερά ζώδια αυτό το διάστημα, που οι ευκαιρίες και οι συνεργασίες που κυνηγούσατε, έρχονται και σας χτυπούν την πόρτα.  Επίσης, θέματα με κληρονομικά, περιουσιακά και νομικές υποθέσεις από τα παλιά, σίγουρα σας δίνουν μια ακόμη παραπάνω άνεση.

Καλές βουτίες…!!!

Αρέσει σε %d bloggers: